DameTime Posted February 26 Share Posted February 26 53 minutes ago, djole said: Sad tek vidim ovo, ja kupih pre 15 min na fancee tako da pozuri, po obicaju su pustili pre vremena Ne radi uopšte, šta god da sam kliknula piše not available. A nisam jedina kojoj ne radi. Lakše doći do bubrega na crnom tržištu nego do ovih karata... Sad će dobiti jednu vrlo neprijatnu poruku u inbox. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 26 Share Posted February 26 Jelek, Nanelija i opanci... 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted February 26 Share Posted February 26 20 minutes ago, DameTime said: Ne radi uopšte, šta god da sam kliknula piše not available. A nisam jedina kojoj ne radi. Lakše doći do bubrega na crnom tržištu nego do ovih karata... Sad će dobiti jednu vrlo neprijatnu poruku u inbox. Ja sam sad dokupio preko Efinitija. Inače vidi se pad interesovanja, sat vremena od puštanja u prodaju, a preko 10 karata još dostupno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 26 Share Posted February 26 (edited) 52 minutes ago, ChrisJudd said: Ja sam sad dokupio preko Efinitija. Inače vidi se pad interesovanja, sat vremena od puštanja u prodaju, a preko 10 karata još dostupno. Daj link, molim te... Našla Edit: džabe, ostala su sve neka mesta koja nam ne odgovaraju, pogotovo ne za ove novce. Stvarno su retardirani, nemamo svi vremena da džedžimo 4 sata ispred Arene ili Doma Omladine. U 21. veku ne mogu kao čovek da kupim ulaznicu online. Edited February 26 by DameTime dopuna 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bajro(n)Zupic Posted February 26 Share Posted February 26 1 hour ago, DameTime said: Daj link, molim te... Našla Edit: džabe, ostala su sve neka mesta koja nam ne odgovaraju, pogotovo ne za ove novce. Stvarno su retardirani, nemamo svi vremena da džedžimo 4 sata ispred Arene ili Doma Omladine. U 21. veku ne mogu kao čovek da kupim ulaznicu online. Ja sam kupio bez cekanja prosli put (za Bajern) u Areni (vidim da ti je kkP pri srcu, nemoj da odustajes od ljubavi bez da joj das sansu 😛) Mislim da namerno rade ovo da ne moze online, rekao bih smisljeni overbooking a da se nigde to ne vidi (idemooo 30k+ u petak). Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 26 Share Posted February 26 11 minutes ago, Bajro(n)Zupic said: Ja sam kupio bez cekanja prosli put (za Bajern) u Areni (vidim da ti je kkP pri srcu, nemoj da odustajes od ljubavi bez da joj das sansu 😛) Mislim da namerno rade ovo da ne moze online, rekao bih smisljeni overbooking a da se nigde to ne vidi (idemooo 30k+ u petak). 😛 Razne muljaže se tu rade, veruj mi, uverila sam se lično. Probaćemo i za Real 2.3, i tako mi se više išlo na tu tekmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted February 26 Share Posted February 26 @DameTime možda neko stavi svoju sezonsku u preprodaju, pa prati situaciju. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted February 26 Share Posted February 26 (edited) Da mi obezbedimo Vanju i Pokusevskog kao domace dok je na vreme 🤔 Edited February 26 by Aman 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
holden c. Posted February 26 Share Posted February 26 (edited) Da neko, kojim slucajem, ne zna za neki kontakt telefon/mejl na koji se mogu signalizirati tehnicki problemi prilikom kupovine karata? Konkretno, za nabavku karata preko ovog fancee-a? Edited February 26 by holden c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trigger Posted February 26 Share Posted February 26 17 minutes ago, holden c. said: Da neko, kojim slucajem, ne zna za neki kontakt telefon/mejl na koji se mogu signalizirati tehnicki problemi prilikom kupovine karata? Konkretno, za nabavku karata preko ovog fancee-a? Jedino da pišeš na ovaj mejl, nema telefona nigde [email protected] 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted February 26 Share Posted February 26 2 hours ago, Trigger said: Jedino da pišeš na ovaj mejl, nema telefona nigde [email protected] Da li me zajebavaš da je ovo adresa firme koja nam prodaje karte? Kakva burazerska kombinacija 🤣 Dobro nije [email protected]. 2 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 26 Share Posted February 26 Brat Milko ofišl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 26 Share Posted February 26 Nadamo se da Milko proverava spam folder. 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 26 Share Posted February 26 1 minute ago, DameTime said: Nadamo se da Milko proverava spam folder. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trigger Posted February 26 Share Posted February 26 45 minutes ago, Eddard said: Da li me zajebavaš da je ovo adresa firme koja nam prodaje karte? Kakva burazerska kombinacija 🤣 Dobro nije [email protected]. Bez zezanja, neki lik Milko Babić je vlasnik firme makar po dostupnim podacima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted February 26 Share Posted February 26 Acu Petrovića umesto Zorana Savica! Doveo bi nam čovek Vanju, Luceta i Hezonju. Reaguj!😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 27 Share Posted February 27 Milko Babić je onaj lik što trči u BURT/Adidas running teamu, bio kod Galeba skoro, šatro neka gradska faca. Ko zna kakva je to kombinacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted February 27 Share Posted February 27 kupio ja jednom karte preko fancyja i naravno skinuli pare a karte nigde... dodjem do njegovog broja zvao sam ga u 7 ujutru 😄 😄 stigla karta odmah nakon toga 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 27 Share Posted February 27 3 minutes ago, Gb92 said: kupio ja jednom karte preko fancyja i naravno skinuli pare a karte nigde... dodjem do njegovog broja zvao sam ga u 7 ujutru 😄 😄 stigla karta odmah nakon toga Mnogo vise se postize lepim recima i pretnjom batinama nego samo lepim recima. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 27 Share Posted February 27 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 27 Share Posted February 27 22 minutes ago, Gb92 said: kupio ja jednom karte preko fancyja i naravno skinuli pare a karte nigde... dodjem do njegovog broja zvao sam ga u 7 ujutru 😄 😄 stigla karta odmah nakon toga @fancy sram te bilo. :P 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted February 27 Share Posted February 27 Biti ili ne biti u četvrtak. Realno. Mislim da će atmosfera biti najbolja do sada. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted February 27 Share Posted February 27 48 minutes ago, Aman 2 said: Biti ili ne biti u četvrtak Piti ili ne piti u četvrtak? 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 27 Share Posted February 27 Čemu to pitanje? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted February 27 Share Posted February 27 58 minutes ago, goofy said: Piti ili ne piti u četvrtak? Imas vremena ali pocni odmah. Pre tekme: 2x Deprozepam + 1x Vinjak, na svakih 6 sati. Posle tekme: 2x Vinjak + 1x Deprozepam, na svaka 3 sata... E da, i puno tecnosti, to je, to je stvarno vazno! Slusaj mene, sve sam ja to (samo druge boje) pros'o... i sta mi fali?! Ma idi... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts