Jump to content

Recommended Posts

Posted
32 minutes ago, Benito said:

Hommes bi bio sjajno pojacanje, mudatija verzija Petruseva.

Njih dvojica su slični ko nokat i guzica. :) 

• Like 5
  • Ha-ha 1
Posted
7 minutes ago, goldberg said:

Da li je za nekoga potpisao M'Baye iz Efesa?

Nedje u Rusiji. Vrlo solidna opcija za 4/3, ali bih ja i dalje klasicnu 4 sa vise unutrasnje igre.

Posted

Da, sad vidim da je otisao u CSKA.

Ko je uopste ostao na trzistu da odgovara takvom opisu? Shengelia ne dolazi, Mirotic ne dolazi, od igraca koji mogu da igraju na 4 ostaju Hommes, Kalinic, Singleton, Rubbit, Olinde i Williams.

Posted
1 hour ago, goldberg said:

Ko je uopste ostao na trzistu da odgovara takvom opisu? Shengelia ne dolazi, Mirotic ne dolazi, od igraca koji mogu da igraju na 4 ostaju Hommes, Kalinic, Singleton, Rubbit, Olinde i Williams.

Hommes povreda neka koliko znam. Kalinic nam nije potreban na toj poziciji treba cvrsca cetvorka, a on je vise 3. Singleton star, nije to igrac od pre 2 3 godine. Rubbit isto godine, Olinde niti smrdi niti mirise, mlad je ali ne znam. Williams ako mislimo na Williamsa iz Pao-a, taj tip mi se nikako ne svidja, duzi niz godina igra za gubitnicke timove…

• Like 2
Posted
7 hours ago, goldberg said:

Mislim da su slobodni Jasiel Rivero i Louis Labeyrie, rekao bih bolja opcije od pomenutih (Kalinić ima klub a i nije PF). 

Posted

Kakvo je sad stanje u Rusiji sto se tice budzeta, oni em ne igraju EL, em su ekonomski utanjili, jel su kvalitetni igraci poceli da ih napustaju?

Posted
58 minutes ago, Sector said:

Mislim da su slobodni Jasiel Rivero i Louis Labeyrie, rekao bih bolja opcije od pomenutih (Kalinić ima klub a i nije PF). 

Rivero je 5, ali odlican igrac.

• Like 1
Posted
7 hours ago, nikola0707 said:

Hommes povreda neka koliko znam. Kalinic nam nije potreban na toj poziciji treba cvrsca cetvorka, a on je vise 3. Singleton star, nije to igrac od pre 2 3 godine. Rubbit isto godine, Olinde niti smrdi niti mirise, mlad je ali ne znam. Williams ako mislimo na Williamsa iz Pao-a, taj tip mi se nikako ne svidja, duzi niz godina igra za gubitnicke timove…

Vilijams iz PAO odlazi u Hapoel Jerusalim kod Džikića. Ja samo znam i za Alana Vilijamsa što je valjda produžio sa Lokomotivom

Posted
6 minutes ago, Dzistrou said:

Noah Vonleh, Matt Ryan ili Isaiah Mobley. Mišljenja?

Noah Vonleh jeste jos jedan moj ljubimac iz NBA kao Nerlens Noel, ali ovde se pitanje i ne postavlja. Samo i jedino Mobley.

Posted

Можда би Мамади Диаките био реалнији?

Има прстен са Милвокијем (велике заслуге за исти наравно хаха), играо пред крај сезоне у Кливленду, био и у Оклахоми. На озбиљном програму код Бенета је провео 5 година. Октагон агенција га заступа. Занимљив играч би могао да буде у наредних 7-8 година за европску кошарку, ако се определи за ову страну Атлантика.

Posted
1 hour ago, Dzistrou said:

Noah Vonleh, Matt Ryan ili Isaiah Mobley. Mišljenja?

Od ta tri igrača najbolje rešenje bi bilo Mobli. Nakon njega Vonli, a na zadnjem mestu Rajan.

Iako je bez ikakve sumnje Rajan najbolji šuter od ove trojice i ima stvarno puter ruku, ali on u Evropi ja mislim svakako nije ni 4, već 3 (zbog sajza uglavnom, 1.98cm). A druga stvar zbog koje njega treba preskočiti je to što je on iako bi npr. hipotetički i igrao 4 u Evropi, a i uopšteno i u Americi je taj tip igrača, on bi bio streč 4, jer sem šuta nema ništa i jako je limitiran igrač u napadu. Nama treba versatilniji igrač, neki all-around igrač, ali i koji naravno ima šut, i ume i može da ubacuje konstantno i to u ozbiljnim procentima.

Posted (edited)
1 hour ago, BB7 said:

Можда би Мамади Диаките био реалнији?

Има прстен са Милвокијем (велике заслуге за исти наравно хаха), играо пред крај сезоне у Кливленду, био и у Оклахоми. На озбиљном програму код Бенета је провео 5 година. Октагон агенција га заступа. Занимљив играч би могао да буде у наредних 7-8 година за европску кошарку, ако се определи за ову страну Атлантика.

Videh već da se provlači na Tviteru, navodno Duško insistira na njegovom dovođenju, i on je njegova prva opcija za poziciju 4.

Deluje mi da je on taj, i prototip tog igrača, igrač kakav nam je potreban. Dakle versatilan, all-around igrač. Dobar sajz i deluje mi da ima baš dobar raspon ruku, i takođe da je dosta agilan. Takođe je i rekao bih šampionski igrač, ima taj mentalitet, što je itekako bitna stvar - osvajao NBA, G-ligu i NCAA titulu (i to pod ozbiljnim trenerom i u ozbiljnom sistemu) iako u ovoj prvoj nije doprineo i bio je u ulozi "mahača peškirom sa kraja klupe", ipak nije zanemarljivo to što je ipak bio tamo u timu tada. A za ove druge dve titule je itekako doprineo i imao (veoma) važnu ulogu u osvajanju istih.

Ono što su mu neke mane koje sam zapazio su to što je sporiji, tromiji i slabije pokretljiv i mobilan igrač. Sporiji rad nogu i pokreti, a onda i koordinacija nogu i pokreta, lošiji lateral takođe. Što se tiče igre u napadu tu ima slabiji lošiji bolhendling i low-post igru (nekako nespretno i nezgrapno reaguje i rešava situacije iz iste).

Zanimljiv i kvalitetan igrač svakako, treba ga uzeti u razmatranje.

Edited by Hrabro
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...