lukag Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 53 minutes ago, Шеф стручног штаба said: Мислим да смо превише полетели за прескупим играчима. Мало ми је мука од тог замајавања народа најскупљим играчима Европе, одједном нам не ваља ништа мање од Клајбурна, све испод су Ек играчи, медиокритети итд. Не бих волео да се тако појачавамо. Може се бити компетитиван са пристојним буџетом, не мора да буде најмањи у Ел као некада, пре свега да бисмо имали шансе да се побијемо са Партизаном око домаћих трофеја. Више бих волео да са неком нормалном и здравијом концепцијом уђемо у сезону. Дакле неки мало јефтинији тим, добро организован, по узору на Душкову Басконију/Радоњину Звезду. На основу онога што је реално, и узевши у обзир неке информације које се могу прочитати, волео бих да нам тим изгледа некако овако: 1) Пенгос, Топић 1/2) Тејлор 2) Недовић 2/3) Хилиард 3) Гедраитис 3/4) Давидовац 4) Петрушев, Монеке 5) Појтрес, Митровић, 5/4) Симоновић +Лазић, Илић ~8.5м са стручним штабом -Пенгос као једина топ опција која остаје слободна (ако факу-реал, шабаз-милано). Претпостављам да можемо да га доведемо, такве неке информације провејавају. Ло и Волтерс као једине алтернативе из Ел. -Тејлор мислим да може доста више него што је показао прошле сезоне и ако добије шансу поново у Ел, верујем да би показао и да припада ту. Одиграо је врхунски на крају плеј оф у Литванији, кад има самопоуздања врло зајебан напред, брз ко мој пас (који је брз). Добар у одбрани на лопти, пресинг итд. Алтернатива Парис Ли, прилично потцењен, изузетно борбен играч, добар за ограничену улогу. -Хилиард после лоше сезоне не верујем да је скупљи од Недовића, узимао би доста минута и на 3. Алтернатива Хигинс уколико је доступан, па на крају Холинс. -Гедраитис, Душков бивши играч, одлично крило за нас. Имао је слабију шутерску сезону у Евролиги, док је у Ацб и даље одлично шутирао, тако да се не бринем што се тога тиче. И поред лошег процента за 3, просечан индекс 13 у Ел. Као алтернативу видим можда Олиндеа, који је још увек релативно млад играч и може да напредује, а већ је прилично добар за ту 3&Д улогу. -Монеке после слабије сезоне без много минута у Монаку. Опет, прва Ел сезона и то је дошао у сред. Одличан атлета, хасл на нивоу, значио би у рекету. -Појтрес се концепцијски уклапа, јако добар играч. Ако је доступан Папајанис, наравно не бих пропустио такав квалитет. brutalan tim stvarno, svaka cast Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 59 minutes ago, Шеф стручног штаба said: Мислим да смо превише полетели за прескупим играчима. Мало ми је мука од тог замајавања народа најскупљим играчима Европе, одједном нам не ваља ништа мање од Клајбурна, све испод су Ек играчи, медиокритети итд. Не бих волео да се тако појачавамо. Може се бити компетитиван са пристојним буџетом, не мора да буде најмањи у Ел као некада, пре свега да бисмо имали шансе да се побијемо са Партизаном око домаћих трофеја. Више бих волео да са неком нормалном и здравијом концепцијом уђемо у сезону. Дакле неки мало јефтинији тим, добро организован, по узору на Душкову Басконију/Радоњину Звезду. На основу онога што је реално, и узевши у обзир неке информације које се могу прочитати, волео бих да нам тим изгледа некако овако: 1) Пенгос, Топић 1/2) Тејлор 2) Недовић 2/3) Хилиард 3) Гедраитис 3/4) Давидовац 4) Петрушев, Монеке 5) Појтрес, Митровић, 5/4) Симоновић +Лазић, Илић ~8.5м са стручним штабом -Пенгос као једина топ опција која остаје слободна (ако факу-реал, шабаз-милано). Претпостављам да можемо да га доведемо, такве неке информације провејавају. Ло и Волтерс као једине алтернативе из Ел. -Тејлор мислим да може доста више него што је показао прошле сезоне и ако добије шансу поново у Ел, верујем да би показао и да припада ту. Одиграо је врхунски на крају плеј оф у Литванији, кад има самопоуздања врло зајебан напред, брз ко мој пас (који је брз). Добар у одбрани на лопти, пресинг итд. Алтернатива Парис Ли, прилично потцењен, изузетно борбен играч, добар за ограничену улогу. -Хилиард после лоше сезоне не верујем да је скупљи од Недовића, узимао би доста минута и на 3. Алтернатива Хигинс уколико је доступан, па на крају Холинс. -Гедраитис, Душков бивши играч, одлично крило за нас. Имао је слабију шутерску сезону у Евролиги, док је у Ацб и даље одлично шутирао, тако да се не бринем што се тога тиче. И поред лошег процента за 3, просечан индекс 13 у Ел. Као алтернативу видим можда Олиндеа, који је још увек релативно млад играч и може да напредује, а већ је прилично добар за ту 3&Д улогу. -Монеке после слабије сезоне без много минута у Монаку. Опет, прва Ел сезона и то је дошао у сред. Одличан атлета, хасл на нивоу, значио би у рекету. -Појтрес се концепцијски уклапа, јако добар играч. Ако је доступан Папајанис, наравно не бих пропустио такав квалитет. E ovo mi se sviđa, baš lepo promišljen roster! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 Uf Moneke i Poythress na 4 i 5, pucali bi obruci! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 17 minutes ago, Crni said: Moze li neko da nam priblizi Pojtresa, nama koji ne pratimo EL sem Zvezde? Elem, brat mi rece kako mu je licno preksinoc rekao da ce u Zvezdu. Ko mu je rekao, Pojtres? 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 4 minutes ago, Benito said: Ko mu je rekao, Pojtres? Jel moze neko da mi kaze kako da postavim sliku, ne znam ko ke covek, centar je afroamerikanac? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 1 minute ago, Crni said: Jel moze neko da mi kaze kako da postavim sliku, ne znam ko ke covek, centar je afroamerikanac? Imas ispod opciju Add Files, kliknes i ubacis sliku iz galerije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 10, 2023 Author Share Posted July 10, 2023 (edited) 4 minutes ago, Benito said: Imas ispod opciju Add Files, kliknes i ubacis sliku iz galerije. To je za ljude koji postavljaju sliku/gif jednom godišnje kao @Kronostime npr. @Crni Uploaduješ sliku ovde https://postimages.org/ zatim kopiraš link slike i prekopiraš ovde. Ako je Pojtres go, zaboravi šta sam ti rekao. Edited July 10, 2023 by Čvarkov 1 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 6 minutes ago, Crni said: Jel moze neko da mi kaze kako da postavim sliku, ne znam ko ke covek, centar je afroamerikanac? I onda ovde paste. Kada ides copy image ovde ti uzima prostor u attachment(imas limitiran broj) Kada ides copy image adress onda ti ovde forum automatski pretvori link u sliku(ne radi kod svih linkova jer mora imati extension .jpg or .gif kod gifova) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 Just now, Čvarkov said: To je za ljude koji postavljaju sliku/gif jednom godišnje kao @Kronostime npr. Uploaduješ sliku ovde https://postimages.org/ zatim kopiraš link slike i prekopiraš ovde. Ako je Pojtres go, zaboravi šta sam ti rekao. Evo izvolte @Crni Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 1 hour ago, Шеф стручног штаба said: Мислим да смо превише полетели за прескупим играчима. Мало ми је мука од тог замајавања народа најскупљим играчима Европе, одједном нам не ваља ништа мање од Клајбурна, све испод су Ек играчи, медиокритети итд. Не бих волео да се тако појачавамо. Може се бити компетитиван са пристојним буџетом, не мора да буде најмањи у Ел као некада, пре свега да бисмо имали шансе да се побијемо са Партизаном око домаћих трофеја. Више бих волео да са неком нормалном и здравијом концепцијом уђемо у сезону. Дакле неки мало јефтинији тим, добро организован, по узору на Душкову Басконију/Радоњину Звезду. На основу онога што је реално, и узевши у обзир неке информације које се могу прочитати, волео бих да нам тим изгледа некако овако: 1) Пенгос, Топић 1/2) Тејлор 2) Недовић 2/3) Хилиард 3) Гедраитис 3/4) Давидовац 4) Петрушев, Монеке 5) Појтрес, Митровић, 5/4) Симоновић +Лазић, Илић ~8.5м са стручним штабом -Пенгос као једина топ опција која остаје слободна (ако факу-реал, шабаз-милано). Претпостављам да можемо да га доведемо, такве неке информације провејавају. Ло и Волтерс као једине алтернативе из Ел. -Тејлор мислим да може доста више него што је показао прошле сезоне и ако добије шансу поново у Ел, верујем да би показао и да припада ту. Одиграо је врхунски на крају плеј оф у Литванији, кад има самопоуздања врло зајебан напред, брз ко мој пас (који је брз). Добар у одбрани на лопти, пресинг итд. Алтернатива Парис Ли, прилично потцењен, изузетно борбен играч, добар за ограничену улогу. -Хилиард после лоше сезоне не верујем да је скупљи од Недовића, узимао би доста минута и на 3. Алтернатива Хигинс уколико је доступан, па на крају Холинс. -Гедраитис, Душков бивши играч, одлично крило за нас. Имао је слабију шутерску сезону у Евролиги, док је у Ацб и даље одлично шутирао, тако да се не бринем што се тога тиче. И поред лошег процента за 3, просечан индекс 13 у Ел. Као алтернативу видим можда Олиндеа, који је још увек релативно млад играч и може да напредује, а већ је прилично добар за ту 3&Д улогу. -Монеке после слабије сезоне без много минута у Монаку. Опет, прва Ел сезона и то је дошао у сред. Одличан атлета, хасл на нивоу, значио би у рекету. -Појтрес се концепцијски уклапа, јако добар играч. Ако је доступан Папајанис, наравно не бих пропустио такав квалитет. Svaka cast za upis. Ovako izgleda kada je neko normalan navijac, kulturan covek i ne treba mu puno da bi bio srecan. Pritom je svakog igraca obrazlozio zasto bi imao mesto u timu. Da je sreca da smo vise ovakvih upisa videli za ovih 200+ stranica, a manje onih u kojima nijedan zivi igrac ne valja osim Kampaca i Mirotica. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 https://postimg.cc/dZ0svJcp/ffd4385d 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 ^ovaj desno moze, lazni kampaco levo nek ide u fmp 1 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 Ih ne vidi se boja patika 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 3 minutes ago, Crni said: https://postimg.cc/dZ0svJcp/ffd4385d Mislim da ovo nije Pojtres 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 Just now, Benito said: Mislim da ovo nije Pojtres 😁 Zato i pitam, jer covek mu rekao da dolazi u Zvezdu, brat je carinik. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 1 minute ago, Crni said: Zato i pitam, jer covek mu rekao da dolazi u Zvezdu, brat je carinik. Je l ga to Covic svercovao 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 Mozda dolazi u FK kao klasicna devetka.. 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 Dodji, sama sam kuci. Ne mogu sad, analiziram lice Pojtresa. 3 1 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 Hteo bih javno da pohvalim kolegu @Čvarkov. Ne prođe dan a da me taj čovek bar jednom nije kvalitetno nasmejao nekom svojom forom na ovom topiku. Svaka čast na duhovitosti. 🙌 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikeAir Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 Sad je sve jasno,atomski zdesna,Pojters je sa desne strane,sve se uklapa.Dajte sledecu zagonetku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 https://postimg.cc/dZ0svJcp/ffd4385d. 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 Evo momka sa slike. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 1 minute ago, Cooper said: . Isti ovaj levo hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 3 minutes ago, Pero said: Dodji, sama sam kuci. Ne mogu sad, analiziram lice Pojtresa. Kum Zorzo na aparatima, covek jednom slikom bacio senku na sve njegove zagonetke godinama u nazad, alal ti majstore @Crni Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 Jel to Dzoni O Brajant Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts