srlepajce Posted September 15, 2023 Posted September 15, 2023 Repic znamo ciji je Pefi menja Nešu 😄 Bez zajebancije bas bih voleo da Pefi ostane u klubu 11
Čvarkov Posted September 15, 2023 Author Posted September 15, 2023 Milutinova vuče da zapeva Kaparisati pleja sa desne Dončićeve strane za sl sezonu 7
Stanko1997 Posted September 15, 2023 Posted September 15, 2023 12 minutes ago, Čvarkov said: Milutinova vuče da zapeva Kaparisati pleja sa desne Dončićeve strane za sl sezonu Deda sa leve strane što mlatara rukama ne zna koja je vremenska zona 😂 5
DrMV Posted September 15, 2023 Posted September 15, 2023 56 minutes ago, Čvarkov said: Milutinova vuče da zapeva Kaparisati pleja sa desne Dončićeve strane za sl sezonu Pokazujem klincu snimak, gleda oči cakle i kaže:"...ma doći će on kad-tad kod nas..." 1 1
Čočo Posted September 15, 2023 Posted September 15, 2023 3 minutes ago, srlepajce said: Jago samo kaci slike sa Teom 😆 On je fasciniran njime. Non stop govori kako mu je velika satisfakcija što će učiti od Tea i Šabaza. Baš deluje kao neko ko će se podrediti timu i uraditi sve za tim. 😄 2
Čvarkov Posted September 15, 2023 Author Posted September 15, 2023 1 minute ago, DrMV said: Pokazujem klincu snimak, gleda oči cakle i kaže:"...ma doći će on kad-tad kod nas..." Ma ne verujem. Odreagovao je skroz kulturno na pesmu, bila je mala šala sa moje strane. Jedan je od onih koji je na vreme pobegao od sranja u domaćoj košarci i mislim da će i karijeru završiti u inostranstvu. 1
MrTripleDouble Posted September 15, 2023 Posted September 15, 2023 Brazilci vec poceli da dominiraju na nasem twitter nalogu 5 5 4
Admiral Posted September 15, 2023 Posted September 15, 2023 3 minutes ago, DrMV said: Pokazujem klincu snimak, gleda oči cakle i kaže:"...ma doći će on kad-tad kod nas..." ne igra odbranu 🫠 1 1
DrMV Posted September 15, 2023 Posted September 15, 2023 Just now, Čvarkov said: Ma ne verujem. Odreagovao je skroz kulturno na pesmu, bila je mala šala sa moje strane. Jedan je od onih koji je na vreme pobegao od sranja u domaćoj košarci i mislim da će i karijeru završiti u inostranstvu. Mislio sam na Luku....pusti snovi 1
srlepajce Posted September 15, 2023 Posted September 15, 2023 1 minute ago, Čvarkov said: Ma ne verujem. Odreagovao je skroz kulturno na pesmu, bila je mala šala sa moje strane. Jedan je od onih koji je na vreme pobegao od sranja u domaćoj košarci i mislim da će i karijeru završiti u inostranstvu. Misli na Luku ako ne gresim Dodje Luka sa 34 i ne prodje medicinske 😆 2 2
Čvarkov Posted September 15, 2023 Author Posted September 15, 2023 7 minutes ago, srlepajce said: Misli na Luku ako ne gresim Dodje Luka sa 34 i ne prodje medicinske 😆 To je tek za 10 godina 😯 Neverovatno šta je sve postigao u karijeri, a tek 24 godine. 4
Урош19 Posted September 15, 2023 Posted September 15, 2023 21 minutes ago, srlepajce said: Misli na Luku ako ne gresim Dodje Luka sa 34 i ne prodje medicinske 😆 I sad bi jedva prošao 😂 1
VISOKOLETAC Posted September 15, 2023 Posted September 15, 2023 29 minutes ago, MrTripleDouble said: Brazilci vec poceli da dominiraju na nasem twitter nalogu Upravo sam i ja to hteo da napisem. Ludilo za Yagom.
božija noga Posted September 15, 2023 Posted September 15, 2023 57 minutes ago, Admiral said: ne igra odbranu 🫠 Voli treš tok 1
Kooineeperk Posted September 15, 2023 Posted September 15, 2023 3 hours ago, СтелаРоса said: 4 hours ago, Stanko1997 said: Učinilo mi se da sam danas video Pefija na storiju Meridiana sa aerodroma pred put u Minhen, i nisam loše video. Sad na zadnjem storiju sedi pored Tea 😂 Isla je prica da ce pojacati strucni stab. U svakom slucaju lepo je da takva licnost ostane u klubu, sa kojom god ulogom. Nadam se da ce i Teo tim putem jednog dana kad se penzionise. Ma dosadno mu kod kuce, uzeleo se treninga. Duskovih. Bice tu samo da trenira... 😄 Stvarno, mogao bi Markovic da se malo baci na trenersku karijeru, pre tu vidim njega nego Teodosica. 3
Wingwalker Posted September 15, 2023 Posted September 15, 2023 timestamp="1694804815" name="Sokmeniki" userid="1924"] Ladno zadržavamo Dalibora ?Za čije babe zdravlja ?Odoše mu dve godine na kuća - trening - klupa.Sad je putovo zrakoplovom i sledeći put na leto kad ide u Kušadasi. 1
Шеф стручног штаба Posted September 15, 2023 Posted September 15, 2023 3 hours ago, СтелаРоса said: Isla je prica da ce pojacati strucni stab. U svakom slucaju lepo je da takva licnost ostane u klubu, sa kojom god ulogom. Nadam se da ce i Teo tim putem jednog dana kad se penzionise. Рекао је Пефи код Луке и Кузме у подкасту да има доктора у Минхену код кога често иде и да ће искористити да оде са екипом и гледа их на турниру. 1
didžej hel Posted September 16, 2023 Posted September 16, 2023 kada bi najvise prijalo da otvorim(o) temu, izmedju ovih dana i 28.09? znam sta bih napisao i ne bi bila neka duza pripovetka, tako da mi treba +/- dan-dva & da zamolim @Kankkunena za dodavanje rostera i eventualno neke njegove poslanice koju bih priheftao na moj post. 11 1 2
Čočo Posted September 16, 2023 Posted September 16, 2023 27 minutes ago, uini said: kada bi najvise prijalo da otvorim(o) temu, izmedju ovih dana i 28.09? znam sta bih napisao i ne bi bila neka duza pripovetka, tako da mi treba +/- dan-dva & da zamolim @Kankkunena za dodavanje rostera i eventualno neke njegove poslanice koju bih priheftao na moj post. Možda nakon turnira na Kipru. To će biti to. Završene pripreme, imaćemo širu sliku i do tada i zvanično zatvoren roster. 2
Predragdjape Posted September 16, 2023 Posted September 16, 2023 Najbolje da sacekas da prodje Media Day pa onda... 1
Recommended Posts