Jump to content

KK Partizan 2023/24 - Bitka za Berlin!

Recommended Posts

Posted

Olimijakos - Partizan, prva utakmica Evrolige u sezoni 1997/98.

Meč je počeo rezultatom 2:0, pre prvog podbacivanja, jer je Ratko Varda na zagrevanju polomio tablu. 😅

• Like 2
  • Ha-ha 7
Posted
3 minutes ago, Ljusha said:

Meč je počeo rezultatom 2:0, pre prvog podbacivanja, jer je Ratko Varda na zagrevanju polomio tablu. 😅

Ne pustati Koprivu i Smajlija na zagrevanje, za svaki slucaj.:classic_biggrin:

• Like 1
Posted
Samo im Meko Kisić ne igra, ne vidim scenario po kojem dobijamo.

Uz ovo pogošanje povrede Ponija i šaputanja da je možda pokidao supraspinatus jedina želja za večeras da se svi vrate zdravi i pravi...

4 meseca pauza ako je to
Posted

Mislim da je Olimpijakos ekipa koja vam najmanje odgovara u celoj EL. Jebeno su čvrsti na svakoj poziciji i baš u "nothing easy" i bullyball fazonu. Treba vam baš extra šutersko veče.

Posted
21 hours ago, goofy said:

Što se tiče sutrašnje utakmice, mi ćemo tu utakmicu izgubiti.

Svidio ti se rezultat na prosloj tekmi pa ponavljas mantru?

Nikad jinxer od tebe

inace, dobijamo ovo veceras, pocjepacu trenersku diplomu ako bude drugacije

• Like 4
Posted
3 hours ago, Ljusha said:

Eh, sećam se naravno. Kasni tekma, niko ne zna zašto, a u stvari menjaju koš.

I onda još kreće tekma, ako ne grešim, Rivers šutira 2 bacanja.

• Like 3
  • Thanks 1
Posted
25 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Ne baš najoštrija olovka u pernici...

ad9b40fab52d5e87bc5f92eebae93543.jpg

Ne mora da zna ni kako se zove, ni koja je godina, ni koji je dan u nedelju samo nek nauci da igra odbranu i ne iskace ko saran svaki put. 

Posted
56 minutes ago, Ne sam Safete said:

Svidio ti se rezultat na prosloj tekmi pa ponavljas mantru?

Nikad jinxer od tebe

Takav mi je filing, ima u komšiluku jedan što isto to radi...

Posted

Gledajući ovogodišnju EL stičem utisak da ekipe koje ne igraju dobru odbranu ovoga puta neće imati šanse za visok plasman. Znači ne ona naša varijanta - pristojna - ne suviše kataastrofalna odbrana, nego dobra odbrana. Čak i da dovedemo napad na nivo savršenstva iz druge polovine prošle sezone (a daleko smo od toga), bez odbrane ovoga puta to neće biti dovoljno. Kad smo počeli da kockamo tim i nakon prvih pripremnih utakmicama imao sam utisak da idemo u tom pravcu (bolje odbrane), ali početak sezone i zvanične utakmice kazuju da smo skrenuli s puta. Doduše, kriminalan defanzivni skok pojačava taj utisak.

Zato mi je juče zapao za oko onaj Aleksin komentar - mnogo su nas tukli. Da Aleksa, 90% ekipa će mnogo da nas tuče. "Sad ćemo i mi da tučemo" - da Aleksa, moraćemo.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...