Barkley#34 Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Meni je to logično. U godinama je, igrao je dosta pre četiri dana. Kalulu ima brzinu, nije igrao u NS zbog kartona, treba mu utakmica. Natho će ući na pola sata, igraće u nedelju i verovatno će početi u revanšu, zavisno od rezultata prvog meča. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Mislim da Kanute ima 100% uspešnih pasova od kojih je većina ka napred 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Antic i Filipovic i njihovi centarsutevi su za posmatranje.Menig opet pokazuje sebicnost.Sent from my RMX3301 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 1 minute ago, Bad said: Mislim da Kanute ima 100% uspešnih pasova od kojih je većina ka napred Ozbiljna glava. Baš razmišljam o tome kako nam je falio pre dve sezone. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Realno je trebalo da vode bar 2 razlike. Za klasu su bila bolja ekipa. Ako nista drugo, konkretnija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Jesu konkretniji i uigraniji, ali hajde da ne pravimo Siti od njih. Nisu promašili tri-četiri stopostotne prilike pa da kažemo da je realno da vode 2-0. Ovo na kraju jeste bila odlična šansa ali to je ipak prekid a ne pokazatelj neke sjajne igre. Što ne znači da mi igramo nešto. Vidi se da smo tek skupljeni i bez snage. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 7 minutes ago, Xpert said: Realno je trebalo da vode bar 2 razlike. Za klasu su bila bolja ekipa. Ako nista drugo, konkretnija. Da vam nije Nišlije na golu, bilo bi tako. Nadam se da ćete to znati da cenite u nedelju.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 2 minutes ago, Barkley#34 said: Jesu konkretniji i uigraniji, ali hajde da ne pravimo Siti od njih. Nisu promašili tri-četiri stopostotne prilike pa da kažemo da je realno da vode 2-0. Ovo na kraju jeste bila odlična šansa ali to je ipak prekid a ne pokazatelj neke sjajne igre. Što ne znači da mi igramo nešto. Vidi se da smo tek skupljeni i bez snage. Pa naravno da je ovo pre svega zbog nase bede. Ali imali su 2 velike sanse i jos nekoliko solidnih pokusaja. Mi jednu opasnu situaciju, koja nije ni zavrsila sutem ka golu. Ovo je porazavajuce na sta lici tim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Natho ovo sa 2 pasa rešava. Naslov u novinama: Natho čeka Sabah sa šejtanom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 10 minutes ago, Barkley#34 said: Jesu konkretniji i uigraniji, ali hajde da ne pravimo Siti od njih. Nisu promašili tri-četiri stopostotne prilike pa da kažemo da je realno da vode 2-0. Ovo na kraju jeste bila odlična šansa ali to je ipak prekid a ne pokazatelj neke sjajne igre. Što ne znači da mi igramo nešto. Vidi se da smo tek skupljeni i bez snage. Ma dobijate ovo...ako udje Natho. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Jel ovi stranci imaju garantovane minutaže u ugovorima? Ovaj Kalulu je cirkus. I kako ove sudije uopšte dobiju šansu u ev. utakmicama?Sent from my M2007J17G using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Dobro, ovo je već brukanje ai onaj njihov se osramotio. 11 minutes ago, Constantin said: Da vam nije Nišlije na golu, bilo bi tako. Nadam se da ćete to znati da cenite u nedelju.... Niški deluje osvežavajuće na golu u odnosu na ono što sam gledao dve sezone. Neka nastavi tako. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Ala vezemo... ko luda Nasta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 1 minute ago, Barkley#34 said: Dobro, ovo je već brukanje ai onaj njihov se osramotio. Niški deluje osvežavajuće na golu u odnosu na ono što sam gledao dve sezone. Neka nastavi tako. Treba Beliću objasniti da ne sude naše sudije, apropo kartona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Antić je beskorisniji od stuba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Dugo nisam video goreg igrača od Kalulua. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Golman najveće pojačanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 jes da ne znaju ovi pozadi, ali makar drze liniju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Šta nam radi ovaj Isajev... Sad samo neka Bibras magija može da nas izvuče u napadu. Ili to ili ona čuvena "ko ovakve šanse promaši, obično primi gol". Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Lopta jbt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Će ga odbrani 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Jovanović za 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Sudija pederu, golmane živeo Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Nidje veze penal iskreno. Ball never lie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 (edited) Kakva utakmica Jovanovića edit: e jbg Edited August 10, 2023 by L' Imperatore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts