realno *w Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 Nagradno pitanje: koliko ćemo puta gledati duel Ulanovas / Šmits - Panter na niskom postu? 1
Marvin Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 Ako je Jare sposoban za 10 pristojnih minuta, to onda nije tako lose, imamo po 2 igraca na svakoj spoljnoj poziciji: Pedja - Jare, Kevin - Andjusa, Nanula - Ponitka. S tim sto vecina igraca sa ove liste moze na po 2, cak i 3 pozicije. Naravno pricam kratkorocno, o jednoj utakmici. Moramo da nadjemo neko resenje bar za ABA ligu pronto. 2
Arsenije Pesic Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 34 minutes ago, uini said: getting buckets. posle se meni smeju što tražim 35-40% zvezde za tri, to je za partizan ponor. isto bilo i prošle godine, 40% u plejofu i sl Ne mere to bez obrane. Partizan na ovakve procente ima 3 poraza u 11 kola aba lige, što je praktično katastrofa rezultat. A što se tiče evrolige, prošle godine je samo Barsa imala preko 40%, Partizan bio na granici, svi ostali ispod toga. Monako je igrao f4 sa 30% za tri na nivou sezone. Bitni su procenti šuta, ne sporim, košarka je igra pogodaka i promašaja, ali nisu presudan faktor. 7 minutes ago, realno *w said: Nagradno pitanje: koliko ćemo puta gledati duel Ulanovas / Šmits - Panter na niskom postu? Mnogo, i nešto se tog Šmitsa najviše i zentam, ne samo zbog ovoga što navodiš. 1
Son_of_a_gun Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 Ne igraju im izgleda braća Vičijus, Leka i Butke. I Brady Manek. 1 2
tele_kineza Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 12 minutes ago, Arsenije Pesic said: Ne mere to bez obrane. Partizan na ovakve procente ima 3 poraza u 11 kola aba lige, što je praktično katastrofa rezultat. A što se tiče evrolige, prošle godine je samo Barsa imala preko 40%, Partizan bio na granici, svi ostali ispod toga. Monako je igrao f4 sa 30% za tri na nivou sezone. Bitni su procenti šuta, ne sporim, košarka je igra pogodaka i promašaja, ali nisu presudan faktor. rekoh, "isto bilo i prošle godine, 40% u plejofu i sl" vs real g1 50% g2 42.9% g3 34.5% - iygubili g4 26.1% - izgubili g5 51.7% - izgubili ali zna se kako, mirakulom rodrigeza i ljulja, vodili ste 15ak+ na poluvremenu ..daklem, mora se za evroligu imati vrhunski šut (ili vrhunska odbrana x dobar šut ali to se neće desiti)
MilošVB Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 18 minutes ago, Son_of_a_gun said: Ne igraju im izgleda braća Vičijus, Leka i Butke. I Brady Manek. Uh bre, bez 5 igrača igraju. 7
Arsenije Pesic Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 14 minutes ago, uini said: rekoh, "isto bilo i prošle godine, 40% u plejofu i sl" vs real g1 50% g2 42.9% g3 34.5% - iygubili g4 26.1% - izgubili g5 51.7% - izgubili ali zna se kako, mirakulom rodrigeza i ljulja, vodili ste 15ak+ na poluvremenu ..daklem, mora se za evroligu imati vrhunski šut (ili vrhunska odbrana x dobar šut ali to se neće desiti) Aha, ja razumeo '40% i u plejofu si'. Ali svakako ostaje da samo vrh šut nije dovoljan.
tele_kineza Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 nije dovoljan ali je cca pola posla. ostale stavke nek' se poređaju po pie chartu kako im je volja 😐
Elevator Operater Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 1 hour ago, Son_of_a_gun said: Ne igraju im izgleda braća Vičijus, Leka i Butke. I Brady Manek. Oslabljen EL domacin je za nas ove sezone znacio garantovan poraz 😥 1
Kooineeperk Posted December 13, 2023 Posted December 13, 2023 Ovde se i dalje raspravlja o Bozicu kao nekoj propustnoj opciji a on je do sada bukvalno dokazao da on iz uloge koju ima u Zadru prosto ne moze da izadje. On je lik koji da bi imao ucinak mora da bude alfa-muzjak u coporu, a ne moze da bude alfa-muzjak ni u EC timu. Moze u Zadru, Sirokom, mozda u nekom nizerazrednom italijanskom ili turskom, eventualno spanskom timu sa dna tabele. Sta bi on u Partizanu radio, igrao 10-15min u proseku, jos i manje u EL? Pri tom, zapitajte se zasto je nestao iz kosarke na vise od godinu i po dana a nije zbog povrede? Bilo bi dobro da me razuveri i da se makne iz Zadra i napravi nesto dok jos moze. Nije mator, sa onakvim telom deluje da lagano moze jos 6 sezona da odigra. 2
Goofy Posted December 14, 2023 Posted December 14, 2023 Što se tiče današnje utakmice, mi ćemo tu utakmicu izgubiti. 2 2 1 1
pendulum Posted December 14, 2023 Posted December 14, 2023 Želim da vidim jednog unleashed Ponjitku. Ima on to u sebi. Samo je nekako previše pasivan pored dosta alfa mužjaka u ekipi plus se vraća iz povrede. Zaboravlja se ova predstava kada je gotovo sam uništio Slovence u četvrtfinalu: Vidi se da neće preterano da se nameće ali treba mu neka tekma gde će se razigrati i imati veću ulogu. Mogla bi večeras jedna sa indeksom 20+. 7
kockooblastiŽelimir Posted December 14, 2023 Posted December 14, 2023 23 minutes ago, pendulum said: Želim da vidim jednog unleashed Ponjitku. Ima on to u sebi. Samo je nekako previše pasivan pored dosta alfa mužjaka u ekipi plus se vraća iz povrede. Zaboravlja se ova predstava kada je gotovo sam uništio Slovence u četvrtfinalu: Vidi se da neće preterano da se nameće ali treba mu neka tekma gde će se razigrati i imati veću ulogu. Mogla bi večeras jedna sa indeksom 20+. Sa ovakvim ili sličnim Ponitkom dobili bi Kolo-Kolo 4:0 i postali prvaci sveta. 4
Cooper Posted December 14, 2023 Posted December 14, 2023 Što se tiče današnje utakmice, mi ćemo tu utakmicu izgubiti.. 5
kockooblastiŽelimir Posted December 14, 2023 Posted December 14, 2023 12 minutes ago, SteveFrancis#3 said: 14 razlike za 'Giris Nas 14 razlike mogu da pobede samo Real i Cedevita. 2 17
Son_of_a_gun Posted December 14, 2023 Posted December 14, 2023 3 hours ago, pendulum said: Želim da vidim jednog unleashed Ponjitku. Ima on to u sebi. Samo je nekako previše pasivan pored dosta alfa mužjaka u ekipi plus se vraća iz povrede. Zaboravlja se ova predstava kada je gotovo sam uništio Slovence u četvrtfinalu: Vidi se da neće preterano da se nameće ali treba mu neka tekma gde će se razigrati i imati veću ulogu. Mogla bi večeras jedna sa indeksom 20+. Pošto smo mi skromni, ne mora triple double, dovoljan je jedan 35+15 DD... 1 1
se son rose, fiorirrano Posted December 14, 2023 Posted December 14, 2023 Ili mali triple double, 15ak p, 5sk, 5as 1
SteveFrancis#3 Posted December 14, 2023 Posted December 14, 2023 Nevazno je, nebitni su pojedinci, ovo treba da bude poraz cele ekipe 1 1 1 11
Recommended Posts