Jump to content

KK Partizan 2023/24 - Bitka za Berlin!

fillam

Recommended Posts

7 minutes ago, KockoOblo said:

Iz tog razloga sam se odao religiji i poljoprivredi.

Drž' se kćeri tvrdog kursa
kaže majka stara
drž' se kćeri tvrdog kursa
drž' se marke i dolara

- Milica Ostojić, umetnica.

• Like 2
  • Ha-ha 1

3 minutes ago, Kronostime said:

:classic_biggrin:

Franjo Kaminski, po našem bivšem precjedniku SD dobio ime 🤩

Odervajz, rizičan potez zbog istorije povreda, ARLI... ako ostane zdrav... gledam sinoć jednog drugog mrtvog bijelca, Kelly Olynyka, čija NBA statistika nije fundamentalno različita od Franjove... lik je car za FIBA košarku.

1 hour ago, uini said:

^lik je cirkuzant, cudi me da nisi primetio taj njegov trait

Screen%20Shot%202015-10-13%20at%207.16.0

Prva asocijacija mi Ledej i on kako se zagrijavaju jedan pored drugog. Onaj "polno opšti" sa imaginarnom osobom a ovaj..ne znam ni ja šta radi.

Edited by Mendez
.

Vrlo interesantno pojačanje ali kao što rekoste - sve suprotno od Lessorta. Vrlo dobar napadač, meka ruka, dosta rešenja u napadu, ozbiljna visina i dužina. Sa druge strane - prilično mekan igrač, slab u svim hustle elementima, dosta olovne noge u odbrani. Baš me zanima kako će to izgledati - ne toliko on kao on, mislim da ima igru prilagođenu EU košarci, više me zanima kako će se takav profil igrača odraziti na ekipu. Biće KKP mnogo zajeban za branjenje jer je on veoma legit šuter za 3, praktično među starterima je Dozier tu najslabiji šuter. Neku epsku odbranu ne treba očekivati posebno u prvim mesecima sezone. Takođe me zanima kolika je cena ovim fringe NBA igračima poput Kaminskog jer mi deluje da je mogao još koju godinicu da se suklja po NBA kao treći centar.

37 minutes ago, John Terry said:

U prevodu doveli ste Majka Tobija sa lepšim, ne i efikasijim, šutem 🙂

Nisu mi oni baš slični igrači osim što su mrtvi belci jelte. Frank je dosta talentovaniji i kompletniji napadač, može sebi da kreira poene i ima mnogo više napadačkih rešenja dok Tobey zavisi od drugih i isključivo je finišer. Frank može i iz driblinga da opali dok Tobey isključivo spot up plus ima katapult izbačaj pa mu treba vremena da se namesti. Sa druge strane, Tobey mi deluje kao neko ko je mnogo spremniji da radi prljave poslove koji ne ulaze u osnovnu statistiku, da više igra u kontaktu i da je defanzivno mobilniji.

• Like 4

Frenk ima ofanzivu i za NBA nivo , problem je što to ne pokriva jako lošu odbranu. U Evropi nema tri sekunde u reketu, a bogami ni takvih napadača tako da će na tom kraju biti dosta lakše za njega. Napadački može da bude prava napast za razne Folove i Tavareše . 

On će vama definitivno biti druga napadačka opcija, pa je ok i da ga malo sakrijete u odbrani, a realno ima ko da rilja

2 minutes ago, Milos 3.14 said:

Jebiga, uvek je zanimljivo uporediti šta novi igrač donosi u odnosu na bivšeg 

Ok je to, ali jasno je da se dovodi neka čista petica, za koju mogu da pretpostavim da bi bar u nekim elementima trebala da bude Lesor type. Pa bi onda ta poređenja imala mnogo više smisla.

Kaminskog vidim kao i Smajlija, igrača koji će pokrivati obe pozicije i biti taj dodatni visoki koji nam je falio prošle godine. 

Inače, volim da vidim kad se svi ovako unapred pokake po pojačanju, pošto je jelte isto igrati NBA i Evropu...

Edited by realno *w
  • Like 2

25 minutes ago, realno *w said:

Ok je to, ali jasno je da se dovodi neka čista petica, za koju mogu da pretpostavim da bi bar u nekim elementima trebala da bude Lesor type. Pa bi onda ta poređenja imala mnogo više smisla.

Kaminskog vidim kao i Smajlija, igrača koji će pokrivati obe pozicije i biti taj dodatni visoki koji nam je falio prošle godine. 

Inače, volim da vidim kad se svi ovako unapred pokake po pojačanju, pošto je jelte isto igrati NBA i Evropu...

Ja lično mislim da je Frenki dobro pojačanje i da će biti prvi centar, ne mislim da će pokrivati PF poziciju. Ima on defanzivno mana, ali ponavljam imate vi sa Doužerom, Ledejom i Ponitkom dovoljno džebane da to sakrijete plus će njemu biti lakše nego u NBA, ima on dužinu i bbiq da to bude kako treba.

Očekujem da dovedete nekog na unutrašnjim pozicijama kome je defanziva forte, ali mi deluje da se startnih 5 već zna.

Edited by Milos 3.14
Kad kažem defanziva forte mislim da je igra drugačije nego Kaminski/Smajli odnosno da može i da svičuje
  • Like 1

17 minutes ago, realno *w said:

Ne mozes zameriti coveku sto je pretpostavio da ce rekordan budzet na ovim prostorima biti uvecan nekih 15-20% (veci ugovori za Puntera i Ledaya, jaci ugovor Kaminskog u odnosu na Lessorta, ostali ugovori koji su uglavnom rastuci), a ne 40–50% (sve navedeno + zvucna zamena za svakog igraca koji je otisao + igrac renomea Kaminskog koji je jos jedan dodatni visoki).

To ga je navelo da uporedi Kaminskog i Lessorta i njihove kvalitete i mane, ali ocigledno nije iz dobre pretpostavke krenuo.

Kvalitet dva poslednja igraca nije upitan, ali zdravlje jeste, tako da je po mom misljenju racunica prosta: ako budete zdravi kao prosle godine (i izgradite sjajnh atmosferu u ekipi koju ste imali, a sto nije lako) imacete jos jednu odlicnu sezonu, ako ne budete ne pise vam se dobro. Rekao bi neko - bravo, izmislio si toplu vodu, ali je tako.
Trenera i upravu imate, jak domaci teren imate, tu nema prostora za provokacije. 

____
da ne budem optuzen za tatisanje, na temi KKCZ u duzem vremenskom periodu kritikujem gomilanje igraca, tako da treba istaci uvek i dobro i lose

• Like 2
  • Ha-ha 1

Just now, Milos 3.14 said:

Ja lično mislim da je Frenki dobro pojačanje i da će biti prvi centar, ne mislim da će pokrivati PF poziciju. Ima on defanzivno mana, ali ponavljam imate vi sa Doužerom, Ledejom i Ponitkom dovoljno džebane da to sakrijete plus će njemu biti lakše nego u NBA, ima on dužinu i bbiq da to bude kako treba.

Očekujem da dovedete nekog na unutrašnjim pozicijama kome je defanziva forte, ali mi deluje da se startnih 5 već zna.

Uveren sam da nije tako. Mi smo prošle godine i sa Lesorom u ekipi, imali probleme sa jakim peticama, stvarno mislim da Žoc tu ne bi otišao još korak unazad.

1 hour ago, Marvin said:

pa provocira komsijsku publiku, bar to je jasno

Glumi covek Kejt Vinslet u famoznoj sceni Titanika...

Inače, to Ledejovo nije provokacija, iako je tako izgledalo. On se čovek tako zagreva.

• Like 1
  • Thanks 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...