Karakondzula! Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Nisam odusevljen likom i delom Milosa Teodosica, tu najpre mislim na ponasanje u nekim situacijama, ali ga je prelepo videti u nasoj opremi. Ako se bude koristio na pravi nacin, bice puska ubojita. Ocekujem odlicnu sezonu. Veliki je to majstor. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 12 minutes ago, uini said: odlicnu maju dushko fura, @perce, jel tvoja? Nije, Duskova je. @drperce ima drugaciji stil crtanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiMilane Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 10 hours ago, Dragon said: A ovaj mladjani momak, junior neki? Plej Stevan Karapandžić, 22-godišnjak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 48 minutes ago, Kronostime said: Nije, Duskova je. @drperce ima drugaciji stil crtanja. čija god da je, odlična je Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Kako je fit Dusko da mu pozavide mladji 😄 23 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 1 hour ago, uini said: odlicnu maju dushko fura, @perce, jel tvoja? Ne, odlicna je fora sa fluorescentnim slovima deluje super uzivo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan1 Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Sve sto zelim da vidim uskoro jeste Johanes Voightman u Zvezdi. Kakav je ovo igrac… 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inbox Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 26 minutes ago, srlepajce said: Kako je fit Dusko da mu pozavide mladji 😄 Ko je i za sta je zaduzen covek pored DI? Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 To je Tomovic iz mege Pomocni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 1 hour ago, srlepajce said: Kako je fit Dusko da mu pozavide mladji 😄 Malo poznata činjenica je da je Duško opljačkao Tiku Špica na pumpi i uzeo mu zlatni sat, koji ne skida od tada. 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 1 minute ago, Dropkick Murphys said: Malo poznata činjenica je da je Duško opljačkao Tiku Špica na pumpi i uzeo mu zlatni sat, koji ne skida od tada. Bogami ovu cukicu Tika ne bi mogao da priusti ni u svom prajmu. Sem sto je zlatan, vrlo lep i dimenziono sveden sat, ne moze to svako ni da iznese. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 12 hours ago, Stanko1997 said: Djordje Lazarević je ovaj novi trener za analize, za juniora ne znam ni ja ko je. Mislim da je tu neki Tomović od trenera bivši iz Mege i to je onaj što na jednoj slici podseća na Šengeliju sa uvijenom kosom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 zlatni sat je tipican za dushkovu generaciju koja zivi i radi u spaniji podrzavam givenchy gentleman, koji 95% fura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Laza: Teo, Teo, vidi šta ja umem. Teo: Vauuu!!! 😄 1 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 2 minutes ago, Čočo said: Laza: Teo, Teo, vidi šta ja umem. Teo: Vauuu!!! 😄 Radulj iz pozadine: 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 On 8/26/2023 at 1:09 PM, Fat Zadd said: Sa pretpostavkom da u ukupan zbir ulazi i FMP ... ako ne, onda je ovo idealan prikaz kako se uhlebljava rodbnina i izvlači novac iz kluba. Jasno je da kosarkaski klubovi imaju mnogo manji tim ljudi ali bas bode oci ovih samo 18 kod KKP. To nije dovoljno ni za sportski sektor kluba (igraci, strucni stab). A gde je jos medicinski sektor i menadzment? KKCZ sa 51 zaposlenih verovatno ima tu sve zaposlene, cak i one zaposlene u prodavnici, ne znam kakva je sada prica s tim, to je nekada bila odvojena firma... Ovo jesu zvanicni podaci ali ko zna kakva je struktura zaposlenih da bi se doneo neki zakljucak o platama. Ono sto se moze zakljuciti, ukoliko zaposleni (pre svega mislim na igrace i strucni stab) nisu dobijali pare van zvanicnih kanala, jeste red velicine budzeta kluba. KKP: 9.5mil eur je otislo na plate KKCZ: 8.2mil eur Kako ono bese, koliki procenat budzeta mora da ide na plate u Evroligi? Sto se fudbala tice: FKCZ: 28.4mil eur FKP: 15.9mil eur Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Da li se zna gde su na pripremama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шеф стручног штаба Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 2 minutes ago, VISOKOLETAC said: Da li se zna gde su na pripremama? Стара Пазова, фсс комплекс 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Just now, VISOKOLETAC said: Da li se zna gde su na pripremama? Jes pa da ih stalkujes. Elem, ocu ovu majicu 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Je l ostao Jakovljevic u strucnom stabu? Nisam nigde video neku informaciju, kapiram da ce se prikljuciti nakon SP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Kakva glavudza luda😁 1 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Ovog Holanda ne možeš da mrziš. Nije moguće ni teoretski. 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Jes pa da ih stalkujes. Elem, ocu ovu majicu [emoji846] Ima na onom kkcz storu ja naručio sinu pre neki dan, kao da sam znao da će biti hit. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts