Jump to content

KK Crvena Zvezda 2023/24- Domaca osnova vs strani placenici


Čvarkov

Recommended Posts

12 minutes ago, Karakondzula! said:

U ovu pricu o 10.000 prodatih sezonskih verujem kao i u onu da Partizan zivi od prodaje karata i to da su navijaci skupili 2 milona evra za porez...

Jeste mozda 10k do sada otislo. 

Ali uzmi u obzir koliko se od tih 10k podeli free.. 

To je i Partizan radio isto. Pumpas cifru podelom besplatnih. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Milos 3.14 said:

Još nisam čuo za pika prve runde koji nije sa ekipom koja ga je draftovala 

 

misliš na lutrijske pikove, tj do 14og mesta? oni su jako retki, mada se iz glave sećam ricky rubia koji je bio u top 4-5 izabran ali je odigrao sezonu ili dve u barci i peja stojaković koji je bio neki lutrijski pik

 

prva runda je prvih 30 pikova, tu ima primera koliko hoćeš

dario šarić (mislim da je i on lutrijski bio), bogdan & bojan bogdanović, ibaka, leandro bolmaro

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Quote

Crveno-beli putuju na ovaj turnir bez lakše povređenih Nejpira i Teodosića koji će biti spremni za početak sezone, ali jači za Tobija i Davidovca koji su se u ponedeljak priključili timu nakon kraćeg odmora zbog obaveza sa nacionalnim timovima.

Prvi meč na turniru crveno-beli igraju u petak od 18 sati protiv ekipe Makabija, dok će rival u subotu  u terminu od 15.45 (ove godine protivnici su već poznati bez obzira na ishod prve utakmice sa Makabijem) biti ekipa Žalgirisa.

Pred ove dve izuzetno jake provere, prvotimac Crvene zvezde Meridianbet Rokas Gedraitis kaže:

„Pre svega očekujem veliku borbu i jake utakmice na Kipru, na drugom mestu, to je dobra priprema za sezonu, posebno za nas “novajlije” da se upoznamo na terenu i uigramo. U svakom smislu, ovakav turnir je jako dobra stvar za ekipu. Optimistični smo”, rekao je Gedraitis, a ove nedelje na treninzima su i Tobi, Davidovac i oporavljeni Lazarević:

“Za sada sve izgleda dobro, naravno potrebno je vreme, jer su neki igrači došli ranije, neki se priključili kasnije, ali imamo dovoljno vremena do početka sezone da se pripremimo i ovakve provere nam pomažu u tome“.

Obe utakmice Crvene zvezde Meridianbet direktno će prenositi TV Arenasport, a ekipa se vraća za Beograd već u nedelju. Kompletan tim i stručni štab očekuju i obaveze oko Media Day Evrolige koji je na programu u utorak u hali Aleksandar Nikolić, a prvu takmičarsku utakmicu naš tim igra u Laktašima protiv ekipe Igokee.

 

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, Karakondzula! said:

Ne znam sta je patkometrija u tome da se kaze da i jedni i drugi spinuju, lazu, mazu oko navodnih prihoda...

A drzavna sisa je i pod jedan i pod dva i pod tri...

Nekima malo vise, drugima malo manje. 

Koliko shvatam, na patkometrišmo mi na forumu, nego to rade rukovodstva klubova koji manipulišu sa brojem prodanih/podijeljenih karata.

 

Inače, ovo sa odsustvima iz predostrožnosti i činjenicom da ni jednu jedinu utakmicu na pripremama nećemo odigrati u punom sastavu meni izgleda vrlo zlokobno. Kakva nam je prosječna starost, i uzimajući u obzir čudan track record sa dužinom oporavka igrača u ranijim sezonama, plašim se da bi moglo biti ogromnih problema na tom planu.

Edited by quentin
  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

Ovako ce izgledati cela sezona sa nasim plejmejkerskim parom, sve i da izguraju celu sezonu bez ijedne povrede svaku drugu ce preskakati iz predostroznosti. Jos kada na to dodamo i Nedovica, bice veselo ali dobro, struka je tako odlucila i nema se tu sta prigovoriti.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

13 minutes ago, Karakondzula! said:

Ne znam sta je patkometrija u tome da se kaze da i jedni i drugi spinuju, lazu, mazu oko navodnih prihoda...

A drzavna sisa je i pod jedan i pod dva i pod tri...

Nekima malo vise, drugima malo manje. 

 

Pa jasno, ali Nebojši sad krivo što se ostoja prvi setio da spinuje o plaćanju poreza iz redova navijača i o velikoj ljubavi ka kupovini sezonskih.

 

A to da obojica patkometrišu, to je bar jasno. Ostoja doduše slabije, ali ne zbog nedostatka volje, nego nume.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, srlepajce said:

On se istezao pred Bajern

Bas cudno

 

Pucanje mišića, u npocetnoj fazi oporavka, iziskuje strogo mirovanje i terapije. Tako, da budem blag, dečkic koji je to napisao, lupa gluposti.

 

33 minutes ago, Redstar0356 said:

Po informacijama iz one ustanove, svi koji su dosli osim Jaga i Malog Simonovica i Dede imaju kolena u uzasnom stanju. Otp  velimi rizik za povredu postoji na svakoj  drugoj utakmici. Tako da   nista cudno

 

Da li ti ikada procitas ono sto napišeš???

 

Kod nekog ko se bavi profesionalno bilo kojim profi  sportom,  "kolena"/misici/bilo sta ili su zdrava i mogu da podnesu opterećenja koja se zahtevaju, ili ne. Ne mogu biti u katastrofalnom stanju i sa istim da se potpise ugovor.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • Guru locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...