fedor Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 Zaboravile su se ovde vidim prve pripremne od prosle sezone, kad se Dante pojavio sa guzicom iste kubikaze kakvu imaju prosecne bg profi splavaruse. Do pola decembra nismo izgledali dobro, pa je sezona bila istorijska, sad je tek poceo septembar, a mi smo dosta ozbiljniji nego lani u ovo vreme. Mada su i vece ambicije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 15 minutes ago, fedor said: Zaboravile su se ovde vidim prve pripremne od prosle sezone, kad se Dante pojavio sa guzicom iste kubikaze kakvu imaju prosecne bg profi splavaruse. Do pola decembra nismo izgledali dobro, pa je sezona bila istorijska, sad je tek poceo septembar, a mi smo dosta ozbiljniji nego lani u ovo vreme. Mada su i vece ambicije. Nije sad od neke vaznosti, ali bukvalno jedan komentar ima koji bi opravdao bold ... ljepse bi bilo da si odradio kvot, nego sto izmisljas narativ kojeg nije bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 Vukčević opet na terenu nebitan k’o žmigavac na srpskim putevima. Šta je taj lik radio u amerikama cijelo ljeto. A baš sam želio da vidim kod njega bilo kakav napredak, makar u želji i zalaganju.Žali Bože onakvih fizikalija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 Jedino mi je zao sto Zachary nije pokosio Dodika 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 Kosi Leday, kosim ja… [emoji849] 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrk Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 Pozdrav ljudi, citam vas vec par godina a pokusavam da se registrujem vec godinu dana sigurno, tek mi je danas stigao verifikacioni kod. Koliko sam se nervirao kad posle neke bitne utakmice zatvore forum za goste, pogotovo sto ostatak foruma moze da se cita, jako frustrirajuce. Citao sam i druge forumove ali sam primetio da mi osakacuju IQ, dok ovde itekako ima ljudi koji su kosarkaski pismeni i pravo je zadovoljstvo citati takve upise. Prosla sezona KKP mi je verovatno najdraza u zivotu a nadam se da ce ova biti jos bolja. Ziveo Partizan i da nam je Zeljko sto duze na klupi. 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 3 minutes ago, Mrk said: Koliko sam se nervirao kad posle neke bitne utakmice zatvore forum za goste, pogotovo sto ostatak foruma moze da se cita, jako frustrirajuce. Da znaš kako tek frustrira kad se ne zatvori u toku/posle meča pa svakako ne možeš da uđeš od navale. Sa srećom boravak ovde. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 dobro došao forumoveosakacuju IQ 4 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrk Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 16 hours ago, realno *w said: Ono u šta sam siguran, biće ove godine dosta Princeton košarke. Pokusavam da shvatim iz konteksta ali mi ne ide bas, na sta mislis kad kazes Princeton kosarka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 Dosta kretnje u napadu, ekstra pasovi, backdoor utrcavanja. Takticari će me ispraviti/dopuniti ako griješim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 1 hour ago, Mrk said: Pokusavam da shvatim iz konteksta ali mi ne ide bas, na sta mislis kad kazes Princeton kosarka? Kad nece ovi tvoji, moram ja Wiki The Princeton offense is an offensive basketball strategy which emphasizes constant motion, back-door cuts, picks on and off the ball, and disciplined teamwork. It was used and perfected at Princeton University by Pete Carril, though its roots may be traced back to Franklin “Cappy” Cappon, who coached Princeton in the late 1930s,[1] and Bernard "Red" Sarachek, who coached at Yeshiva University from 1938 to 1977. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 1 hour ago, Mrk said: Pokusavam da shvatim iz konteksta ali mi ne ide bas, na sta mislis kad kazes Princeton kosarka? Mi nagadjamo, a @Princeton nam objasnjava pravila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 ostoja reaguj 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 Ako neko ima link, treba mi za drugara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 https://rd-live.com/match/11626837/turk-telekomk-kk-partizan-mozzart-bet Ali štuca ko blesav. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 Fino je ovo bilo. Gledam na svadbi, malo me sramota, al jbg. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 10 minutes ago, realno *w said: Fino je ovo bilo. Gledam na svadbi, malo me sramota, al jbg. Sto te sramota? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 15 minutes ago, realno *w said: Gledam na svadbi Je li kuma čemu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 Ko je nova faca medju pomoćnicima Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 (edited) Frenki bas se vidi da zna ali nece ga. Nekih 1/7 za 2, sve lepo sebi nazidao... Ne brinem previse Alen fucks Tristac na visem nivou zalaganja - credit where credit's due Danilo dobar Poni - presezonska rasprodaja Ostali bez nekog utiska. Skok moramo da regulisemo, sto timski sto pojacanjem Edited September 9, 2023 by jedibojan Link to comment Share on other sites More sharing options...
vendetta Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 Ko je nova faca medju pomoćnicima Luka Vulikic novi tim menadzer. Sent from my RNE-L21 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 Spoiler 🤣 1 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 Realno pogrešna prozivka, trebalo je “Mile, međede”. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 Posle ovog tvita, misljenje o Miloradu ce biti identicno kao i do sada. 2 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 Komšije čestitke na tituli. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts