Jump to content

Recommended Posts

Posted
15 minutes ago, Čočo said:

Pa da. Da će potpisati za KKP. 

Pa ne. Upravo bas suprotno. Partizan igra na to da je dao rec jer ocigledno se nesto promenilo a ovaj Insajder zna sta.E sad ovaj dio gdje je vec jednom prekrsio obecanje se moze odnositi i na nas.

• Like 1
Posted
4 minutes ago, suptil said:

Meni nije jasna potreba Partizana ako imaju dogovor sa igracem da  iznova seju price o ugrozenosti i necijem pritisku. Imas igraca, nazdravi zbog toga. Napisi Mirotic je nas i uzivaj. Zato razmisljam da Pao ne uleti klizeci i zavrsi Mirotica.

Ima logike. Prvo pustili priče da mu Zvezda preti, sad još dodali da Mirotic valjda neće da pogazi svoju pravoslavnu reč. Videćemo epilog. 

Posted
2 minutes ago, Borky said:

Pa ne. Upravo bas suprotno. Partizan igra na to da je dao rec jer ocigledno se nesto promenilo a ovaj Insajder zna sta.E sad ovaj dio gdje je vec jednom prekrsio obecanje se moze odnositi i na nas.

Da li stvarno verujete da neće potpisati za KKP? Šta god da se desilo on će kod njih. 

Posted
Just now, Čočo said:

Da li stvarno verujete da neće potpisati za KKP? Šta god da se desilo on će kod njih. 

Samo sam prokometarisao ovaj tweet.

Iskreno i ne razmisljam o tome a ne bih imao nista protiv ni da potpise i samo im napravi guzvu, dobar igrac al da je Jokic nije i ne vredi te pare koje uzima i koje ce uzimati.

• Like 1
Posted
11 minutes ago, Milko Miller said:

Ima logike. Prvo pustili priče da mu Zvezda preti, sad još dodali da Mirotic valjda neće da pogazi svoju pravoslavnu reč. Videćemo epilog. 

:lol_2:

Posted (edited)
11 minutes ago, Crni said:

Ako je neko od Zvezdasa zaista pretio Miroticu, treba drzava da reaguje.

Bolesnicima treba stati za vrat!

ae bre

ne treba gutati baš svaku glupost

Edited by medobrundo
  • Like 20
  • Thanks 1
Posted

Mirotic , who a few days ago had given his word to Partizan and had sealed the agreement with a handshake with the coach Zeljko Obradovic and the president Ostoja Mijailovic

Kakvo smeće od teksta.

• Like 3
  • Ha-ha 9
Posted (edited)

Mislim da nema potrebe da se ovakvo smeće ovde kači. 

Nama je dosta našeg, tradicionalno, ludog leta i prelaznog roka a to da li će i kad će, ako će neki igrač, pa bio on i Nikola u Partizan je dosadno razglabati. 

Ja lično, iako ga smatram vrhunskim košarkašem, ne bih voleo da niko, pa ni on u ovakvim okolnostima dolazi u Zvezdu, Dosadno je, glupo i bljutavo. 

Inače, mislim da je Barsi u interesu da on potpiše(kad bi bio glup) odmah , zbog njihovih obaveza prema njemu, oa i ne čude ovakvi "tekstovi"

Nego, di ste nam insajderi, di su informacoje sa tržišta? 😑

Edited by Poseidon
  • Like 1
Posted

Kakve gluposti... U celoj tpj prici oko Mirotica, Barse, 22 milioma, KKP i zelenih mamlaza su uspeli Zvezdu da ubace.

Klasican spin onoh koji zaboraviše zašto Milutinov onomad nije dosao u Zvezdu.

• Like 16
Posted (edited)
18 minutes ago, Crni said:

Gluposti, neko iz Zvezde mu kao preti, a u stvarnosti Ostojasport objavljuje anonimne tekstove preko medija iz regiona, pa ih onda prenosi, a kojima se vrši pritisak na Mirotića da je izdajnik svoje vere ako ne poptiše za Partizan. Očigledno je da se Mirotić predomišlja, a da komšije vrše pritisak.

Edited by TB Told
  • Like 13
Posted
2 minutes ago, Sector said:

Mirotic , who a few days ago had given his word to Partizan and had sealed the agreement with a handshake with the coach Zeljko Obradovic and the president Ostoja Mijailovic

2 minutes ago, Sector said:

Kakvo smeće od teksta.

Ili ti na crnogorsko-bosanskoj verziji 

održan je čak i sastanak izmedju Mirotića i Ostoje Mijailovića uz Zorana Savića. Tom prilikom je i sam Nikola pružio ruku i složio se na uslove Partizana.

Posted

Pozdrav svim forumasima,

red je da se nakon duzeg pracenja foruma ukljucim u konverzaciju, profilna je na mestu nadam se ! 🔴

• Like 10
  • Love 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 6
Posted
25 minutes ago, Crni said:

Šta zvezdaši misle o Mirotiću su javno pokazali a podmetanja i partizanštinu nema potrebe ovde da plasiraš

• Like 15
Posted
21 minutes ago, Crni said:

pretnje = poneki osnovac mu ostavio komentar nayebatjesh na instagramu

• Like 2
  • Ha-ha 2
Posted
3 minutes ago, Perkos2 said:

Šta zvezdaši misle o Mirotiću su javno pokazali a podmetanja i partizanštinu nema potrebe ovde da plasiraš

Ja da plasiram?

Posted
1 minute ago, Webad said:

Najezda novih forumasa kao penzionera u lidl za piletinu 😁

Kad smo vec kod Lidla, kako sam se smorila danas. 

Cula sam da su tamo kao neke strava povoljne igracke za decu i odvedem najmladju cerku da joj mama "pupi nesto, ono samo bojice i olovke.

Onda smo klasika otisle do kioska da kupimo lizalicu 🙃

• Like 2
  • Love 4
  • Ha-ha 1
Posted

Kakve pretnje navijaca, nema od tog filma nista. 

Vidim da se vrti prica da su mu stopirani radovi neke firme i slicne stvari. 

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
2 minutes ago, BojanaCZV said:

Kad smo vec kod Lidla, kako sam se smorila danas. 

Cula sam da su tamo kao neke strava povoljne igracke za decu i odvedem najmladju cerku da joj mama "pupi nesto, ono samo bojice i olovke.

Onda smo klasika otisle do kioska da kupimo lizalicu 🙃

...kad ono i Frank Ntilikina isto kupuje lizalo i pitam ga jel dolazis u Zvezdu a on kaze "we will see".

Da ne bude bas ono 100% off topick jer svi jedva cekaju da opisu svoj dan 😄

• Like 1
  • Love 1
  • Ha-ha 10
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...