Jump to content

FK Partizan 2023/24


Cooper

Recommended Posts

Taj koji je vređao Duljaja po nacionalnoj osnovi bi ubuduće trebalo da gleda stadion samo spolja, za početak. Debil.

 

Nevezano za to, Duljaj je poprilično izgubio kompas u svemu, ne samo u trenerskom poslu. Pomalo je iritantno gledati kako se upinje da zaštiti igrače po svaku cenu. Ajd' što njemu ne smeta što ga očigledno ne poštuju i prodaju ga bez pardona, nego što od nas traži da na to pristanemo bez buke. Vrtim u glavi već par dana i ne mogu da se seti  kada sam video ovakvo nezalaganje, lenjost i neodgovornost većine igrača. Naravno, svaka čast nekolicini izuzetaka. Čak i kada su neki mučenici dolazili i primali po šest-sedam komada upinjali su se da ne prime još jedan. Da ne pričam o tome da tim nije povezan, nema uigranij kretnji, kad neko nešto pokuša pojedini ga samo isprate po inerciji, ali druge zabole ili ne znaju pa ostaju rupe.

 

To se zapatilo proletos kod Gordana, samo se prelilo kod Igora, i osim retkih trenutaka ne prestaje. Zbog toga sam proletos prestao da gledam, ne zbog loše igre, nekvaliteta i rezultata, sad se bojim da ću ponovo.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Nije mi jasno ko uci ove igrace da simuliraju i izlezavaju se bez razloga?!
Raduju ove pobede iz minusa, ali nasi problemi ostaju isti. Odbrana i sebicnost. Odbrana je takva da tesko da moze da ne primi gol. Ostali igraci slabo pomazu. Ispade kad god udju u 16 dsju gol. A u napadu svi vide samo gol, sem mozda Saldanje. Menig po ko zna koji put igra za sebe. Kalulu odigrao celu. Vidi se da momak ume sa loptom, ali visina mu je bas hendikep, a brzina mu nije jaca strana. Ne znam kako ga mozemo iskoristiti. Belic opet igrac utakmice. Pocele malo noge da ga izdaju na kraju, bas se tesko kretao.

Sent from my RMX3301 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

54 minutes ago, Xpert said:

Ipak se ispostavlja da su i Saldanja i Severina najobicnije karikature od igraca.

Ne bih se složio za Saldanju. Ipak se izdvaja iz prosecnosti. Dokaz koliko smo srozani kao klub je proslava pobeda protiv jebenog imt i sabaha kao da su ne znam sta uradili...

Link to comment
Share on other sites

Ista priča svaku tekmu, svaka iole školovana/discpilinovana ekipa će nam praviti problem, sinoć je IMT iz dve knjiške kontre dao dva gola, gde je kod prvog baš sramotna reakcija svih igrača, taj deo gde se lopta odbila se uvek po difoltu pokriva jer se najčešće puni protivničkim igračima i najčešće se lopta odbija tu. Treću šansu su napravili na identičan način, ali je to bilo na 2:0 gde je očekivano da se izlažemo većem riziku, konstantno smo stajali baš visoko sa mnogo igrača blizu/oko njihovog gola.

 

Poništen gol je baš teška odluka, koja gle čuda je prevagnula u korist IMT-a. Smešne su one linije koje su izvukli ali viđam ih i u nekim normalnijim ligama, negde su uštinuli očigledno sa VAR kamerama pa nije pokriven svaki potrebni ugao.

 

Za razliku od nekih ranijih utakmica u domaćici, mi smo sinoć stvorili baš dosta prilika, ne znam kako nismo umuljali nešto još u prvom poluvremenu. IMT se baš povukao a kada igraš viktorije 90 minuta i imaš razliku u kvalitetu pitanje je vremena kada će neka lopta biti dobra ili neki igrač se useći iza leđa. I dalje mi se čini da su imali malo pozitivniji pristup da bi bilo dosta teže okrenuti ovo.

 

Iako sam ljut na sve do jednog igrača, trenera, funkcionera i čistačice FK-a, drago mi je što smo okrenuli ovo sinoć, objektivno nam je falilo sreće, nije bila ona klasična JSL mučilica, iako smo apsolutni krivci što nam tako lako svaka ekipa daje golove. Naravno, ima do činjenice da smo psihički u kanalu i da je mnogo novih igrača, ali neke greške su baš nedopustive i bez opravdanja.

Gol za pobedu jako lep, pogotovo što se događa u 94. minutu na opštu bunkericu protivnika. Belić je energijom ali i iznuđenim penalom bio ključni igrač sinoć, pogotovo u situaciji gde je Kanute bio igrač manje.

 

Protivnik mlad, naložen i komšijski obojen, bilo je nekih glupiranja na kraju, ali ko ih jebe. 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, kendrick said:

Iako sam ljut na sve do jednog igrača, trenera, funkcionera i čistačice FK-a, drago mi je što smo okrenuli ovo sinoć

Ovo.

 

Nema nama sreće sa trenutnim stanjem u klubu i timu ali da parafraziram Realnog, daj da što duže budemo kamenčić u cipeli. Bar smo pokazali malo volje i želje nakon sramotnih raspada protiv Danaca.

 

Tim koji je igrao poslednjih dvadesetak minuta je lud da luđi ne može biti. Duljaj je ubacio svakog koga se setio, što napisa neko - ekipa koja bi bila super na malom fudbalu. Da su ovi nastavili da igraju a ne da se nabijaju u 16 verujem da bi nas rešili, ali ko im je kriv, slađa je poveda ovako.

 

Kalulu je odigrao najsmislenije minute od dolaska. Možda če nekako moći da se iskoristi u sredini, nema 'leba od njega na krilu. Definitivno je najborbeniji od novih igrača.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Son_of_a_gun said:

 

Nisam previše upoznat sa strukturom tribine, ali navodno se naglo menja nakon pada službe.

 

Svakako, jedan zanimljiv momenat na klipu sa zvaničnog kanala tribine koji bi mogao da bude naznaka toga (5:13 snimka). Takve stvari su se do skoro nadglašavale i nije bilo teorije da završe na ovakvim materijalima. 

 

 

Edited by fillam
Link to comment
Share on other sites

Omladinci Partizana protiv Univerzitatee na startu Lige šampiona

Šampion Omladinske lige Srbije dobio rivale u UEFA Ligi mladih

Seniorski tim ove sezone neće igrati ni u jednom od tri evropska takmičenja, ali će boje Partizana na Starom kontinentu braniti omladinci! Oni će u prvom kolu UEFA Lige mladih igrati protiv ekipe Univerzitatee iz Krajove, odlučeno je današnjim žrebom u Nionu.

Crno-beli će prvi meč igrati 4. oktobra u Krajovi, dok je revanš zakazan za 25. oktobar u Beogradu. Ukoliko uspe da preskoči prvu prepreku, Partizan će se u drugom kolu sastati sa pobednikom dvomeča Turan Turkistan (Kazahstan) – Šerif Tiraspolj (Moldavija).

 

@mozzartsport

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...