Шеф стручног штаба Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 11 minutes ago, fradler said: Da su Teo i Hanga 5-6 godina mladji, slozio bih se. Btw, 80% evrokup timova je kvalitetnije popunjeno na 4. 0% еврокуп тимова је боље попуњено на 4. Апсолутно ниједан није ни близу. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted September 5, 2023 Author Share Posted September 5, 2023 Zz Teo Jago Hvang Neda Gidra Hanga Lazić Simon Deda Despot Tobi Bolomboj Mitar Kuz šta znam, solidno 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heineken91 Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Voleo bih kada bi mogli dovesti onog nba igrača Walla 🙂 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aureus Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 (edited) Каква је ситуација данас на Калемегдану? Је л' су се мало боље организовали? Планирам да дођем у четвртак да обновим сезонску, нисам тренутно у Београду, не бих да извисим. Edited September 5, 2023 by Aureus Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 27 minutes ago, Шеф стручног штаба said: 0% еврокуп тимова је боље попуњено на 4. Апсолутно ниједан није ни близу. Ma gde nije, ovako iz glave u Huventudu su Deson Tomas i Brodzijanski. Pa i Cedevita je na 4 dovela odlicnog igraca (Sow). Mi nemamo nijednu cetvorku, imamo trojku i peticu koje mogu tu da krpe. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioKempes Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Juče su na Kalemegdanu stigli ro broja 80. Kome je danas Zvezda bila ispred reprezentacije mogao je oko 12h vrlo brzo da obnovi sezonsku, bilo je 5-6 ljudi u redu. Za posle ne znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шеф стручног штаба Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 4 minutes ago, fradler said: Ma gde nije, ovako iz glave u Huventudu su Deson Tomas i Brodzijanski. Pa i Cedevita je na 4 dovela odlicnog igraca (Sow). Mi nemamo nijednu cetvorku, imamo trojku i peticu koje mogu tu da krpe. Симоновић/Давидовац + Митровић у пару са Тобијем, и Лазаревић је ротација на 4 која је свемирски брод за све Еврокуп екипе, а квалитетније смо попуњени и од 5 евролигаша на тој позицији (која нам је убедљиво најслабија). Дешон Томас и Броџијански... немој зезати јебига... Сачекајте барем да видимо Симона како изгледа, ако већ нема екстра квалитетних опција на тржишту, као што нема. Показао је дечко на СП да може, остаје да видимо колико тачно. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 1 hour ago, Markoss said: Sabaz, Jago Hanga, Nedovic, Teodosic Gidraitis, Lazic Simonovic, Davidovac Tobi, Bolomboj, Mitrovic Kad ovako pogledas kazes kao ok roster. Al onda pogledas godine Tea, Lazica i Hange... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 8 minutes ago, fradler said: Ma gde nije, ovako iz glave u Huventudu su Deson Tomas i Brodzijanski. Pa i Cedevita je na 4 dovela odlicnog igraca (Sow). Mi nemamo nijednu cetvorku, imamo trojku i peticu koje mogu tu da krpe. Ovi igraci su goli prosek, mislim nije da su nasi neke elitne EL zveri, ali opet, dajte malo realnosti. 3 minutes ago, Don Dusko said: Kad ovako pogledas kazes kao ok roster. Al onda pogledas godine Tea, Lazica i Hange... I istoriju povreda Sabaza, Tea I Nedovica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 (edited) 39 minutes ago, fradler said: Ma gde nije, ovako iz glave u Huventudu su Deson Tomas i Brodzijanski. Pa i Cedevita je na 4 dovela odlicnog igraca (Sow). Mi nemamo nijednu cetvorku, imamo trojku i peticu koje mogu tu da krpe. Daleko od toga da treba da skacemo od srece zbog trenutnog rostera ali ti preteruejs. Tomas ima 32 a u karijeri nije povezao 2 godine u istom klubu, sem u Japanu, u koji je otisao u piku karijere. To je sasvim dovoljan reper da ga ne uzme niko ozbiljan u EL, na stranu sto je i danas sposoban da tu i tamo utrpa nekog. Brodzijanski nema sta da trazi u El, verovatno ce sa Huventudom dobiti sansu one tamo sezone pa cemo videti ali generalno mu fali sve sem kefala za taj level kosarke. Ono kod komsija je izgledalo tuzno. Dovesce se cetvorka, nema potrebe za panikom. Ne znam da l bi ljudi bili srecniji da smo se postavili ziheraski kao godinama ranije i doveli neku EL mustiklu/mediokriteta tek da bi doveli nekoga. Recimo nekog Rubita, Vilijamsa, Tomasa, Bentila... Ovako cekamo, imamo to sto imamo i kad naleti nesto bolje reagovace se. Nije nikakvo cuvanje vatre, samo logika na osnovu dosadasnjeg prelaznog roka i stanja trzista u Evropi. Raduje sto Simonovic demonstrira prednosti Dinarskog mentaliteta u odnosu na Panonski. Drcan je, ima gabarita i arsenala da napadne bilo koga. U odbrani kuburi kao i svaki izdanak Megine skole na toj poziciji ali to je usud sa kojim smo izabrali da zivimo u narednoj sezoni. Edited September 5, 2023 by Nenadd slovo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Neće nam igrači igrati 1 na 1 po pozicijama protiv drugih ekipa. Bitno je kako se sve uklopi u tim. Davidovac svakako može da bude igrač sistema, što je pokazivao i ranije, a i sada na SP. Pisao sam već, ja bih bio zadovoljan i ovako da krenemo. Bar će se na pripremnim utakmicama videti da li to može da šljaka na poziciji 4 i koliko Hanga može na beka u ovim godinama. Apsolutno sam siguran da ćemo dovesti još igrača, samo u kom momentu, proceniće struka. Imamo i sada dovoljno kvaliteta da pobedimo bilo koji EL tim i ne brinem se uopšte kako će to Duško posložiti. 14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 2 hours ago, Čočo said: I ovo je fino. Ali definitivno će doći jedan do dva pojačanja. Ali kad krene sezona. 2 hours ago, Benito said: Jako skromno. Stanje redovno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Meni je ovaj tim i bez pojacanja bolji od proslogodisnjeg svakako. Elem, mislim da ce biti doselekcije, kao sto rekoh, a mozda i u medjuvremenu pokupimo nesto ako bude zanimljivo, samo se bas niko ne pominje vec duze vreme, pa otud moje razmisljanje. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 (edited) Jedan sa spiska želja manje Edited September 5, 2023 by božija noga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 2 hours ago, Markoss said: I ja mislim da su partije Simonovica i Davidovca, odnosno Jaga na SP, ubedile ove nase da malo prikoce. Bukvalno se vec 10ak dana niko ne spominje. Moguce da ce se cekati cutovi u NBA, ali je za sad najbliza opcija da u sezonu udjemo ovako: Sabaz, Jago Hanga, Nedovic, Teodosic Gidraitis, Lazic Simonovic, Davidovac Tobi, Bolomboj, Mitrovic Ko sto rekoh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 7 minutes ago, Markoss said: Meni je ovaj tim i bez pojacanja bolji od proslogodisnjeg svakako. Elem, mislim da ce biti doselekcije, kao sto rekoh, a mozda i u medjuvremenu pokupimo nesto ako bude zanimljivo, samo se bas niko ne pominje vec duze vreme, pa otud moje razmisljanje. Ceka se Nba. Inace da unesemo malo zivosti do tad. Matt Thomasa je Ivanovic odbio, imali smo ga ponudjenog. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Inače, još tačno mesec dana do početka EL. 😊🔴⚪ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 1 minute ago, Igor_ said: Ceka se Nba. Inace da unesemo malo zivosti do tad. Matt Thomasa je Ivanovic odbio, imali smo ga ponudjenog. Pa na ovaj tim nam stvarno i nije bio potreban. Bek dobrog šuta, slabe odbrane, koji ne zalazi u reket i obično samo pripaljuje spolja. To sve imamo u Teodosiću, plus vrhunskog organizatora na sve to. Ako smo već preklopili Tobija i Simonovića karakteristikama, ovo je dobra odluka da se preskoči. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 1 minute ago, Dropkick Murphys said: Pa na ovaj tim nam stvarno i nije bio potreban. Bek dobrog šuta, slabe odbrane, koji ne zalazi u reket i obično samo pripaljuje spolja. To sve imamo u Teodosiću, plus vrhunskog organizatora na sve to. Ako smo već preklopili Tobija i Simonovića karakteristikama, ovo je dobra odluka da se preskoči. Slazem se donekle, Ivanovic ga je odbio zbog odbran. Trazi defanzivca spolja. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 (edited) Sigurno nam je i Hilijard nudjen... Ne verujem da nije. Posle ova tri ozbiljna turnira cemo imati bolju sliku o timu, dal nam nesto fali ili ne... Edited September 5, 2023 by Stefi88 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Bacio sam pogled malo na naš roster na sajtu EL i zapale su mi za oko dve stvari, da će Jago brat da nosi broj #99 😂 i da uopšte nema Lazarevića među registrovanim igračima, da li je greška ne znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdan Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Koliko mi je lakse kad vidim da nema Raduljice, bas mi je upadalo u oci.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 4 hours ago, Heineken91 said: Voleo bih kada bi mogli dovesti onog nba igrača Walla 🙂 Johna Walla? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Protiv Kluža ... Quote Sjajan meč u dresu Mege odigrao je Nikola Topić, pošto je bio blizu tripl-dabl učinka sa 20 poena, 11 skokova i sedam asistencija, te je susret okončao kao najkorisniji igrač na parketu sa indeksom 34. 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Inace Dusko je hteo da zadrzi Topa, ali su menadzer i roditelji procenili da je za njega bolje da odigra sezonu u Megi. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts