Sharp Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 24 minutes ago, necke said: Dzejlen Smit iz Albe FA, a Misko mu je agent tako da znamo gde sigurno nece.. 👀 Ne može, kriva putovnica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 3 minutes ago, Kankkunen said: @Brat od Korneta Možda ti je promaklo da Miško zastupa sve igrače Excel agencije u Evropi. Evo poslednja 2 pojacanja Teo i Hanga nisu njegovi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 4 minutes ago, Sharp said: Ne može, kriva putovnica. On je Hrvat koliko sam ja Francuz 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 24 minutes ago, Mile1 said: Nisu lose ove zagonetke. Mogu da budu za svakog igraca pa i za hangu 😂 Ne moze. Ako je on glavno jelo, bice to zacelje s albom i asvelom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 2 minutes ago, Losmi17 said: Ne moze. Ako je on glavno jelo, bice to zacelje s albom i asvelom. Hteo sam da napravim salu. Nisam imao pojma da smo uopste u pregovorima sa Hangom moram da budem posten 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 2 minutes ago, Mile1 said: Hteo sam da napravim salu. Nisam imao pojma da smo uopste u pregovorima sa Hangom moram da budem posten Ima li nekog novog, ili smo i dalje na istom spisku želja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 5 minutes ago, Mile1 said: Hteo sam da napravim salu. Nisam imao pojma da smo uopste u pregovorima sa Hangom moram da budem posten Ha(ri)nga, uklapa se 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 16 minutes ago, Brat od Korneta said: Evo poslednja 2 pojacanja Teo i Hanga nisu njegovi. Nismo se razumeli, al nije ni bitno ... Pazi ove provokatore ... Барселона ће Уникахи платити 1,1 милион и потписати Бризуелу! Који играч са уговором може да оде? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naša posla 2.1 Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 https://youtu.be/GJwQpuAgBjA Zašto mi zentamo od ovakvih potpisa… Pregledah par stranica, ozbiljno provetravanje treba na forumu od “mračnih sila”… 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 44 minutes ago, Brat od Korneta said: Od znacajnih ili iole znacajnih evropskih igraca Misko drzi: Berona, Bejkona, Bubou, Klajburna, Dejvisa, Danstona, Gifaja, Gudurica, Hiliarda, Hantera, Lovernja, Lucica, Niba, Nedovica, Obsta, Pjera, Davidovca, Dzejlen Smita, Vilbekina i Zizica. I Petruseva i Micica al odose oni u Nba. To je sve. Boldovani su slobodni. Ne verujem da ce da im se sveti time sto ce nama nekog da da sa popustom. Jedino da Niba nagovori da ne ostane u Makabiju, ako uopste se interesujemo za njega, to bi po meni jedino vredelo pomena zahvaliti se Misku oko ostalih sigurno nije neka pomama. Steta sto pre jedno 4, 5, 6... godina nismo mogli do Danstona i Hantera, mnogo sam ih gotivio kad su bili u prajmu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 7 minutes ago, Kankkunen said: Nismo se razumeli, al nije ni bitno ... Pazi ove provokatore ... Барселона ће Уникахи платити 1,1 милион и потписати Бризуелу! Који играч са уговором може да оде? Na kojoj poziciji igra taj iz Unikahe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 12, 2023 Author Share Posted July 12, 2023 7 minutes ago, Kankkunen said: Nismo se razumeli, al nije ni bitno ... Pazi ove provokatore ... Барселона ће Уникахи платити 1,1 милион и потписати Бризуелу! Који играч са уговором може да оде? Ovako se kreše budžet! Čestitke! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajon Rondo Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 (edited) Harpidis kaze da pregovaramo sa Shabazzom Edited July 12, 2023 by Rajon Rondo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 3 minutes ago, Stefi88 said: Na kojoj poziciji igra taj iz Unikahe? Na poziciji kalinari 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gilmour Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Harpidis kaze da pregovaramo sa ShabazzomHarpidis je Koštunica. 5 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija96 Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 8 hours ago, Nenadd said: Tako nesto ce i biti, s tim sto cemo dovesti tvrdjeg igraca od Laprovitole, mnogo bi mekano ovo bilo. Mislim da je prilika da se dovede brka otpala onda kada smo potpisali Tea. Eventualno Smith iz Albe umesto Laprovitole...Bio bih zadovoljan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 2 minutes ago, Rajon Rondo said: Harpidis kaze da pregovaramo sa Shabazzom A Italijani ... Quote Тржиште Олимпиа Милано врти се око Шабаза Напијера. И он нестаје са Инстаграма у року од неколико дана након брисања фотографија Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 2 minutes ago, Rajon Rondo said: Harpidis kaze da pregovaramo sa Shabazzom Moze Shabazz a moze i Pangos + uskacem u bandwagon za komsijskog repstativca iz Albe da kompletiramo spoljnu liniju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Ovog Italijana iskr prvi put vidim. Jebem li ga dal je pouzdan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 15 minutes ago, Kankkunen said: Nismo se razumeli, al nije ni bitno ... Pazi ove provokatore ... Барселона ће Уникахи платити 1,1 милион и потписати Бризуелу! Који играч са уговором може да оде? Ovaj sa slike 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajon Rondo Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 (edited) 6 minutes ago, Gilmour said: 7 minutes ago, Rajon Rondo said: Harpidis kaze da pregovaramo sa Shabazzom Harpidis je Koštunica. 2 minutes ago, Stanko1997 said: Ovog Italijana iskr prvi put vidim. Jebem li ga dal je pouzdan. Njega je Harpidis i preneo Edited July 12, 2023 by Rajon Rondo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 12, 2023 Author Share Posted July 12, 2023 Zz 5 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 1 minute ago, BojanaCZV said: Ovaj sa slike 😁 Pakuj ... nego, valjda nisu imali Higinsovu sliku koji bi imao neke veze sa Brizuelom, pa stavili Kalinu. Al nama super ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 25 minutes ago, Kankkunen said: Nismo se razumeli, al nije ni bitno ... Pazi ove provokatore ... Барселона ће Уникахи платити 1,1 милион и потписати Бризуелу! Који играч са уговором може да оде? Kacio sam to sa prevodom 😄 Ali tekst Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts