Son_of_a_gun Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 Ako ima od ovog išta, treba ga sad ubrzati koliko juče. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 Ma daj... eno komšije imaju jednog 36-year old, pa kukaju, hoće da izvrše kolektivni kikiriki... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 Kvalitetan source 😄 Just now, goofy said: Ma daj... eno komšije imaju jednog 36-year old, pa kukaju, hoće da izvrše kolektivni kikiriki... Imaju i jednog od 35 koji im je najboli igrač u odbrani, a igra i napad. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 3 hours ago, Beonegro said: Ovo naravno nije istina, jer da ima neki problem ne bi igrao protiv Mege, ili bar ne bi bio u petorci na toj tekmi. Panter 2 nedelje out... Zeljko i dalje laze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 Definitivno ima neki problem od starta i ako treba da se žrtvuju dve nedelje bolje sad nego da igra u kontra ritmu i da ga izgubimo kad nam bude trebao najviše.Slažem se, ključeve Doužeru i poverenje Anđušiću.Realnost je da neće biti ništa od toga i da će Naneli igrati 35+ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 Ode pobeda u Baskiji, izvesno i u aba derbiju. Nije Panter uopste bio dobar od starta sezone, ali je makar odvlacio veliku paznju odbrane protivnika. Sada ce tu ulogu da preuzme... Dača? 😥 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 29 minutes ago, Son_of_a_gun said: Ako ima od ovog išta, treba ga sad ubrzati koliko juče. Ne znam zašto, nisam ih mnogo pratio, ali su mi oba Dragića dragi, tako da bi baš kul bilo gledati jednog od njih u crno belom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 Mozda Zeljko zeli kao pokemone da skupi sve dostupne bivse igrace Phoenixa 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 Ako sad ne dovedu dva igraca uz kurac neka ide sve 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boki111 Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 33 minutes ago, uvrnuto said: Dožiru dati ključeve ekipe, pa da vidimo na čemu smo Nije to tako jednostvano. I Zeljko je juce izjavio da PJ razume igru, ali mu fali agresivnosti. Ne mozes nekome tek tako dati kljuceve, ako ih taj neko ne uzima. Naveo je i primer da je zvao napad za njega gde je PJ lose odigrao ali je trazio sam ponovo (sto je pozitivno) i onda je resio mnogo bolje (sve je njemu ovo novo i normalno je da mu treba vremena, a ako ce neko izvuci iz njega sta treba, onda je to Zeljko). 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 Ali osim PJ, bukvalno nema ko da drzi kljuceve. Aleksi i Smajliju bi ispali kroz šaht, Nan nije niti ce sad postati lider, dok je Ledej ultra elitni EL prašinar koji je bukvalni i figurativni security detail za Pantera. Like it or not, PJ je taj koji jedini ima potencijal da vozi tenk. Koliko uspesno u ovom momentu? Verovatno ne previse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 35 minutes ago, Gb92 said: Panter 2 nedelje out... Zeljko i dalje laze Nači ušao u utakmicu zdrav, svejedno u prvom poluvremenu djelovao kao pile u tri hektara, kao i protiv Mege Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 Ja sam negde ubedjen da u ponedeljak dobijamo jos lakse bez Kevina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 Gde treba krv da dam da dodje Dragic? I molim bez uporedjivanja sa “generacijom” preko puta. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 Jesam jedini kojeg Bolomboj podsjeca na Robertsa? 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 3 minutes ago, ScepanScekicSto said: Ja sam negde ubedjen da u ponedeljak dobijamo jos lakse bez Kevina Izostanak takvog igraca je uvek hendikep, jer u kakvoj god da je formi i dalje je ime broj jedan u timu i neko na koga ce protivnicka odbrana biti fokusirana, sto rasterecuje saigrace. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 4 minutes ago, Ne sam Safete said: Jesam jedini kojeg Bolomboj podsjeca na Robertsa? Jesi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 11 minutes ago, СтелаРоса said: Izostanak takvog igraca je uvek hendikep, jer u kakvoj god da je formi i dalje je ime broj jedan u timu i neko na koga ce protivnicka odbrana biti fokusirana, sto rasterecuje saigrace. Upravo zato mislim da je i juče igrao. Odvlačio pažnju odbrane da drugima bude lakše, jedino što je izgrešio sa pasovima, pa je ispalo loše. Sve u svemu, mislim da bismo lakše juče dobili da je Panter manje igrao. A takođe, mislim da će biti neuporedivo teže bez njega u ponedeljak, jer se sada zna da ne igra i drugačije se priprema tekma. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 21 minutes ago, СтелаРоса said: Izostanak takvog igraca je uvek hendikep, jer u kakvoj god da je formi i dalje je ime broj jedan u timu i neko na koga ce protivnicka odbrana biti fokusirana, sto rasterecuje saigrace. sve si u pravu ali cu probati da pojednostavim… sve ce zavisiti od vaseg suta za 3 i skoka… Panter nije kljucan za te dve stavke… i mozda bolje da vidimo kako ce se PJ snaci y vecoj minutazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 Simptomatično je još sinoć bilo kad je na kraju klupe presjedio cijelu penal završnicu. U takvim situacijama bi i kao decoy bio i više nego upotrebljiv. Od početka sezone je bio u par situacija gdje je dobijao udarac u koljeno ili gdje je djelovalo da je nešto (kuc kuc) ozbiljnije. Generalno, imali smo mnogooo sreće sa zdravljem nosioca zadnjih 20ak mjeseci, i sa ovakvim stvarima mora da se živi. Nek se zadrži pauza na 15ak dana, i sve će biti ok. Hendikep naravno da jeste, ali i prilika da ostali igrači dodatno povuku. PJ na prvom mjestu, Aleksa je svakako u zaletu, a Danilo i Ognjen moraju naći način da doprinesu sa više od par bljeskova na meču. Imamo i primjer Yaga od sinoć, u odsustvu Nedovića, opušteno bi bio x faktor pobjede, iako praktično nije vidio EL teren ranije. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 Do sada Žoc je dozirano koristio Doziera a sada će da mu da dozvolu. Dozvola za Doziera naslov za ponedeljak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 Dožiru dati ključeve ekipe, pa da vidimo na čemu smoOdličan naum... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 Mapeti iz kluba skrivaju dva mjeseca da li pregovaramo sa igračima i sa kim ali zato tri dana pred derbi objaviš da ti neće igrati najbolji igrač da je protivniku lakše pripremiti utakmicu. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 Mislim da je to sinoc receno/otkriveno kako bi se u startu sprecilo osipanje javne paljbe po kapitenu. Ali da, mogli su i trebali sacekati makar jos tih par dana, nije Kevin delikatan cvetic. Svestan je i sam kako izgleda na terenu i nikakva kritika ne bi trebala da ga pogadja na pogresan nacin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 Morali su Beu da osujete mili kapetan misiju 😄 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts