Jump to content

KK Partizan 2023/24 - Bitka za Berlin!

Recommended Posts

Posted
12 hours ago, goofy said:

Što se tiče današnje utakmice, mi ćemo tu utakmicu izgubiti.

Uzrok poraza treba tražiti u tome što ovaj post nije imao dovoljno reakcija.

• Thanks 1
Posted

Mnogo sansi smo imali, mozda i previse i svaki put smo se zahvalili na ponudi...

Nismo zasluzili pobedu.

A poslednju akciju, ne bih komentarisao...

• Like 3
Posted (edited)

Jbg, ne moze uvek da se igra lose a na kraju da se izvuce...Al to je vasa car i mentalitet da igrate lose i onda na kraju prelomite u vasu korist razumemo se valjda?

A ovaj zadnji napad mozda konacno prelomi u Zocu pa ne bude vise trazio Kaminskog jbg.

Edited by Don Dusko
Posted

Po tebi smo do sada trebali da imamo skor 1-12.

Samo Asvel bismo dobili i to pola kosa. 
Eto, ti si kriv, ubio si mu mantru, pa je ubo.
  • Ha-ha 1
Posted

Tezak poraz.

Nasi nosioci ili izbaceni ili sami sebe izbacili.

Oni pogadjali kojekakve circus shots kad god je trebalo.

Nudili nam se na tacni, mi odigrali kao retardi.

Frenka je stvarno mucno gledati.

Jaretu upropascena utakmica sezone.

Sudije jezive. Ali jezive.

• Like 3
Posted (edited)

Uz nedolazak najboljih na utakmicu, Pantera i Ledeja, previse gluposti i promasenih slobodnih bacanja cak i da bi se dobio protivnik koji se sam sam nudio. Ocigledno je da smo strmoglavom padu forme od utakmice s Valensijom. 

Edited by DOXA
Posted

On the bright note, poraz od samo 2 razlike, a da niste u kompletnom sastavu + glavne baje se nisu pojavile na tekmi + jak protivnik... Biće to ok. Samo što manje Kaminskog, kome nije bilo jasno koliko je tupav igrač, valjda sad jeste.

• Like 1
Posted

Obradovicev poraz, mora se i to nekad reci. Ponitka nije igrao u drugom iako je bilo logicno usled nedostatka PJ, decko je krajnje pristojno odigrao prvo poluvreme. Panter nije postojao na utakmici jer su ga zatvorili i nije ga sut isao. A  gadjali su ga i busili u odbrani rutinski.Mozes ga odmoriti i premostiti sa Ponitkom u trecoj i kao sto si sa Jaretom cekao PJ. Tako bi usli u cetvrtu sa PJ i odmorenim Panterom One trojke je mogao i Bruno pripaljivati u zadnjih 5-6 minuta bar je neki faktor u odbrani, a i ne izlazi iz povrede kao Frenk. Jbg kockao se Zoc ali ne ide uvijek.

Kompletirati se i udariti na najjace u nastavku.

• Like 1
Posted

Moze li neko da obajsni kako i zasto je ovde fauliran igrac sa brojem 15 (ima 66% ove sezone), a bacanja izvodio igrac sa brojem 55? Sumnjam da mu je PJ ovde "pustio krv".51a6c6ee71cd977cffe95f280df24a70.jpgdf6d5bec6f097199074a26f79b9f9a3f.jpg

Sent from my RMX3301 using Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...