Jump to content

KK Crvena Zvezda 2023/24- Domaca osnova vs strani placenici

Čvarkov

Recommended Posts

35 minutes ago, Stanko1997 said:

Ostao je. On nam je pored Duška možda i najvažniji deo stručnog štaba, veliki stručnjak u nastajanju.

Sad sam ga malo istrazio. 

Interesantan lik, jako mlad otisao u inozemstvo, bio 2 godine i delegat EL (to cemo da mu oprostimo jer je dobar decko a i imenjaci smo).

Dakle, nas strucni stab bi treblo da glasi:

Dusko Ivanovic - glavni i odgovorni

Arturo Alvarez - prvi pomocni

Nenad Jakovljevic - skaut

Tomislav Tomovic - eks Mega

Đorđe Lazarević - eks Monako

Vladan Radonjic - kondicioni

Znaci Dusko, 4 pomocnika i kondicioni, deluje skroz korektno.

• Like 5

Nisam pratio na času vezano za pripremne utakmice, hoce li biti neka otvorena za publiku ili eventualno neki prenos od ovih prvih?
Za turnire se nadam da ce biti neki prenos kao i prethodnih godina. Ako se dobro sećam bili su neki strimovi da se gledaju sa Magenta kupa(kad se povredio Eron Vajt...)

edit: Šved više ne prati teretanu iz Bratunca [emoji22]
Možda sad traži neku adekvatnu teretanu u Beogradu da zaprati [emoji16]

• Like 1

3 hours ago, Kooineeperk said:

Jasno je da kosarkaski klubovi imaju mnogo manji tim ljudi ali bas bode oci ovih samo 18 kod KKP. To nije dovoljno ni za sportski sektor kluba (igraci, strucni stab). A gde je jos medicinski sektor i menadzment?

Тата мод он:

Шта те ту чуди?

12 играча

13. Жоц - тренер, пи ар

14. Караичић - помоћни тренер, скаут, кондициони

15. Лекар-физиотерапеут

16. Шилобад - факс машина, мејлови

17. и 18. Зоки Савић и Остоја који покривају све остало...

Тата мод оф.

Posto sam nov i ne znam gde da napisem ovo, na ovoj cu temi,pa neka se prebaci gde treba... Zanima me znate li nekoga ko radi u Sinergiju kao kosarkaski logger i kako je moguce prijaviti se tu, posto samo nailazim na stare oglase od pre nekoliko godina za taj posao ?

Sto se nas tice mnogo sam razocaran kako smo potrosili za nase uslove odlican budzet, odbrana spolja nam je najgora u Evropi, a odbrana unutra najgora i najnepokretnija na svetu. Ekipa je sklopljena van svake kosarkaske logike i mislim da bi ovo izvadili samo neki Jaylen Brown i Jayson Tatum na 2 i 4 ...

Covek koji je rekao da ce doci u godinama kad moze nesto da pruzi, a onda dosao kada je najveca stetocina u El.... ne znam mene ova slika tera na povracanje. Nije mi jasno kada cemo poceti da gledamo da tim bude kosarkaski sto jaci i da se zna kakva se kosarka igra, a ne da bude tu su Milos, Nemanja, Janko, Marko i super, valjda je svima prvi cilj uspeh KKCZ....ili mozda i nije.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 11
  • Tuzno 2

5 minutes ago, DennistheMenace said:

Covek koji je rekao da ce doci u godinama kad moze nesto da pruzi, a onda dosao kada je najveca stetocina u El.... ne znam mene ova slika tera na povracanje. Nije mi jasno kada cemo poceti da gledamo da tim bude kosarkaski sto jaci i da se zna kakva se kosarka igra, a ne da bude tu su Milos, Nemanja, Janko, Marko i super, valjda je svima prvi cilj uspeh KKCZ....ili mozda i nije.

Ovakav Teo kakav je sada ima vise kosarke u sebi nego sto si je ti ikada gledao ili razmisljao o njoj. Mnogi ce se izvinjavati Teu na kraju sezone.

• Like 16
  • Love 1
  • Ha-ha 2

Neko pomenu da je ovaj dečko koga niko ne prepoznaje na slikama Karapandžić(ili kako već)? Zna li neko nešto o njemu, obzirom da nije junior i da ima 22god?

Kad nam sleće Sabazz zna li se? Bila je samo info prošle nedelje-za nekoliko dana?

21 minutes ago, DrMV said:

Neko pomenu da je ovaj dečko koga niko ne prepoznaje na slikama Karapandžić(ili kako već)? Zna li neko nešto o njemu, obzirom da nije junior i da ima 22god?

Kad nam sleće Sabazz zna li se? Bila je samo info prošle nedelje-za nekoliko dana?

Stevan? 

Zar nije to onaj sto je iz Partizana presao kod nas, najavljivali ga kao talenta, ne znam gde je otisao posle i da li je igrao nesto ozbiljnije. 

• Like 1

22 minutes ago, DrMV said:

Bio je kod nas kao junior, dosao u omladincima iz Partizana. Pamtim ga kao izuzetno loseg igraca iz tog vremena, a po statistici se cini da je nastavio i u seniorima u tom maniru. Mislim da je tu samo da popuni broj zbog treninga, a mozda i ima jos uvek ugovor s nama, svakako nece ostajati. 

• Like 3

1 hour ago, DennistheMenace said:

Covek koji je rekao da ce doci u godinama kad moze nesto da pruzi, a onda dosao kada je najveca stetocina u El.... ne znam mene ova slika tera na povracanje. 

Nije rekao da će doći u godinama kad može nešto da pruži (bar ja to nisam video ni pročitao), već da je uslov za dolazak da se oseća zdravo i spremno da može da pomogne klubu. Pretpostavljam da se sada tako oseća, čim je došao.

Na stranu šta ko mislio njegovom dolasku, trenutnim mogućnostima, da li je kompatibilan sa timom, da li donosi više štete nego koristi... meni nije jasno čime je to Miloš zaslužio da ga navijači Zvezde (pojedini, uključujući i tebe) nazivaju štetočinom i da im se povraća od njega. Čovek koji je deklarisani Zvezdaš i vrv najveća legenda reprezentacije u poslednjih 15god, zašto, ljudi?

• Like 4

7 minutes ago, Markoss said:

Bio je kod nas kao junior, dosao u omladincima iz Partizana. Pamtim ga kao izuzetno loseg igraca iz tog vremena, a po statistici se cini da je nastavio i u seniorima u tom maniru. Mislim da je tu samo da popuni broj zbog treninga, a mozda i ima jos uvek ugovor s nama, svakako nece ostajati. 

Isto kao Raduljica 🤣

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...