Урош19 Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 Ko je ovaj van persi što je tvitovao da smo u igri za Mirotića, jel imao do sad nekih uboda ili lupa samo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 15 minutes ago, Урош19 said: Ko je ovaj van persi što je tvitovao da smo u igri za Mirotića, jel imao do sad nekih uboda ili lupa samo? Pa sta ce ti Van Persi pored zivog Mileta1 😏💪 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 (edited) A kad ce jednom ovo ludilo da stane, da se vrate stara vremena Edited July 9, 2023 by berti 2 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 55 minutes ago, Mile1 said: Napisano ti je tamo za koliko Nije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 Jel zna neko sta je sa Polonarom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 Just now, Benito said: Jel zna neko sta je sa Polonarom? Potpisao za Virtus. 4 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 56 minutes ago, Урош19 said: Ko je ovaj van persi što je tvitovao da smo u igri za Mirotića, jel imao do sad nekih uboda ili lupa samo? To je legenda Arsenala i holandske reprezentacije. Imao je dosta uboda, dao je preko 200 golova u karijeri... Spoiler Nista specijalno, uglavnom pise sigurne informacije, ali nije ni da je imao neke ekskluzive. Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 1 hour ago, Урош19 said: Ko je ovaj van persi što je tvitovao da smo u igri za Mirotića, jel imao do sad nekih uboda ili lupa samo? Italijanski novinar Mateo Andreani. Ne znam koliko je precizan ili je prst prognoza Kamenka Katića 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 Pored Radulje i Kuzme, moze i Cirbi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 (edited) Evo ga, konacno. Najvise izgubio vremena na ovima iz Evrope ali mislim da nisam nikog izostavio ko je imao dobru sezonu. Uostalom, sto se vidi, deo tih igraca ''ispod radara'' ili je potpisao za evroligaske timove ili za one najbogatije iz Evrope van Evrolige. Sva nasa pojacanja su ispod. Dvojicu smo potpisali, jednog produzili. Jedino sam nasa pojacanja boldovao crvenom. Bilo bi bas veliko iznenadjenje da neko pojacanje ne bude sa ovih spiskova, a i da bude jedno nece vise od tog jednog. Ostaje mi jos da procackam G ligu (koji nisu igrali Nba uopste prosle sezone odnosno manje od 3 utakmice jer su sa Nba spiska sa bar 3 Nba utakmice ove sezone) i Aziju, mada nema tamo vise od par igraca sa svake pozicije. A i da ne bude posle komentara ''doso nam igrac kog niko nije spomenuo'' sada su spomenuti svi... Evroliga: Spoiler PG: Facundo Campazzo Luca Vildoza Panatinaikos Kostas Sloukas Panatinaikos Pierria Henry (jos uvek nema potvrde zabrane pa mora na spisak) Nicolas Laprovittola (ima ugovor ali bilo je najava da ce biti raskinut (pa i najava da je done deal) pa moram da ga navedem, ako bude potvrda da ostaje u Barsi maknucu ga) Nick Calathes (nezvanicno ga raskida Fener pa neka ga ovde) Sergio Rodríguez (ima +1 nije potvrdjeno da li ostaje) Darius Thompson Efes Kevin Pangos (jos uvek nije raskinut ali prema svim najavima Armani ne racuna na njega) Shabazz Napier (prema svim najavama produzice ga Armani al mora ovde jer je slobodan igrac zvanicno jos uvek) Nigel Williams-Goss Olimpijakos Niccolo Mannion Baskonija Maodo Lo Jared Harper Paris Lee Nate Wolters Milos Teodosic Cassius Winston Jalen Adams Turk Telekom Keenan Evans (ima +1 al nije jos zvanicno potvrdjeno da li ostaje) Aleksa Avramovic Partizan Dante Exum (nezvanicno u Dalasu ali zvanicno jos uvek slobodan) Nikola Ivanovic Isaiah Taylor SG: Kevin Punter Partizan Rodrigue Beaubois Efes Darrun Hilliard (igrao i na poziciji 3 dosta al po meni vise pase na 2) Corey Walden Kyle Kuric Zenit Cory Higgins (prema najavama Barsa ga raskida pa dok nema potvrde da ostaje neka ga) Rudy Fernández (kapiram da ce da ga produze ili ide u penziju) Ignas Brazdeikis (ima +1 nije potvrdjeno zvanicno ali ostaje kapiram da sigurno) Tyler Dorsey (prema najavama raskida ga Fener) Jonah Mathews Besiktas Carsen Edwards (dosao kao plej al vise igrao na 2) Marco Belinelli Virtus Marcus Eriksson Yakhouba Ouattara Klemen Prepelic Iffe Lundberg (ima ugovor al pisalo da pregovara sa Galatasarajem tako da je moguc raskid) SF: Shavon Shields Armani Kostas Papanikolaou Olimpijakos Nikola Kalinic (ima ugovor ali ima prica i da ide) Adam Hanga Elijah Bryant Efes James Nunnally Rokas Giedraitis Branko Lazic (dok ne bude zvanicno produzen neka ga ovde) Stefan Lazarevic Ognjen Dobric Luigi Datome kraj karijere Tim Luwawu-Cabarrot Mateusz Ponitka Dwayne Bacon Kyle Weems Isaia Cordinier Virtus Semi Ojeleye Valensija PF: Nikola Mirotic Petr Cornelie Zach LeDay Partizan Achille Polonara Virtus Devin Booker ( prosle sezone vise na 5 igrao ove kad sam obracao paznju igrao na 4) Filip Petrusev Ben Bentil Chris Singleton DeShaun Thomas Jordan Mickey (jest i petica al u Zenitu igrao na 4 sa Pojtresom u paru i sad sam ga vidjao na 4) Augustine Rubit Luke Sikma Louis Olinde (jest igrao i trojku al meni je Olinde cetvorka) Derrick Williams Dinos Mitoglou Panatinaikos Amath M'Baye CSKA James Webb Makabi Daulton Hommes C : Joel Bolomboy Tarik Black Sertac Sanli Mike Tobey Donatas Motiejunas Josh Nebo Alex Poythress Tonye Jekiri (ima +1 u Feneru, nema zvanicno produzetka) Kostas Antetokounmpo Panatinaikos Steven Enoch Turk Telekom Luka Mitrovic Ognjen Kuzmic Mathias Lessort Panatinaikos Bryant Dunston Tibor Pleiss (negde pise +1, negde do 2024. a negde da mu istice sad, neka ga ovde) Kyle Hines Armani Brandon Davies Valensija Ismael Bako Mam Jaiteh Monako Othello Hunter Zylan Cheatham (igrao centra u Bajernu) (bila prica da je potpisao za neki klub na Novom Zelandu al nema zvanicno) Christ Koumadje Ben Lammers Georgios Papagiannis Arturas Gudaitis Jasiel Rivero Kyle Alexander (znam da je igrao i na 4 al meni je vise petica) Bojan Dubljevic Zenit Vincent Poirier (ima ugovor vazeci ali ima i najava da ce ga raskinuti) Nemanja Bjelica (ima ugovor ali kapiram da je raskid izvestan) Evropa: (sve sto iole vredi iz Evrope za eventualnog bek apa pa dobar deo njih i za 3. opciju po poziciji iz najjacih evropskih liga: Spanija, Turska, Italija, Francuska, Rusija, Nemacka, Izrael, Grcka, Litvanija, Aba) Spoiler PG: Semaj Christon J'Covan Brown Xavier Munford Yago dos Santos T.J. Shorts Errick McCollum Jerian Grant (nema jos zvanicno da je potpisao za Pao) Joe Young Erick Green Yogi Ferrell Marcus Foster Jerrick Harding Kyle Allman Jr. Darussafaka Diego Flaccadori (spominjao se Virtus) Matteo Spagnolo Sylvain Francisco Jalen Riley Matt Morgan Tremont Waters Justin Bibbins Otis Livingston Stanley Whittaker JeQuan Lewis Frank Bartley Colbey Ross Shannon Evans Jean Montero Parker Jackson-Cartwright Besiktas Dylan Ennis Dogus Ozdemiroglu Efes Tony Taylor Bahcesehir Daryl Macon Thomas Heurtel Nenad Dimitrijevic Uniks SG: Rob Gray Kyle Guy Jordan McRae James Palmer Jr. Turk Telekom Tyrone Wallace Turk Telekom (iako je igrao i pleja mislim da je primarno sg) Nicolás Brussino Joe Thomasson Gian Clavell Nikola Djurisic (nije ni za bek apa u Zvezdi po prikazanom al kao prospekt i 3. opcija jeste, u teoriji, u stvarnosti se nece desiti) Kris Clyburn (rodjeni brat Klajburna nama poznatog) Antonius Cleveland Markel Brown Kassius Robertson Rasheed Sulaimon Damyean Dotson Andrew Andrews Marcos Knight Jaylen Barford SF: Axel Bouteille Bahcesehir Sam Dekker D. J. Stephens Onuralp Bitim Cikago Caleb Agada Léonardo Meindl Matt Mitchell Besiktas Ronald March Markis McDuffie Turk Telekom Mbaye Ndiaye Asvel Tyler Bey Kameron Taylor Brady Manek Omar Prewitt Jordan Usher Jarell Eddie Isaiah Reese PF: Maurice Kemp Derek Willis Efes Joel Parra Barcelona Arnoldas Kulboka JaJuan Johnson Justin Tillman Robert Franks Tyson Pérez Nikos Rogkavopoulos Baskonija Mindaugas Kuzminskas Dejan Davidovac Louis Labeyrie Livio Jean-Charles C : Tyrique Jones Efes Yoeli Childs Ismaël Kamagate (bila je prica da potpisuje za Armani ali nigde nista zvanicno nema) Kosta Koufos Alpha Kaba Chinanu Onuaku Bruno Caboclo Venezia Ángel Delgado Nysier Brooks Jerry Boutsiele Mangok Mathiang Zach Hankins JaCorey Williams Octavius Ellis Taylor Smith Austin Wiley Ethan Happ Gran Canaria Jordan Morgan Nikola Milutinov Olimpijakos Jalen Reynolds (bila je vest negde cini mi se da je produzio sa Uniksom ali ne mogu da nadjem) Chris Horton VInce Hunter Zenit Devontae Cacok (pred potpisom za Virtus) Nba: Spoiler PG: Dalano Banton (Toronto) Jared Butler (Oklahoma) Michael Carter Williams (Orlando) Matthew Dellavedova (Sakramento) Jeff Dowtin (Toronto) Goran Dragic (Milvoki) Trent Forrest (Atlanta) Trevor Hudgins (Hjuston) Saben Lee (Finiks) Theo Maledon (Oklahoma) Mac McClung (Filadeljfija) Raul Neto (Klivlend) Frank Ntilikina (team Uini) Scotty Pippen Jr. (Lejkersi) McKinley Wright (Dalas) Devon Dotson (Vasington) SG: Dru Smith (Bruklin) Rodney McGruder (Detroit) (pretpostavljam da je on nerealan al propustio pola utakmica tacnije odigrao 32 utakmice plata oko 2 miliona, nema ugovor, morao sam ga staviti) Theo Pinson (Dalas) Sviatoslav Mykhailiuk (Sarlot) Javonte Green (Cikago) Justin Holiday (Dalas) David Duke Jr. (Bruklin) Trevor Keels (Niksi) (racunao igrace koji su odigrali barem 3 utakmice ove sezone a to je on iako vise spada u g league jer je tamo proveo veci deo sezone) Lester Quinones (Golden Stejt) AJ Green (Milvoki) Buddy Boeheim (Detroit) Ron Harper Jr. (Toronto) Johnny Juzang (Juta) Jared Rhoden (Detroit) Xavier Moon (Klipersi) SF: Darius Days (Hjuston) Jack White (Oklahoma) Juan Toscano-Anderson (Juta) Admiral Schofield (Orlando) Keon Ellis (Sakramento) Jamal Cain (Majami) Kendall Brown (Indijana) Matt Ryan (Minesota) Terry Taylor (Cikago) PF: Nathan Knight (Minesota) James Johnson (Indijana) Isaiah Mobley (Klivlend) Dominick Barlow (San Antonio) Moussa Diabate (Klipersi) Mamadi Diakite (Klivlend) Juancho Hernangomez (Toronto) C : Orlando Robinson (Majami) Omer Yurtseven (Majami) Paul Reed (Filadelfija) Mfiondu Kabengele (Boston) Luka Garza (Minesota) Gorgui Dieng (San Antonio) Boban Marjanovic (Hjuston) Marko Simonovic Meyers Leonard (Milvoki) Neemias Queta (Sakramento) John Butler Jr. (Portland) Olivier Sarr (Oklahoma) Willy Hernangómez (Nju Orleans) (strci sa ugovorom od ostalih ali prema najavama potpisuje za Barselonu pa neka ga ovde) Edited July 9, 2023 by Brat od Korneta 19 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 Quote Frank Ntilikina (Niksi) ^svaka ti cast za ovo. 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 (edited) 3 minutes ago, uini said: ^svaka ti cast za ovo. Znam da je Dalas, al tu sam te cekao. 😀 Za ostale sam ozbiljno da ne bude zabune, ko je dokon nek proverava... edit: i izbacio sam onog tvog iz Niksa na tvoj nagovor, bude li presao negde u Evropu ti ces biti kriv... Edited July 9, 2023 by Brat od Korneta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 uini ❤️ Brat od Korneta ❤️ Ntilikina 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 2 hours ago, Laki21 said: Gde tamo? Tamo daleko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 Jel danas potpisujemo brata Mirotu? 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 Just now, Webad said: Jel danas potpisujemo brata Mirotu? 😁 Ne. Na Petrovdan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 (edited) 7 minutes ago, DameTime said: uini ❤️ Brat od Korneta ❤️ Ntilikina +Kornet+Lilard. Ona i ja oo i ja i ti oo, svi zajedno, u koktelu ljubavi. Kornet slobodan sledece leto, ako hocemo iskorak u Evroligi, zna se da to vec sad treba da se kaparise... Edited July 9, 2023 by Brat od Korneta Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 2 minutes ago, Brat od Korneta said: +Kornet+Lilard. Ona i ja oo i ja i ti oo, svi zajedno, u koktelu ljubavi. Kornet slobodan sledece leto, ako hocemo iskorak u Evroligi, zna se da to vec sad treba da se kaparise... Ne mere jer uini ne voli Lillarda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 17 minutes ago, Brat od Korneta said: edit: i izbacio sam onog tvog iz Niksa na tvoj nagovor, bude li presao negde u Evropu ti ces biti kriv... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 9, 2023 Author Share Posted July 9, 2023 6 minutes ago, Brat od Korneta said: Ona i ja oo i ja i ti oo, svi zajedno, u koktelu ljubavi. 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 (edited) 8 minutes ago, uini said: Pih sta je sad 1.8 miliona za nas pa nudimo po 3 miliona za Kampaca i Mirotica. Jos tamo porezi... Plus bi ovde bio medju glavim igracima a tamo ce da presedi dobar deo sezone... Al dobro team option, oni se pitaju... Dobar si izvor, skoro kao Mile. Znas li sta o Trevor Keels-u, ima ga tamo gore, odigrao par utakmica za Nikse ove sezone? 5 minutes ago, Čvarkov said: Transfer blama, znam... Kosarkaski sam mislio da se razumemo. Kad smo milioneri sad ni Ntilikina i Kornet nam nisu nedostupni, bar u teoriji. Samo ih treba zvati jednom nedeljno tokom cele sezone i predstaviti porodican koncept. Edited July 9, 2023 by Brat od Korneta Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 9 hours ago, DameTime said: Pa ovo je klasična SNS priča Znači okej ti je da u KKCZ klub "istresu do gaća" domaći igrači, a ne stranci. E pa isto tako funkcioniše i ova država, na pozicijama su nesposobni mediokriteti kojima je jedina podobnost članska karta vladajuće stranke. Do you see a pattern here? Ne znam na osnovu cega si to zakljucila? Nema ovde veze sa domacim igracima ili strancima, samo stranci kostaju vise. Da sutra bude vest o potpisu nekog Winstona (koji ne kosta mnogo) i za njega bih napisao da se nadam da ce da uzme sto vise novca ovoj SNS bandi u klubu i oko kluba. Kad se vec nenormalno bahate neka ih svi opljackaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 Odakle ovaj Basketnews uzima informacije o ugovorima nije mi jasno. Za Simonovića piše da je trogodišnji ugovor, a mi objavili da je na dve godine. 🤷 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 Da bi vise da Mirota potpise da se zavrsi ta saga, mislim da je blizi komsijama. Makar da znamo na cemu smo i da idemo dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 Da bi vise da Mirota potpise da se zavrsi ta saga, mislim da je blizi komsijama. Misliš zbog deobe minuta sa Lidejom ili zbog 5,5m po sezoni za poziciju 4? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts