zemljoradnik Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 Na koliko su potpisani Gidra i Tobi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fromthecorner Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 10 minutes ago, zemljoradnik said: Na koliko su potpisani Gidra i Tobi? Ono sto bi najmanje voleo da cujes 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 10 minutes ago, Setite se 2011 said: Mala gužva na Kalemegdanu.Izgleda da su podeljeni brojevi za danas Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 9 minutes ago, Setite se 2011 said: Mala gužva na Kalemegdanu.Izgleda da su podeljeni brojevi za danas Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Čović mag organizacije. Sačuvaj me Bože. Meni dali broj 50 a došao sam u 10.30. Oni su lepo svojima podelili brojeve ko zna kad a mi smrtnici čekajmo sad do ne pre 3( tako su rekli za moj broj). 🤦 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 Bravo ciganijo ja uzimam 2 i nagovorio sam par ljudi iz okruženja da uzmu i ono nadam se lepoj cifri 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 Ako se po jutru dan poznaje, sezonci popunjavaju čitav budzet. Pomoć države nam neće ni trebati. 1 5 5 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 Ako se po jutru dan poznaje, sezonci popunjavaju čitav budzet. Pomoć države nam neće ni trebati.Ozbiljna je gužva na Kalemegdanu...Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 Online ne mogu da se kupe sezonske ako nisi clan klub? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 Online isto dobro ide prodaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karakondzula! Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 Ciganji zadovoljni ekipom nagrnuli na sezonske, u KK konstatovali, to je to... Nema vise pojacanja, mozda doselekcija u januaru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 (edited) Je l može neko ko je tamo da mi kaže do kojeg broja se stiglo? I je l ide to brzo? Bio bih zahvalan. 😊😂 Edited September 4, 2023 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 Je l može neko ko je tamo da mi kaže do kojeg broja se stiglo? I je l ide to brzo? Bio bih zahvalan. [emoji4][emoji23]Broj 8...sporo[emoji20]Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 Just now, Setite se 2011 said: Broj 8...sporo Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Pa što toliko sporo ide? Zbog ticket provajdera ili naši nešto zezaju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
443 Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 2 minutes ago, Čočo said: Je l može neko ko je tamo da mi kaže do kojeg broja se stiglo? I je l ide to brzo? Bio bih zahvalan. 😊😂 Kako vidim po tviteru niko ne zna i ljudi pizde Izgleda da je bolje sto nisam nasao nikog sa sezonskom za +1 (ako ima neko nek se javi bio bih zahvalan 🤣) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 (edited) 27 minutes ago, СтелаРоса said: Online ne mogu da se kupe sezonske ako nisi clan klub? ja uzeo malopre 4kom...valjda kad sam trebao da unesem podatke za nas cetvoricu, polja za clansku kartu i broj sezonske iz prosle god su bila crvena(obavezna)...ali sam samo udario kosu crtu i nastavio skinuli mi pare i dobio potvrdu na mail valjda je to to btw, online su dostupna samo 2 sektora nivo 400 bok od tribina a,b,c,d samo cosak gornji deo prilicno lose...ali sta drugo ocekivati od str cox Edited September 4, 2023 by NikadProtivKaline Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 (edited) 32 minutes ago, Čočo said: Online isto dobro ide prodaja. Kurac ide dobro kad su pustili mozda svega 1000 mesta ne racunajuci sektor 400 (a koji su pustili samo 4 i to skoro pa bocna sektora). Ne razumem ovo dziberisanje kluba, majke mi. Uzeo sam 3 sezonske na nivou 200, ne mesta koja sam zeleo jer to nisu ni pustili... U svakoj lozi su pustili samo po 2 reda, to je ni 40 mesta po lozi. Dakle manje od 400 karata u lozama. I mozda jos po 150 u ovim A, B, C, D i to ona koja su najvise bocno, bukvalno najgori delic tih sektora. Edited September 4, 2023 by Kooineeperk 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 Pa što toliko sporo ide? Zbog ticket provajdera ili naši nešto zezaju? Sad su izašli likovi koji su uzeli 80 karata[emoji3]Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 Ja uzeh dve bele loze, iako je online ponuda mesta najblaze receno siromasna, ali mrzi me da se cimam i vrzmam par sati po kalisu cekajuci broj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 5 minutes ago, Setite se 2011 said: Sad su izašli likovi koji su uzeli 80 karata Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Pa lepo ja rekoh. Svojima delili. 🤦 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 (edited) Ja sam svoje obavio... edit: Plava Loza, Vip Loza i VIP Loza premium, od nekih 200 mesta je do sada 6 prodato (ili samo rezervisano). Bela Loza u svim svojim sektorima mozda nekih 60% kupljeno (ili samo rezervisano). Edited September 4, 2023 by Kooineeperk 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 2 minutes ago, Kooineeperk said: Ja sam svoje obavio... Koin ispred vremena kupuje karte 31.12.2024 a danas 04.09.2023. 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 Trosak obrade porudzbine 1040 din 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 5 minutes ago, Čočo said: Koin ispred vremena kupuje karte 31.12.2024 a danas 04.09.2023. 😂 Mozda sam kupio polusezonsku kartu!? 😄 3 minutes ago, djura.net said: Trosak obrade porudzbine 1040 din Oni majmuncici sto vide sta si kliknuo na sajtu pa ti to otkucaju u mailu nakon sto vide zeleno svetlo sto se upali kad prodje bankarska transakcija... e pa oni mora da se nahrane. 🍌 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 Just now, Kooineeperk said: Mozda sam kupio polusezonsku kartu!? 😄 Oni majmuncici sto vide sta si kliknuo na sajtu pa ti to otkucaju u mailu nakon sto vide zeleno svetlo sto se upali kad prodje bankarska transakcija... e pa oni mora da se nahrane. 🍌 Ima i kod mene zez ali kad sam uzeo onlajn drug kupio kartu meni za Fiorentinu. Pisalo na karti da se utakmica igra 2024 godine 🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 Šta se dobija uz sezonsku, spominjali su na sajtu neke poklone prošle godine su bili majica i privezak Quote – Partneri kluba, Lukoil, Nektar i Meridian su obezbedili iznenađenja i poklone za navijače. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts