Jump to content

Recommended Posts

Posted
9 minutes ago, Setite se 2011 said:

Mala gužva na Kalemegdanu.Izgleda da su podeljeni brojevi za danas c39fe1dcbbd2f0cbd602e23050ef8581.jpg

Послато са M2101K9G помоћу Тапатока

Čović mag organizacije. Sačuvaj me Bože. Meni dali broj 50 a došao sam u 10.30. Oni su lepo svojima podelili brojeve ko zna kad a mi smrtnici čekajmo sad do ne pre 3( tako su rekli za moj broj). 🤦

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Je l može neko ko je tamo da mi kaže do kojeg broja se stiglo? I je l ide to brzo? Bio bih zahvalan. 😊😂

Edited by Čočo
Posted
Je l može neko ko je tamo da mi kaže do kojeg broja se stiglo? I je l ide to brzo? Bio bih zahvalan. [emoji4][emoji23]
Broj 8...sporo[emoji20]

Posted
Just now, Setite se 2011 said:

Broj 8...sporoemoji20.png

Pa što toliko sporo ide? Zbog ticket provajdera ili naši nešto zezaju? 

Posted
2 minutes ago, Čočo said:

Je l može neko ko je tamo da mi kaže do kojeg broja se stiglo? I je l ide to brzo? Bio bih zahvalan. 😊😂

Kako vidim po tviteru niko ne zna i ljudi pizde

Izgleda da je bolje sto nisam nasao nikog sa sezonskom za +1 (ako ima neko nek se javi bio bih zahvalan 🤣)

Posted (edited)
27 minutes ago, СтелаРоса said:

Online ne mogu da se kupe sezonske ako nisi clan klub?

ja uzeo malopre 4kom...valjda

kad sam trebao da unesem podatke za nas cetvoricu, polja za clansku kartu i broj sezonske iz prosle god su bila crvena(obavezna)...ali sam samo udario kosu crtu i nastavio

skinuli mi pare i dobio potvrdu na mail

valjda je to to

btw, online su dostupna samo 2 sektora nivo 400 bok

od tribina a,b,c,d samo cosak gornji deo

prilicno lose...ali sta drugo ocekivati od str cox

Edited by NikadProtivKaline
Posted (edited)
32 minutes ago, Čočo said:

Online isto dobro ide prodaja. 

Kurac ide dobro kad su pustili mozda svega 1000 mesta ne racunajuci sektor 400 (a koji su pustili samo 4 i to skoro pa bocna sektora). 

Ne razumem ovo dziberisanje kluba, majke mi. Uzeo sam 3 sezonske na nivou 200, ne mesta koja sam zeleo jer to nisu ni pustili... 

U svakoj lozi su pustili samo po 2 reda, to je ni 40 mesta po lozi. Dakle manje od 400 karata u lozama. I mozda jos po 150 u ovim A, B, C, D i to ona koja su najvise bocno, bukvalno najgori delic tih sektora. 

Edited by Kooineeperk
  • Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
5 minutes ago, Setite se 2011 said:

Sad su izašli likovi koji su uzeli 80 karataemoji3.png

Pa lepo ja rekoh. Svojima delili. 🤦

Posted (edited)

Ja sam svoje obavio... 

F5LRg2XXQAA3V_a?format=png&name=900x900

edit:

Plava Loza, Vip Loza i VIP Loza premium, od nekih 200 mesta je do sada 6 prodato (ili samo rezervisano).

Bela Loza u svim svojim sektorima mozda nekih 60% kupljeno (ili samo rezervisano).

Edited by Kooineeperk
  • Like 3
  • Love 1
Posted
5 minutes ago, Čočo said:

Koin ispred vremena kupuje karte 31.12.2024 a danas 04.09.2023. 😂

Mozda sam kupio polusezonsku kartu!? 😄 

3 minutes ago, djura.net said:

Trosak obrade porudzbine 1040 din :krstipd4:

Oni majmuncici sto vide sta si kliknuo na sajtu pa ti to otkucaju u mailu nakon sto vide zeleno svetlo sto se upali kad prodje bankarska transakcija... e pa oni mora da se nahrane. 🍌

Posted
Just now, Kooineeperk said:

Mozda sam kupio polusezonsku kartu!? 😄 

Oni majmuncici sto vide sta si kliknuo na sajtu pa ti to otkucaju u mailu nakon sto vide zeleno svetlo sto se upali kad prodje bankarska transakcija... e pa oni mora da se nahrane. 🍌

Ima i kod mene zez ali kad sam uzeo onlajn drug kupio kartu meni za Fiorentinu. Pisalo na karti da se utakmica igra 2024 godine 🤣

• Ha-ha 1
Posted

Šta se dobija uz sezonsku, spominjali su na sajtu neke poklone

prošle godine su bili majica i privezak 

– Partneri kluba, Lukoil, Nektar i Meridian su obezbedili iznenađenja i poklone za navijače.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...