dule savic Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Ajmo Shengelia, Loyd i Kalina i uzimamo svi po 200 mesnih narezaka u znak podrske. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Najjefttinija sezonska 250 evra ako ovako nastave sa pojacanjima 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 🤔 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 U principu je potpis Shabazza ove sezone manje rizičan nego prošle kad se još nije znalo kakav će biti u Evroligi nakon povrede. Da ga je Milano doveo malo ranije uveo bi ih baja u top 8 iz minusa. Paklen igrač, poezija u pokretu. 21 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Od kad je veteran postao pouzdan insajder? 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleksaZvezdas Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Dobrodošao nazad Šhabaze 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Podseca me ovaj potpis malo na dolazak Markusa kad smo i definitivno postali EL nivo kluba. Nadam se da nas ovo vodi na nivo EL contendera. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 🍻 15 19 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 (edited) 1 hour ago, Kankkunen said: 1 hour ago, Knipex said: Srećan Šabaz svima koji slave! Shomer Shabazz, komšije! 😄 Edited July 16, 2023 by uvrnuto 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 1 minute ago, suptil said: 🍻 Poezija u pokretu na 2 razlicita nacina😀 Shabazz je sigurno najatraktivnije pojacanje ali za mene Teo najdraze 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Uf, kakav potpis! Idem ka plazi i razmisljam, nema danas potpisa. Nedelja, igra Novak… Kad ono, Shabazzzz!! Odoh da se zakacim na bove i cekam. Mozda jos neko iz Italije stigne morem.😂 5 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 1 hour ago, Miki28 said: Srecan Shabazz Šabac, dve godine? Ništa vas ne razumem gospodine. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Vrlo sam zadovoljan. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 1 minute ago, Valensija said: Idem ka plazi i razmisljam Ovo si hteo da napises ali nisi imao pricu koja ide uz to, sve do sad. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 2 minutes ago, Miki28 said: Poezija u pokretu na 2 razlicita nacina😀 Shabazz je sigurno najatraktivnije pojacanje ali za mene Teo najdraze A Kalinator najfunkcionalnije ako dodje. 1 minute ago, Duh koji lebdi said: Vrlo sam zadovoljan. 😄 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 7 minutes ago, fradler said: Btw, ako ce Topic na pozajmicu, mi ostajemo sa svega 5 srpskih igraca u rosteru. Msm, nije da me to mnogo zanima, ali znam da Cokija zanima i te kako. Lojd bese ima nas pasos? Sa njim i Kalinom bismo se nekako skrpili za kup i kls Novo pravilo d uvede Aca Srbin: Drzavljani koji se granice sa Republikom Srbijom mogu da nastupaju kao domaci u KLS i KRK. Hanga-Ugarska, Tobi-Slovenija, Simonovic-Černa Gora i Nejpira naturalizovati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Evroliga ne zna sta ju je snaslo 🙂 3 27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Shengelija i Loyd potpisali za Žalgiris. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Daj sors🤯 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 4 minutes ago, Crni said: Novo pravilo d uvede Aca Srbin: Drzavljani koji se granice sa Republikom Srbijom mogu da nastupaju kao domaci u KLS i KRK. Hanga-Ugarska, Tobi-Slovenija, Simonovic-Černa Gora i Nejpira naturalizovati. I da ukine Hrvatsku da bi Tobi upao u ovu kategoriju 🎃 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veteran Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 3 minutes ago, Crni said: Novo pravilo d uvede Aca Srbin: Drzavljani koji se granice sa Republikom Srbijom mogu da nastupaju kao domaci u KLS i KRK. Hanga-Ugarska, Tobi-Slovenija, Simonovic-Černa Gora i Nejpira naturalizovati. Upravo razmišljam na tu temu. Ovi potpisi do sada su, po mom mišljenju, izuzetno dobri ali se pitam šta će biti u kupu i kls. Da li to Naći da Mitar ostaje jedini centar ili su Raduljica i Kuzmic i dalje u risteru za domaća takmičenja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Just now, bosMan_jr said: I da ukine Hrvatsku da bi Tobi upao u ovu kategoriju 🎃 Mislio sam da nece niko provaliti🤭 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 2 minutes ago, Sector said: Shengelija i Loyd potpisali za Žalgiris. Ostaje nam Polonara 🙏🏻 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 16, 2023 Author Share Posted July 16, 2023 15 minutes ago, srlepajce said: 🤔 Još Lojd i Kalina pa da se zatvorimo u salu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Just now, Veteran said: Upravo razmišljam na tu temu. Ovi potpisi do sada su, po mom mišljenju, izuzetno dobri ali se pitam šta će biti u kupu i kls. Da li to Naći da Mitar ostaje jedini centar ili su Raduljica i Kuzmic i dalje u risteru za domaća takmičenja? Raduljica i Kuzmic su odigrali svoje kod Duska. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts