Miki28 Teoljub Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 1 minute ago, uini said: uff kakav par plejmejkera imamo, isuse na koturaljkama. čovo, daj sad frenkija, ne može hanga sve da zakrpi. Slazem se, Frenkie ili Harrison. Treba nam neka zverka u defanzivi a obojica su to.👍 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 1 minute ago, Mile1 said: Dosao Napier doduse godinu dana kasnije I bolje da ga nismo potrosili na onog frankenstajna od prosle godine. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Ne znam koliko je ovo(preplacivanje Sabaza) dobar(los) posao, obzirom da je tu vec preskupi(papreno) Teo(penzos), i da mali(talentovani) Top nece videti parket zbog svega toga, ali znam da je ovo poslednji ekser koji nam je gazda(Ćoki) zakucao, posle ove sezone(ako ne i u toku iste) treba nabaviti dovoljno velik katanac, ko zadnji izidje neka ugasi svetlo! Salu na stranu, htedoh dati omaz bivsem kolezi. Posle svega, uz najavljenog Sengeliju i tog preko potrebnog beka, moram priznati da bolji tim nikada nismo skrojili. Ovo je ozbiljan posao! Dusko imas sve sto ti treba, na tebi je ostatak. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 I tako, posle godinu dana, konačno nas je dotakao drug Šahbaz. Nek je sretnje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 2 minutes ago, DameTime said: Zvanično piće KKCZ Mesto gde će da se kupuju tike ja idem po neku rakiju, vi pijte buzz ja ću booze unapred se izvinjavam ako danas krenem da serem i prolivam više nego obično 4 5 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 @Crni you had me at first😀 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Најдражи потпис ће заувек заузимати Калинић, а ово је најбољи потпис, мени бољи од Кампаца. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Just now, uini said: ja idem po neku rakiju, vi pijte buzz ja ću booze unapred se izvinjavam ako danas krenem da serem i prolivam više nego obično Ako imaš neku kajsiju pošalji malo, igra i Nole danas Btw, ovo je idealna prilika da ostvarite saradnju, podignete im sales pa da vas sponzorišu... Nnč Link to comment Share on other sites More sharing options...
City Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Uh kako sam se bio usr'o da ne bude kao prosle godine. Sad se lakse dise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 U narednim danima ocekujem i Shengeliu da ozvanice … A sto se tice beka mislim da ce da se tu ceka da ispadne pravi igrac, to jest famozni last cut. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 8 minutes ago, Mile1 said: Dosao Napier doduse godinu dana kasnije Nisam znao da je Shabazzovo drugo ime Laprivitola. :)) Spoiler Mile nemoj me kamenovati. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 4 minutes ago, suptil said: Dva milion apo sezoni kaze Sportklub. Znaci mi sad imamo prostor za jos jednog od dva miliona i jednog od 3.5 miliona. WOW. 7 1 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 (edited) Imao sam dobar feeling za ova dva zadnja potpisa i to sam i rekao. Jednostavno sam znao da će se desiti. Svaka čast za nove akvizicije ali tu još nije kraj Edited July 16, 2023 by bodo 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 (edited) Jbt, zurnal ubo nesto. Bas sam zadovoljan Sabazom, samo da ga zdravlje posluzi. Po prvi put nema najave za dalje aktivnosti, ne bi me cudilo da smo zatvorili roster, eventualno jos Sengelija. Dakle neka od ove dve varijante: Nejpir, Teo, Topic Nejpir, Teo Nedovic, Hanga Nedovic, Hanga Gedraitis, Lazic Gedraitis, Davidovac, Lazic Simonovic, Davidovac Sengelija, Simonovic Tobi, Bolomboj, Mitrovic Tobi, Bolomboj, Mitrovic Ne vidim stvarno prostor za Lojda ili bilo kakvog beka, Lazic bi izleteo iz 12 sto zvuci kao SF. I ovako ga cekaju mizerni minuti, a Lazarevic je izvesno bivsi. Edited July 16, 2023 by fradler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 2 minutes ago, Nele said: U narednim danima ocekujem i Shengeliu da ozvanice … A sto se tice beka mislim da ce da se tu ceka da ispadne pravi igrac, to jest famozni last cut. Mislim da ako su Frenkie/Harrison dostupni vec sad, nema se sta cekati. Bolje od toga nece biti 100%, obojica su strasni igraci za Evropu 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 31 minutes ago, Miki28 said: U koji tim ide Shabazz s obzirom da ga je Covke jurio i proslo ljeto?😀 Po poluvrijeme u oba tima?😀 Ce da bidne joker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markovic_CZ Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 22 minutes ago, mind. said: Uz Kalinića od pre dva i Nedovića od prošlog leta, definitivno najomiljeniji potpis u KKCZ. Kakva igračina je došla kod nas, ovo nije realno, aj nek je sa srećom pa da dižemo triplu krunu! Izvini, cemu manjak ambicija... Kls, Kup, Aba, El, 4 trofeja! Jedino ako nisi mislio na obaranje forme za kup 😉😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poseidon Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Bravo! 😎🏆 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 2 minutes ago, Miki28 said: Mislim da ako su Frenkie/Harrison dostupni vec sad, nema se sta cekati. Bolje od toga nece biti 100%, obojica su strasni igraci za Evropu Da, da i ja se nadam tom tipu igraca 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 @fradler Mislim da Hanga nece biti 2. Ili cemo dovesti jos jednog pleja a Teo ce da uzima i minute na 2, ili jos jednog beka pa bi onda rotacija bila klasicna. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stari Wook Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 10 minutes ago, DameTime said: Ako imaš neku kajsiju pošalji malo, igra i Nole danas Btw, ovo je idealna prilika da ostvarite saradnju, podignete im sales pa da vas sponzorišu... Nnč Pfff...samo šljiva. Još Lojd i Kalina i da se zatvara radnja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papadac Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Konacno F5 moze da ide na zasluzeni odmor... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 1 minute ago, Stari Wook said: Pfff...samo šljiva. Od šljive sam se prekinula 3x, desiće se ponovo samo kad/ako se budem udavala 😄 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Mislim da još stiže samo jedan igrač i to spolja. Nema nažalost mesta za Šengeliju, biće gužve tu jer očekujem da Tobi i Bolomboj, kao i Simonović i Bolomboj budu često zajedno na 4,5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stari Wook Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Just now, mister-no said: Mislim da još stiže samo jedan igrač i to spolja. Nema nažalost mesta za Šengeliju, biće gužve tu jer očekujem da Tobi i Bolomboj, kao i Simonović i Bolomboj budu često zajedno na 4,5. Nema šanse da Duško uđe u sezonu bez pf-a kalibra el startera. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts