srlepajce Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 2 hours ago, NMX said: Ima nas toliko da se mučeni fotograf zamalo sapleo o stolice u prvom redu Pionira ne bi li svi stali u kadar 57 minutes ago, Nele said: Da se zguraju malo i ima mesta za jos dva Ma moze i vise, taman da zatvore krug. Vidis kako ih je zakrivio da bi mogli svi da stanu 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 "Mrzim more i media day" 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 1 hour ago, Nele said: Da se zguraju malo i ima mesta za jos dva Centra... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKingle Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 2 hours ago, srlepajce said: Ovo nas i Evroliga kvalitetno i suptilno sprda i porucuje dovedite tu 2ku i 4ku i osvajajte ovo 😊 2 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 Otvorena je nova tema za sezonu 2023/24 Trebalo bi mi moderatori još da prodiskutujemo da li ostavljati ovu temu ili ne i kakav sadržaj da bude gde. Do tada, gledajte ovde da pišete o eventualnim pojačanjima, željama, pozdravima i sl., a od nove teme nemojte da pravite smetlište i pišite kvalitetno i zanimljivo. Svakako ćemo se truditi da je i mi održimo takvom, ali je pre svega to zadatak za vas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatkos Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 2 hours ago, OG777 said: Uzgred, da li su svima stigle sezonske koje su narucene online, vidjam po twitter-u da ljudi kace, a ja moju cekam jos od 08.09. Ni meni nije stigla a kupljena je 6. septembra a vidim da mnogi pitaju i u komentarima na instagramu za svoje uzete sezonske Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 jel zna neko za sta sluzi vaucer koji se dobije uz sezonsku/clansku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 2 minutes ago, NikadProtivKaline said: jel zna neko za sta sluzi vaucer koji se dobije uz sezonsku/clansku? za ako izgubis sezonsku da mozes da udjes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted September 26, 2023 Share Posted September 26, 2023 Ma moze i vise, taman da zatvore krug. Vidis kako ih je zakrivio da bi mogli svi da stanu [emoji1] Nie ih zakrivijo...totie fiš-aj.Objasnio Vlado. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts