realno *w Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 Nagradno pitanje: koliko ćemo puta gledati duel Ulanovas / Šmits - Panter na niskom postu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 Ako je Jare sposoban za 10 pristojnih minuta, to onda nije tako lose, imamo po 2 igraca na svakoj spoljnoj poziciji: Pedja - Jare, Kevin - Andjusa, Nanula - Ponitka. S tim sto vecina igraca sa ove liste moze na po 2, cak i 3 pozicije. Naravno pricam kratkorocno, o jednoj utakmici. Moramo da nadjemo neko resenje bar za ABA ligu pronto. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 34 minutes ago, uini said: getting buckets. posle se meni smeju što tražim 35-40% zvezde za tri, to je za partizan ponor. isto bilo i prošle godine, 40% u plejofu i sl Ne mere to bez obrane. Partizan na ovakve procente ima 3 poraza u 11 kola aba lige, što je praktično katastrofa rezultat. A što se tiče evrolige, prošle godine je samo Barsa imala preko 40%, Partizan bio na granici, svi ostali ispod toga. Monako je igrao f4 sa 30% za tri na nivou sezone. Bitni su procenti šuta, ne sporim, košarka je igra pogodaka i promašaja, ali nisu presudan faktor. 7 minutes ago, realno *w said: Nagradno pitanje: koliko ćemo puta gledati duel Ulanovas / Šmits - Panter na niskom postu? Mnogo, i nešto se tog Šmitsa najviše i zentam, ne samo zbog ovoga što navodiš. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 Ne igraju im izgleda braća Vičijus, Leka i Butke. I Brady Manek. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 12 minutes ago, Arsenije Pesic said: Ne mere to bez obrane. Partizan na ovakve procente ima 3 poraza u 11 kola aba lige, što je praktično katastrofa rezultat. A što se tiče evrolige, prošle godine je samo Barsa imala preko 40%, Partizan bio na granici, svi ostali ispod toga. Monako je igrao f4 sa 30% za tri na nivou sezone. Bitni su procenti šuta, ne sporim, košarka je igra pogodaka i promašaja, ali nisu presudan faktor. rekoh, "isto bilo i prošle godine, 40% u plejofu i sl" vs real g1 50% g2 42.9% g3 34.5% - iygubili g4 26.1% - izgubili g5 51.7% - izgubili ali zna se kako, mirakulom rodrigeza i ljulja, vodili ste 15ak+ na poluvremenu ..daklem, mora se za evroligu imati vrhunski šut (ili vrhunska odbrana x dobar šut ali to se neće desiti) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 18 minutes ago, Son_of_a_gun said: Ne igraju im izgleda braća Vičijus, Leka i Butke. I Brady Manek. Uh bre, bez 5 igrača igraju. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 14 minutes ago, uini said: rekoh, "isto bilo i prošle godine, 40% u plejofu i sl" vs real g1 50% g2 42.9% g3 34.5% - iygubili g4 26.1% - izgubili g5 51.7% - izgubili ali zna se kako, mirakulom rodrigeza i ljulja, vodili ste 15ak+ na poluvremenu ..daklem, mora se za evroligu imati vrhunski šut (ili vrhunska odbrana x dobar šut ali to se neće desiti) Aha, ja razumeo '40% i u plejofu si'. Ali svakako ostaje da samo vrh šut nije dovoljan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 nije dovoljan ali je cca pola posla. ostale stavke nek' se poređaju po pie chartu kako im je volja 😐 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 1 hour ago, Son_of_a_gun said: Ne igraju im izgleda braća Vičijus, Leka i Butke. I Brady Manek. Oslabljen EL domacin je za nas ove sezone znacio garantovan poraz 😥 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 Svi odradili trening 🙂 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 Ovde se i dalje raspravlja o Bozicu kao nekoj propustnoj opciji a on je do sada bukvalno dokazao da on iz uloge koju ima u Zadru prosto ne moze da izadje. On je lik koji da bi imao ucinak mora da bude alfa-muzjak u coporu, a ne moze da bude alfa-muzjak ni u EC timu. Moze u Zadru, Sirokom, mozda u nekom nizerazrednom italijanskom ili turskom, eventualno spanskom timu sa dna tabele. Sta bi on u Partizanu radio, igrao 10-15min u proseku, jos i manje u EL? Pri tom, zapitajte se zasto je nestao iz kosarke na vise od godinu i po dana a nije zbog povrede? Bilo bi dobro da me razuveri i da se makne iz Zadra i napravi nesto dok jos moze. Nije mator, sa onakvim telom deluje da lagano moze jos 6 sezona da odigra. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 Što se tiče današnje utakmice, mi ćemo tu utakmicu izgubiti. 2 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 3 hours ago, Kronostime said: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 1 minute ago, uini said: 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 Želim da vidim jednog unleashed Ponjitku. Ima on to u sebi. Samo je nekako previše pasivan pored dosta alfa mužjaka u ekipi plus se vraća iz povrede. Zaboravlja se ova predstava kada je gotovo sam uništio Slovence u četvrtfinalu: Vidi se da neće preterano da se nameće ali treba mu neka tekma gde će se razigrati i imati veću ulogu. Mogla bi večeras jedna sa indeksom 20+. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 23 minutes ago, pendulum said: Želim da vidim jednog unleashed Ponjitku. Ima on to u sebi. Samo je nekako previše pasivan pored dosta alfa mužjaka u ekipi plus se vraća iz povrede. Zaboravlja se ova predstava kada je gotovo sam uništio Slovence u četvrtfinalu: Vidi se da neće preterano da se nameće ali treba mu neka tekma gde će se razigrati i imati veću ulogu. Mogla bi večeras jedna sa indeksom 20+. Sa ovakvim ili sličnim Ponitkom dobili bi Kolo-Kolo 4:0 i postali prvaci sveta. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 Što se tiče današnje utakmice, mi ćemo tu utakmicu izgubiti.. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 14 razlike za 'Giris 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 12 minutes ago, SteveFrancis#3 said: 14 razlike za 'Giris Nas 14 razlike mogu da pobede samo Real i Cedevita. 2 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 3 hours ago, pendulum said: Želim da vidim jednog unleashed Ponjitku. Ima on to u sebi. Samo je nekako previše pasivan pored dosta alfa mužjaka u ekipi plus se vraća iz povrede. Zaboravlja se ova predstava kada je gotovo sam uništio Slovence u četvrtfinalu: Vidi se da neće preterano da se nameće ali treba mu neka tekma gde će se razigrati i imati veću ulogu. Mogla bi večeras jedna sa indeksom 20+. Pošto smo mi skromni, ne mora triple double, dovoljan je jedan 35+15 DD... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 Ili mali triple double, 15ak p, 5sk, 5as 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 Nevazno je, nebitni su pojedinci, ovo treba da bude poraz cele ekipe 1 1 1 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 Ajmo KP, 25+ 💪💪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts