Kronostime Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 18 minutes ago, Dzep said: Polu insiderski info - biće koreografije u četvrtak, spremaju nešto vrlo zanimljivo Nece valjda u kofijama (palestinska marama) da budu na tribinama? Nije bas da nam budala fali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 3 minutes ago, Kronostime said: Nece valjda u kofijama (palestinska marama) da budu na tribinama? Nije bas da nam budala fali. nein, nema veze sa politikom i trenutnim dešavanjima... ti znaš nas Grobare, mi ti živimo ili u prošlosti ili u budućnosti, sadašnjost nikad 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 Just now, Dzep said: nein, nema veze sa politikom i trenutnim dešavanjima... ti znaš nas Grobare, mi ti živimo ili u prošlosti ili u budućnosti, sadašnjost nikad 😄 Znam nas, bas zato. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shikamaru Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 Dobro je više 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 Quote Bruno će braniti crno-bele boje naredne dve sezone! minus 2-3 meseca, jel'te... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shikamaru Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 Zanimljiva mi ovaj #0 u videu, mi taj broj nemamo u ekipi 🤔 A čuo sam priču da smo se raspitivali za jednog koji jeste nosio taj broj Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 Dajte Dragica i da se vadimo iz ovih govana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 6 minutes ago, Shikamaru said: Dobro je više Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljusha Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 Ajde,neka nam je sa srećom 🍷 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 on ce da igra makar pola ili vise svojih minuta centra, jel? nema shaje da je dosao da igra manje od 10mins iza ledaya znaci da neko od koprivica-smailagic ispada iz rotacije, manje-vise + tristan moze u grcku verziju kankuna 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 23 minutes ago, greenenvy said: Dajte Dragica i da se vadimo iz ovih govana. Kojih govana? Inace cestitam, meni jako dopadljiv igrac. Moderna, atletska cetvorko petica... bas ono sto vam treba. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 25 minutes ago, Shikamaru said: Zanimljiva mi ovaj #0 u videu, mi taj broj nemamo u ekipi 🤔 A čuo sam priču da smo se raspitivali za jednog koji jeste nosio taj broj Ako mislis na tablu, to je O kao sto ima i X, oks i iks, oznake za igrace/pozicije na terenu. Broj ide sa # kao kod 50. Ali dobro bi vam legao 😄 BTW, cestitke komsije, pojacanje koje vam je bas trebalo, mislim vise od pleja ako uzmem u obzir nedavne utakmice. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 Jel registrovan? Junk mail provjerern? Valjda su papiri čisti. Inače Bruno ce biti zanimljiv u paru sa Smajlijem ako budu igrali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 Da bude još bolje i Smailgić spreman za četvrtak. Odjednom imamo viška centara… [emoji16] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 11 minutes ago, uini said: on ce da igra makar pola ili vise svojih minuta centra, jel? nema shaje da je dosao da igra manje od 10mins iza ledaya znaci da neko od koprivica-smailagic ispada iz rotacije, manje-vise + tristan moze u grcku verziju kankuna Zavisi od Alenove povrede, ali prilicno sam siguran da je u pitanju Balsa koji i ovako ne igra EL a ABA ce sigurno igrati koliko i do sada. Sto se tice visokih, sada ih imamo 4 za 2 pozicije (ne racunajuci Tristana i Balsu) i mislim da ce bukvalno svako igrati sa svakim 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 5 minutes ago, jedibojan said: Sto se tice visokih, sada ih imamo 4 za 2 pozicije (ne racunajuci Tristana i Balsu) i mislim da ce bukvalno svako igrati sa svakim tako i zvezda ima tri visoka huehue 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 3 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 55 minutes ago, Shikamaru said: Zanimljiva mi ovaj #0 u videu, mi taj broj nemamo u ekipi 🤔 A čuo sam priču da smo se raspitivali za jednog koji jeste nosio taj broj Pre dve sezone smo imali igraca sa brojem 0 koji je igrao cesto kao 0. A imali smo iste sezone i igraca sa brojem 00, koji je igrao kao 00... Nadam se da Bruno okrece to naglavacke. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 38 minutes ago, John Terry said: Kojih govana? Videces kojih u cetvrtak oko 22:30h 43 minutes ago, uini said: on ce da igra makar pola ili vise svojih minuta centra, jel? nema shaje da je dosao da igra manje od 10mins iza ledaya znaci da neko od koprivica-smailagic ispada iz rotacije, manje-vise + tristan moze u grcku verziju kankuna 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 41 minutes ago, John Terry said: Kojih govana? Inace cestitam, meni jako dopadljiv igrac. Moderna, atletska cetvorko petica... bas ono sto vam treba. Uz (za mene izvestan) poraz od Fenera, posle nemackih ekipa, bice 4-5 ili 3-6. Uzimajuci u obzir cinjenicu da se igra PlayIn, 9. i 10. ce se vrlo retko kad plasirati u Top 8, a znajuci nas, ni domacinstva ako bude 7. ili 8. nisu nikakva sigurica. Treba ozbiljna serija pobeda da bi mogli u Top 6 da upadnemo. A tek je novembar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrk Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 Ljudi radujte se sta vam je 😂 Ja sam prezadovoljan, roster je kompletan i mislim da nema potrebe za jos jednim pojacanjem na nizim pozicijama. Balsa i Tristan ce kao trece opcije na svojim pozicijama imati sasvim solidnu minutazu u Abi, mislim da niko nece biti skrajnut iz rotacije. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 1 hour ago, Shikamaru said: Zanimljiva mi ovaj #0 u videu, mi taj broj nemamo u ekipi 🤔 A čuo sam priču da smo se raspitivali za jednog koji jeste nosio taj broj Legao bi vam taj ko dupe na nošu Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 😄 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 Alen spreman za Fener👍 Još Dragic I pali se mašina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts