dule savic Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Ajmo Shengelia, Loyd i Kalina i uzimamo svi po 200 mesnih narezaka u znak podrske. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Najjefttinija sezonska 250 evra ako ovako nastave sa pojacanjima 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 🤔 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 U principu je potpis Shabazza ove sezone manje rizičan nego prošle kad se još nije znalo kakav će biti u Evroligi nakon povrede. Da ga je Milano doveo malo ranije uveo bi ih baja u top 8 iz minusa. Paklen igrač, poezija u pokretu. 21 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Od kad je veteran postao pouzdan insajder? 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleksaZvezdas Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Dobrodošao nazad Šhabaze 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Неле Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Podseca me ovaj potpis malo na dolazak Markusa kad smo i definitivno postali EL nivo kluba. Nadam se da nas ovo vodi na nivo EL contendera. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 🍻 15 19 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 (edited) 1 hour ago, Kankkunen said: 1 hour ago, Knipex said: Srećan Šabaz svima koji slave! Shomer Shabazz, komšije! 😄 Edited July 16, 2023 by uvrnuto 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 1 minute ago, suptil said: 🍻 Poezija u pokretu na 2 razlicita nacina😀 Shabazz je sigurno najatraktivnije pojacanje ali za mene Teo najdraze 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Uf, kakav potpis! Idem ka plazi i razmisljam, nema danas potpisa. Nedelja, igra Novak… Kad ono, Shabazzzz!! Odoh da se zakacim na bove i cekam. Mozda jos neko iz Italije stigne morem.😂 5 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 1 hour ago, Miki28 said: Srecan Shabazz Šabac, dve godine? Ništa vas ne razumem gospodine. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Vrlo sam zadovoljan. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 1 minute ago, Valensija said: Idem ka plazi i razmisljam Ovo si hteo da napises ali nisi imao pricu koja ide uz to, sve do sad. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 2 minutes ago, Miki28 said: Poezija u pokretu na 2 razlicita nacina😀 Shabazz je sigurno najatraktivnije pojacanje ali za mene Teo najdraze A Kalinator najfunkcionalnije ako dodje. 1 minute ago, Duh koji lebdi said: Vrlo sam zadovoljan. 😄 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 7 minutes ago, fradler said: Btw, ako ce Topic na pozajmicu, mi ostajemo sa svega 5 srpskih igraca u rosteru. Msm, nije da me to mnogo zanima, ali znam da Cokija zanima i te kako. Lojd bese ima nas pasos? Sa njim i Kalinom bismo se nekako skrpili za kup i kls Novo pravilo d uvede Aca Srbin: Drzavljani koji se granice sa Republikom Srbijom mogu da nastupaju kao domaci u KLS i KRK. Hanga-Ugarska, Tobi-Slovenija, Simonovic-Černa Gora i Nejpira naturalizovati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Evroliga ne zna sta ju je snaslo 🙂 3 27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Shengelija i Loyd potpisali za Žalgiris. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Daj sors🤯 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 4 minutes ago, Crni said: Novo pravilo d uvede Aca Srbin: Drzavljani koji se granice sa Republikom Srbijom mogu da nastupaju kao domaci u KLS i KRK. Hanga-Ugarska, Tobi-Slovenija, Simonovic-Černa Gora i Nejpira naturalizovati. I da ukine Hrvatsku da bi Tobi upao u ovu kategoriju 🎃 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veteran Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 3 minutes ago, Crni said: Novo pravilo d uvede Aca Srbin: Drzavljani koji se granice sa Republikom Srbijom mogu da nastupaju kao domaci u KLS i KRK. Hanga-Ugarska, Tobi-Slovenija, Simonovic-Černa Gora i Nejpira naturalizovati. Upravo razmišljam na tu temu. Ovi potpisi do sada su, po mom mišljenju, izuzetno dobri ali se pitam šta će biti u kupu i kls. Da li to Naći da Mitar ostaje jedini centar ili su Raduljica i Kuzmic i dalje u risteru za domaća takmičenja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Just now, bosMan_jr said: I da ukine Hrvatsku da bi Tobi upao u ovu kategoriju 🎃 Mislio sam da nece niko provaliti🤭 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 2 minutes ago, Sector said: Shengelija i Loyd potpisali za Žalgiris. Ostaje nam Polonara 🙏🏻 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 16, 2023 Author Share Posted July 16, 2023 15 minutes ago, srlepajce said: 🤔 Još Lojd i Kalina pa da se zatvorimo u salu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Just now, Veteran said: Upravo razmišljam na tu temu. Ovi potpisi do sada su, po mom mišljenju, izuzetno dobri ali se pitam šta će biti u kupu i kls. Da li to Naći da Mitar ostaje jedini centar ili su Raduljica i Kuzmic i dalje u risteru za domaća takmičenja? Raduljica i Kuzmic su odigrali svoje kod Duska. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts