Sector Posted July 31, 2023 Share Posted July 31, 2023 Nedostaje mi pad foruma zbog pojačanja. 😞 6 3 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 31, 2023 Author Share Posted July 31, 2023 1 minute ago, Sector said: Nedostaje mi pad foruma zbog pojačanja. 😞 @MetalHead spremio agregat za četvrtak. 2 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 31, 2023 Share Posted July 31, 2023 Bilo bi zanimljivo da se Javonte Green vrati u Evropu,ali bas tesko mislim da ce ga pokupiti sigurno neko ako ne ostane u Bulsima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 31, 2023 Share Posted July 31, 2023 32 minutes ago, Kankkunen said: Tražićemo dok ne nađemo ... http://streamgoto.lc/ga_2 radi!!1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted July 31, 2023 Share Posted July 31, 2023 4 hours ago, Milos 3.14 said: Ja lično nisam ni mislio da si hteo da meriš patku već sam više naveo i vaš primer . Mlad talenat nema šta da traži u EL ekipi, a to sam konkretno pisao i na vašoj temi za Tristana prošle godine i bilo je drvlje i kamenje. On je trebao da ode još prošle godine odnosno nije trebalo ni da dolazi. Te greške koje ti spominješ se skupo plaćaju u EL i ne smeš da ih praviš u nekoj Megi je to deo procesa. Recimo Mihajlo Petrović iz Borca je čini mi se bivši igrač Partizana, meni se on recimo dopada i ima budućnost ni on nije dobio priliku. Asvel nije dao šansu Vembiju , u EL je svaka tekma klanje bez prostora za greške Ma nema veze bre, sve ok, ali ja stvarno mislim da je Top jedan skoro pa generacijski talenat i da je apsolutno morao da se pusti među vukove... no dobro, vreme će pokazati 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzakala Posted July 31, 2023 Share Posted July 31, 2023 1 hour ago, Benito said: Navijajte da odigra sto je gore moguce, onda ga niko nece hteti i eto ga kod nas 😁 Ne, navijamo da sto gore odigra kako bi sto pre ispao sa spiska, i imao priliku da celo leto provede uigravajuci se sa nasom ekipom i trenirajuci sa Duskom. Da je nas to se podrazumeva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
443 Posted July 31, 2023 Share Posted July 31, 2023 Kako sam se ja registrovao na forum tako ni jedno pojacanje vise nije doslo ko god da je admin banuj me 3 27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted July 31, 2023 Share Posted July 31, 2023 (edited) 3 hours ago, mister-no said: A šta bi mu falilo da bude sledeći BL? Ja mu želim svakako preko toga ali proteći će dosta vode Savom i Dunavom dok dobaci do jednog Branka Lazića. Zato sto je mnogo talentovaniji igrac od Lazica, Saranovic ima dobar skillset uz to je i dobar odbrambeni igrac. Od njega moze da postane kompletan bek a ne samo da rudari u odbrani i poenkad da opali neku trojku. Edited July 31, 2023 by Miki8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted July 31, 2023 Share Posted July 31, 2023 1 minute ago, 443 said: Kako sam se ja registrovao na forum tako ni jedno pojacanje vise nije doslo ko god da je admin banuj me Strpi se do cetvrtka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted July 31, 2023 Share Posted July 31, 2023 (edited) 2 hours ago, Admiral said: ono sto ti mogu reci i sto znam, njegovim razvojem nisu odusevljeni ni u FMP-u, tako da sumnjam da se razmislja u tom pravcu. Ocekivali su vise. U prilog tome ide cinjenica da su potpisali Zivanovica iz Mornara (koji je super intresantan potpis) tako da svakako dobija donekle konkurenciju…+ Luka Asceric. Da dodam, nadam se da ce Nikola ove sezone napraviti iskorak ka CZ. A kako da se razvije kada mu je dodeljena uloga u kojoj stoji samo u cosku. Imaju dva, tri amerikanca koja carine sa loptom u svakom napadu. Kako je igrao na U20 prvenstvu tako treba da igra i u FMP-u. Edited July 31, 2023 by Miki8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted July 31, 2023 Share Posted July 31, 2023 Jel postigao Tunis poen otkad je Frenki u igri ??? I ko je reko da nema sut ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 31, 2023 Share Posted July 31, 2023 5 minutes ago, Nele said: Jel postigao Tunis poen otkad je Frenki u igri ??? I ko je reko da nema sut ? imao je par finih organizacija napada generalno. neozbiljan je tunis da frenki uključi na difens. idem da spavam, ustaje se u pola6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted July 31, 2023 Share Posted July 31, 2023 1 hour ago, Čvarkov said: @MetalHead spremio agregat za četvrtak. Bez brige. Ostavio sam slobodan dan za to, samo skoknem ujutru do pekare i pocinjem dezurstvo. 1 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naša posla 2.1 Posted July 31, 2023 Share Posted July 31, 2023 Francuzi jaki ko crna zemlja… Franki odličan, ali ovo što igra u napadu ne vidim kako može da igra kod nas pored tri pleja koja imamo… Defanzivno, odličan (5), definitivno bi “sakrio” Teove minute u odbrani… 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 31, 2023 Share Posted July 31, 2023 1 minute ago, Naša posla 2.1 said: Francuzi jaki ko crna zemlja… Franki odličan, ali ovo što igra u napadu ne vidim kako može da igra kod nas pored tri pleja koja imamo… Defanzivno, odličan (5), definitivno bi “sakrio” Teove minute u odbrani… On bi sakrio sve mane CELOG tima a ne Teodosica... Samo sto bas tesko da ce doci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted July 31, 2023 Share Posted July 31, 2023 Stvarno bi nam lego ko budali samar. Bukvalno sa svima moze da igra u istoj petorci cak i sa Nedovicem pa moze cak i na 3 da se spusti … Bas bi nam bio taj glue guy, povezao bi ekipu samo tako. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 31, 2023 Share Posted July 31, 2023 24 minutes ago, 443 said: Kako sam se ja registrovao na forum tako ni jedno pojacanje vise nije doslo ko god da je admin banuj me Bajaga rekao 442 do bg-a 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted July 31, 2023 Share Posted July 31, 2023 Sećam se da sam u Areni gledao EL debi još uvek maloletnog Frenkija protiv Zvezde, još tada sam rekao @BarryWhite-u: "Obrati pažnju na ovog malog, biće od njega NBA bust koji će posle 5-6 godina sukljanja po Americi završiti u Zvezdi". 2 1 1 11 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 31, 2023 Share Posted July 31, 2023 5 minutes ago, Nele said: Stvarno bi nam lego ko budali samar. Bukvalno sa svima moze da igra u istoj petorci cak i sa Nedovicem pa moze cak i na 3 da se spusti … Bas bi nam bio taj glue guy, povezao bi ekipu samo tako. Ma Frankie može sam sa sobom u petorci da igra 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted July 31, 2023 Share Posted July 31, 2023 jel ima negde stats za ovu utakmicu francuza? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 31, 2023 Share Posted July 31, 2023 Daj da otvorimo racun za donacije za Frenkija 😆 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted July 31, 2023 Share Posted July 31, 2023 Jel samo mene smaraju ovi "bendovi" sto non stop sviraju na tribinama, bilo da je prekid ili utakmica u toku? Koja je to fora jbt, barem da su neke navijacke pesme, nesto... nego ono, random hitovi. Jbt dosli ljudi da gledaju utakmicu a ne na koncert, wtf?! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 31, 2023 Author Share Posted July 31, 2023 12 minutes ago, Kooineeperk said: jel ima negde stats za ovu utakmicu francuza? Frenki 18p 60% za 2 35% za 3 bacanja 100% 7sk 4uk 2bl 2as 3 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted July 31, 2023 Share Posted July 31, 2023 11 minutes ago, Čvarkov said: Frenki 18p 60% za 2 35% za 3 bacanja 100% 7sk 4uk 2bl 2as Kupuj! 2 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted July 31, 2023 Share Posted July 31, 2023 14 minutes ago, Čvarkov said: Frenki 18p 60% za 2 35% za 3 bacanja 100% 7sk 4uk 2bl 2as Yabusele zvani Frenki ili ovi samo lupetaju brojke? xD 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts