Jump to content

KK Partizan 2023/24 - Bitka za Berlin!

Recommended Posts

Posted
18 minutes ago, Dzep said:

Polu insiderski info - biće koreografije u četvrtak, spremaju nešto vrlo zanimljivo

Nece valjda u kofijama (palestinska marama) da budu na tribinama?

Nije bas da nam budala fali.

Posted
3 minutes ago, Kronostime said:

Nece valjda u kofijama (palestinska marama) da budu na tribinama?

Nije bas da nam budala fali.

nein, nema veze sa politikom i trenutnim dešavanjima... ti znaš nas Grobare, mi ti živimo ili u prošlosti ili u budućnosti, sadašnjost nikad 😄 

Posted
Just now, Dzep said:

nein, nema veze sa politikom i trenutnim dešavanjima... ti znaš nas Grobare, mi ti živimo ili u prošlosti ili u budućnosti, sadašnjost nikad 😄 

Znam nas, bas zato. :classic_biggrin:

Posted

on ce da igra makar pola ili vise svojih minuta centra, jel? nema shaje da je dosao da igra manje od 10mins iza ledaya

znaci da neko od koprivica-smailagic ispada iz rotacije, manje-vise + tristan moze u grcku verziju kankuna

• Like 1
Posted
23 minutes ago, greenenvy said:

Dajte Dragica i da se vadimo iz ovih govana. 

Kojih govana?

Inace cestitam, meni jako dopadljiv igrac. Moderna, atletska cetvorko petica... bas ono sto vam treba.

• Like 6
Posted
25 minutes ago, Shikamaru said:

Zanimljiva mi ovaj #0 u videu, mi taj broj nemamo u ekipi 🤔 

A čuo sam priču da smo se raspitivali za jednog koji jeste nosio taj broj 

Ako mislis na tablu, to je O kao sto ima i X, oks i iks, oznake za igrace/pozicije na terenu. Broj ide sa # kao kod 50. 

Ali dobro bi vam legao 😄 

BTW, cestitke komsije, pojacanje koje vam je bas trebalo, mislim vise od pleja ako uzmem u obzir nedavne utakmice. 

• Like 1
Posted
11 minutes ago, uini said:

on ce da igra makar pola ili vise svojih minuta centra, jel? nema shaje da je dosao da igra manje od 10mins iza ledaya

znaci da neko od koprivica-smailagic ispada iz rotacije, manje-vise + tristan moze u grcku verziju kankuna

Zavisi od Alenove povrede, ali prilicno sam siguran da je u pitanju Balsa koji i ovako ne igra EL a ABA ce sigurno igrati koliko i do sada. Sto se tice visokih, sada ih imamo 4 za 2 pozicije (ne racunajuci Tristana i Balsu) i mislim da ce bukvalno svako igrati sa svakim

• Like 2
Posted
5 minutes ago, jedibojan said:

Sto se tice visokih, sada ih imamo 4 za 2 pozicije (ne racunajuci Tristana i Balsu) i mislim da ce bukvalno svako igrati sa svakim

tako i zvezda ima tri visoka huehue

• Ha-ha 9
Posted
55 minutes ago, Shikamaru said:

Pre dve sezone smo imali igraca sa brojem 0 koji je igrao cesto kao 0. A imali smo iste sezone i igraca sa brojem 00, koji je igrao kao 00...

Nadam se da Bruno okrece to naglavacke.

• Like 1
Posted
38 minutes ago, John Terry said:

Kojih govana?

Videces kojih u cetvrtak oko 22:30h

43 minutes ago, uini said:

batman-begins-scary-men.gif

• Like 1
Posted
41 minutes ago, John Terry said:

Kojih govana?

Inace cestitam, meni jako dopadljiv igrac. Moderna, atletska cetvorko petica... bas ono sto vam treba.

Uz (za mene izvestan) poraz od Fenera, posle nemackih ekipa, bice 4-5 ili 3-6. Uzimajuci u obzir cinjenicu da se igra PlayIn, 9. i 10. ce se vrlo retko kad plasirati u Top 8, a znajuci nas, ni domacinstva ako bude 7. ili 8. nisu nikakva sigurica. Treba ozbiljna serija pobeda da bi mogli u Top 6 da upadnemo. A tek je novembar. 

Posted

Ljudi radujte se sta vam je 😂

Ja sam prezadovoljan, roster je kompletan i mislim da nema potrebe za jos jednim pojacanjem na nizim pozicijama.

Balsa i Tristan ce kao trece opcije na svojim pozicijama imati sasvim solidnu minutazu u Abi, mislim da niko nece biti skrajnut iz rotacije.

• Like 4
Posted
1 hour ago, Shikamaru said:

Legao bi vam taj ko dupe na nošu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...