realno *w Posted January 6 Share Posted January 6 38 minutes ago, uini said: neko je nedovic a neko nunnally lolchina, pa tristana ste doveli direkt iz reala Tristana iz Reala, Smajlija iz Golden Stejta, iživljavanje. 2 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted January 6 Share Posted January 6 Smajli me toliko razočarava u poslednje vreme, da mi uopšte neće nedostajati u Istanbulu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 6 Share Posted January 6 1 hour ago, John Terry said: A i ti stranci ne uzimaju toliko ozbiljno sve to kao mi. Jasno, Mega nije ozbiljna, ni Igokea, Zadar bleja, Virtus, derbi... Što bi se bilo šta uzimalo ozbiljno... A i Smajli, Tristan, Anđuša i Balša po tome često deluju najstranci od svih stranaca. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted January 6 Share Posted January 6 1 hour ago, Dzep said: I know, ali sve mi se čini da će ovde stvari biti drugačije, ako ja dobro razumem, imaju ga u planovima i ne planiraju nikako da ga igde puste Bosnjakovic? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted January 6 Share Posted January 6 Obe ruke za Pokua 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 6 Share Posted January 6 1 hour ago, Dzep said: Imam ortaka koji je potpuno zagrejan za povratak Pokua, ali ja em što nisam siguran da je to budžetski moguće i dobro, em što me igrački nije ubedio, a da ne pričam o zdravstvenom stanju. Slažem se sa @realno *w ne vidim domaće igrače osim Miškove ergele, a od toga nema ništa. E da, znam jednog domaćeg mladog za koga ruku dajem da će biti igrač, ali dečko je u Realu, ne vidim način kako bi mogao kod nas... Da ne ulazim koliko je realno i šta su uopšte njegove želje, ali moram da se osvrnem na ovaj "budžetski" deo: Da OKC otpusti Pokua i da mu niko drugi ne ponudi ugovor, stvarno misliš da bi on u Evropi bio neki skup igrač? Nakon sezone u kojoj ima 0,9 poena po meču uz 18% šuta? Mislim, super je to što im je on na talenat uzeo neke milione, ali ne bi bio ni prvi, ni poslednji, kojem je taj 1 NBA ugovor bio 3 puta veći od svega ostalog što su zaradili u karijeri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 6 Share Posted January 6 24 minutes ago, Del Piero said: Bosnjakovic? Mitar je zanimljiv igrač. deluje da se baš muči sa šutem, ali ok 17 godina, valjda to može upristoijiti. Inače, on i u juniorima Reala ima klimavu ulogu, nisam siguran da može da se nada, da tamo nekad dodje do prvog tima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 7 Share Posted January 7 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted January 7 Share Posted January 7 Braćo i sinovi moji, grobari napaćeni, SREĆAN BOŽIĆ !!! 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted January 7 Share Posted January 7 Ova je bolja.Hristos se rodi, srecan Bozic svima koji slave.Sent from my RMX3301 using Tapatalk 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 7 Share Posted January 7 Srecan Bozic svima koji slave, Hristos se rodi! 💜 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted January 7 Share Posted January 7 Vaistinu se rodi 🙂 Da nam svima, i nama na forumu, i svima u klubu, donese puno zdravlja, ostalo će sve biti okej. A kad smo već kod zdravlja, Smajli ne putuje za Tursku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted January 7 Share Posted January 7 A sta je Smailagicu? Sem propasti u derbiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted January 7 Share Posted January 7 A sta je Smailagicu? Sem propasti u derbijuKaki mu se verovatno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted January 7 Share Posted January 7 Zglob. Zek putuje, odradio trening. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted January 8 Share Posted January 8 Mogao je i Andjusica da zaboravi u Bg. Stres manje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 8 Share Posted January 8 (edited) Imam utisak da nam je pola ekipe povređeno, a da se samo smenjuju koga manje boli, pa će da igra, a ko će da preskoči i tako u krug. Ni jednu tekmu od početka sezone se nismo sastavili. I da, želim da verujem da su Smajlijeve igre u poslednje vreme, posledice povrede koju je vukao. Odbijam da poverujem da je moguće da neko zdrav izgleda onako bezvoljno na terenu. Edited January 8 by realno *w 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 8 Share Posted January 8 I ja zelim u to da verujem. Jer, ako je nesto kod njega poznato - to je da je ložana. Jos se igrao derbi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TripleJ Posted January 8 Share Posted January 8 Smajli nas je prosle godine sve kupio rolama iz drugog i treceg plana u EL. Ali da bi on postao legitiman EL igrac u nasoj rotaciji, prvo mora da pocne da igra konstantno ABA ligu i tamo postane igrac na koga mozes da se oslonis, uz nekih 20-25 minuta po tekmi i smislene brojke. Da ga vidis da pravi razliku protiv FMP-a, Igokee, Zadra i slicnih timova iz sredine tabele. Ako pogledamo statistiku po sezonoma aba lige od kad je dosao u Partizan, deluje da je postao efikasniji u prosloj sezoni usled smanjene minutaze, a da ove za isto provedeno vreme na terenu deluje dosta losije. Season Min Pts Reb FG2 FG3 FT 2021/22 18.6 8.1 4.3 65% 29.5% 77.4% 2022/23 16 9 3.3 70.5% 44.9% 69.7% 2023/24 16 6 2.4 65.4% 39.3% 72% 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted January 8 Share Posted January 8 Ovo je bas zamor materijala ove godine u Euroligi za sve i mi treba da budemo zadovoljni sto smo dobro vozili u rezultatskom smislu do sada. Možda nam ovi oporavljeni igrači unesu neku svežinu a ta svežina je tražena roba u ovom delu sezone čini mi se za sve klubove. Baš surovo i na forumu smo postali čini mi se 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 8 Share Posted January 8 (edited) Slazem se uglavnom, ali je za neke utakmice (prokleti Virtus) falila pamet i stalozenost u napadu, a ne svezina Edited January 8 by MC Thunder 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted January 8 Share Posted January 8 On 1/6/2024 at 11:41 PM, jedibojan said: Obe ruke za Pokua Vredi poku šati hehe 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted January 8 Share Posted January 8 7 hours ago, Aman 2 said: Mogao je i Andjusica da zaboravi u Bg. Stres manje. 3 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted January 8 Share Posted January 8 Meni je derbi ubio volju za gledanjem.Sutra ne očekujem ništa..mi smo svoje šanse za nešto ozbiljnije prokockali. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djo Posted January 8 Share Posted January 8 Pogledah sinoc ponovo derbi onako na miru bez nerviranja bas da vidim sta je bio problem. Derbi je izgubljen u prvoj i drugoj cetvrtini. Odlicna preuzimanja u odbrani od strane Zvezde, zaustavljen Partizanov protok lopte i akcije su se uglavnom zavrsavale 1 na 1. Katastrofalna odbrana u Pick and Rollu od strane Kaminskog i Smajlagica kao i losa komunikacija u odbrani kod preuzimanja. nesto sto mi je zapalo za oko, u prvoj cetvrtini kada ulazi Teodosic i krece da se igra pick na Kaminskog , laki poeni za Gilespija i krece ludnica u hali i sve odlazi u losem smeru. U drugoj cetvrtini taman Partizan hvata neki ritam krece da smanjuje prednost, ulazi Smailagic i sve odlazi ponovo u propast. Smailagic za 11 min +/- -22 Najgore izdadnje igraca koje sam u zivotu video i po statistici i po prikazanom na terenu. Zakljucak je da je igrao Zack bilo bi sve totalno drugacije, prosto nisam verovao da ovoliko moze da fali, tako da nemojte da ocajavate bice to sve ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts