quentin Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 Iskreno, čisto sumnjam da će Duško Ivanović da prihvati novog igrača na poziciji Miroslava Raduljice. Hoću da kažem, ako Bjelica dođe, to znači da trener ipak ima neku ideju kako da ga upotrijebi i da ovaj nije u toliko lošem stanju. Generalno, ni malo mi se ne dopada ideja dovođenja isluženih veterana (makar bili Zvezdina deca milion puta), ali daću mu benefit of the doubt. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 3 minutes ago, John Terry said: Što vam je nerealno. On je u Feneru trebalo da dobije 2 miliona ove sezone. 80% ako mu isplati Fener, to je 1.6 miliona. 400k doplati Zvezda i on ima iste pare kao da je u Feneru. Već smo to radili sa Antićem i baš Fenerom. Imao milion i 300k ugovor, odreko se 300k, mi platili 150k, Fener 850k i Voila. Gde pise da mu je Fener ispaltio 1.6 miliona? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 Just now, quentin said: ali daću mu benefit of the doubt. Imaš li izbor? Just now, suptil said: Gde pise da mu je Fener ispaltio 1.6 miliona? Bila juče takva priča. Nigde eksplicitno ne piše da je to zaista tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 Just now, John Terry said: Imaš li izbor? Pa, na nivou komentara na forumu imam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 4 hours ago, Chaos Is Me said: Nije isključeno ni da Šabaz digne Kuzmića iz kliničke smrti a tad bi se tek zakomplikovala situacija na centarskoj poziciji. Šta reći, jasno je da ćemo uživati u igri ovog košarkaškog virtuoza. Ne vidim to kao komplikaciju vec kao slatke muke za trenera. Od viska glava ne boli. Ni Duska, a ni Kuzmica koji je svestan da nema drugog kluba u El koji bi mu pruzio sansu nakon saobracajne nesrece. Slusao sam Kuzmanovica kad je pricao za Kuzmica da ga je sreo na koktel veceri kkcz i pricali i Kuzmic mu rekao nesto tipa: "Vredno radim, slusam trenera, ako igram super, ako ne igram, sve ok, zahvalan sam sto sam uopste tu." Bolje 4 centra, nego kao pre dve sezone gde smo imali Kuzmica, Mitrovica i jednu petinu Cirbesa. E ono su bile muke kada se Mitrovic povredio par utakmica pa 5 igrali Kuzmic, Davidovac i Cirbes. Zamisli ove sezone da ostanemo u nekom trenutku na takvoj centarskoj liniji. Mene iskreno dosta raduje centarska linija Tobi, Bolomboj, Mitrovic i Kuzmic. To nam je najbolja centarska linija bukvalno u istoriji kkcz. Ima dosta prednosti koje vidim tu. Konkurencija je veca, na treningu ce uvek da daju maksimum jer niko nema zagarantovane minute, mozes da odmaras Tobija povremeno za El jer kapiram da ce da igra najveci broj minuta od centara u El, pa i ako ga ne stavis u 12 u Abi, imas 3 centra za Aba ligu. Ako se jedan bilo koji povredi, opet imas 3 centra. Sva 4 centra su razlicitog profila. Imamo mec apove za svakog protivnika i tu je najveca prednost u tom broju. Jeste da niko nema 4 centra, jeste jedan visak na papiru, ali ja ne vidim to toliko strasno i ima dosta pozitivnih strana a malo negativnih. Sa finansijskog aspekta ova 4 centra ne vrede zajedno kao Tavares iliti trojica vrede kao Lesorova plata u Panati. Ako o necemu ne treba da brinemo to je pozicija 5. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 Imamo li mi neke povlastice, beneficije sto smo socijalna sluzba? 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 Meni lično ne smetaju ni Bjelica ni Teo. Štaviše ljubitelj sam njihove košarke. Ali ono što mi smeta što se Čović igra pijanih milionera. Dovode se igrači kao na traci,većina bez ikakvog plana,nego je u fazonu "moze nam se". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted September 12, 2023 Author Share Posted September 12, 2023 3 minutes ago, srlepajce said: Imamo li mi neke povlastice, beneficije sto smo socijalna sluzba? Imamo, moramo da plaćamo porez na vreme. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 Bjelica je po meni dobar potpis ako dodje... Igra na vise pozicija, ima kliker za kosarku, ako je zdrav a verovatno jeste bas dobar potpis... Domaci igrac, za Zvezdu ce igrati drugacije i sa vise zara i volje nego da je u Feneru ili bilo gde drugde... On i Teo zajedno na parkeru... ❤️❤️ ❤️ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 (edited) Šta je bre ovo?! 🔥🤯 Edited September 12, 2023 by Čočo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan1 Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 2 minutes ago, Čočo said: Šta je bre ovo?! 🔥🤯 Slike od pre, verovatno Zvezda - Buducnost one sezone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 Just now, stefan1 said: Slike od pre, verovatno Zvezda - Buducnost one sezone Ja rekoh čuli dolazi Bjelica pa svi požurili po sezonske. 😂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakeem Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 Dodje stranac od 35 godina. Cigani: Dusko ga je birao nema sta, naci ce mu ulogu. Dodje bilo koji Srbin. Cigani: Da da, dosao je kao neka kombinacija i placace Dusku, Covicu, Filipu, Bazgiju, Nesi Ilicu, Vucicu, pomocnim trenerima i svima po izboru 5k evra mesecno pa njemu sta ostane. 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mille plateaux Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 35 minutes ago, srlepajce said: Imamo li mi neke povlastice, beneficije sto smo socijalna sluzba? Pa onaj parizer je vec u crveno belom pakovanju (po ceonoj liniji da seces plastiku) 💗 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 https://www.espreso.co.rs/sport/kosarka/1365667/ispovest-oca-borise-simanica?utm_source=facebook&utm_medium=m&fbclid=IwAR2GlAKiT_4_4bvF1nRC_6uWCCPJqAG13IwQevcdArkSiMWyZVTTXPcvIRg Ima li Borisa ugovor? Ako nema ovog decka treba zbrinuti 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 (edited) Ja vas castim picem za svaki odbranjeni napad kad se u petorci nadju Teo- Neda - Bjelkan... Edited September 12, 2023 by Don Dusko 2 6 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 Just now, Don Dusko said: Ja vas castim picem za svaki odbranjeni napad kad se u petorci nadju Teo- Neda - Bjelkan... Idealna prilika da zaradis lovu ove sezone. Ne moras da nas castis picem. Igraj za te pare na sve Zvezdine protivnike vise poena... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 jos rochestie i pali se masina taman je on u ovim godinama vise 2 nego 1 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DennistheMenace Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 2 minutes ago, Predragdjape said: Idealna prilika da zaradis lovu ove sezone. Ne moras da nas castis picem. Igraj za te pare na sve Zvezdine protivnike vise poena... Nece moci. Posle 4 kola granica ce vec biti 105.5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 1 minute ago, DennistheMenace said: Nece moci. Posle 4 kola granica ce vec biti 105.5 Ajd dajem ti kvotu 2 na 105.5 vise od 4 kola. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted September 12, 2023 Author Share Posted September 12, 2023 12 minutes ago, Don Dusko said: Ja vas castim picem za svaki odbranjeni napad kad se u petorci nadju Teo- Neda - Bjelkan... 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DennistheMenace Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 (edited) 8 minutes ago, Predragdjape said: Ajd dajem ti kvotu 2 na 105.5 vise od 4 kola. Sa ovakvim defanzivcima, do nove godine sam milioner. Pa ne bi hteo da te zaduzujem bezveze.. Edited September 12, 2023 by DennistheMenace Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 8 minutes ago, Predragdjape said: Ajd dajem ti kvotu 2 na 105.5 vise od 4 kola. U jbt al si darezljiv Link to comment Share on other sites More sharing options...
DennistheMenace Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 Just now, bosMan_jr said: U jbt al si darezljiv Nemoj zezati ovo je strasna kvota za 105.5+ ja sam ocekivao 1.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 Ajde sad hipotetički i šta bi bilo kad bi bilo za one upućenije u Belog i njegovu karijeru nakon Zvezde i ono šta je on igrao u NBA. Ako kojom Božijom voljom (jer sad samo Bog može da nam pomogne) Bjelica zdravstveno i fizički bude dobar da može da igra, je l nam on donosi ono šta nam je potrebno za poziciju krilnog centra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts