kokodakalo Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Prilicno sam zadovoljan ovim potpisom, bio bih jos zadovoljniji da je dosao umesto Mitrovica, ali ok. Lepo i sto je na dve godine, samo sto se plasim daa je druga +1 player option. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 2 minutes ago, srlepajce said: Bjelo Polje - Kolasin jos Podgorica 🙂 Pg nije sever😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Dobrodosao kuci legendo 8 3 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 F5 je svoje obavio za danas, sutra opet. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Ja sam bas zadovoljan zbog potpisa Simonovica. Samo steta sto je “samo” dvogodišnji ugovor, nadao sam se potpisu na tri godine. Cekamo da Mirotic stavlja potpis posle dolaska u Beograd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 @Guru samo brzo, pitaju me za mišljenje, pa da prenesem 4 Mirotić, Davidovac 5 Petrušev, Simonović, Mitrović Napiši Amin ako odobravaš. Ako se lomiš, stavićemo i Kalinu na 3. 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Ne svidja mi se samo što mi ni jedno pojačanje nismo završili do sada a nismo ni blizu a pitanje je i da li smo tražili. Jer Simonović Jr. je pre dva dana iskrsao i potpisali ga za dva dana. Da je neko drugi tražen do sada bi bio završen kao što je i Simonović završen. Znači u velikoj smo buli i pravo je pitanje šta se zapravo čeka. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 1 minute ago, Dropkick Murphys said: @Guru samo brzo, pitaju me za mišljenje, pa da prenesem 4 Mirotić, Davidovac 5 Petrušev, Simonović, Mitrović Napiši Amin ako odobravaš. Ako se lomiš, stavićemo i Kalinu na 3. Lomim se. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Ako ostane Petrusev mogli bi imati dva perspektivna mlada igraca jos sa malim Topom To je bilo nezamislivo godinama 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 8, 2023 Author Share Posted July 8, 2023 2 minutes ago, Dropkick Murphys said: @Guru samo brzo, pitaju me za mišljenje, pa da prenesem 4 Mirotić, Davidovac 5 Petrušev, Simonović, Mitrović Napiši Amin ako odobravaš. Ako se lomiš, stavićemo i Kalinu na 3. 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 6 minutes ago, Crni said: Pg nije sever😁 Da ne cepidlacimo 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 2 minutes ago, Čočo said: Ne svidja mi se samo što mi ni jedno pojačanje nismo završili do sada a nismo ni blizu a pitanje je i da li smo tražili. Jer Simonović Jr. je pre dva dana iskrsao i potpisali ga za dva dana. Da je neko drugi tražen do sada bi bio završen kao što je i Simonović završen. Znači u velikoj smo buli i pravo je pitanje šta se zapravo čeka. @Clash Treba vam jedna live tema samo za Čočino stanje, da se prati iz sata u sat 😄 1 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djurava Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Simonovic vs Smajlagic, meni je tu negde, generalno slican i profil i kvalitet 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Ima ona stara narodna koja kaže " bitno da je otpočelo ..." 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 8 minutes ago, Markoss said: Ja zadovoljan Simonovicem. Nadam se da cemo zadrzati Petruseva i da ce Threekola da privhati da postane heroj crveno-bele Srbije. To bi onda vec licilo na nesto, i dosta laganije bi mogla da se trazi snazna petica. Slažem se da tu fali neka snažna petica, ali sa druge strane bi napunili pozicije 4 i 5 ako potpisu Mirotic i Petrusev. Jedino ako se Davidovac planira za 3, ali za to bi već morao par kilograma da skine i da bude brzi na terenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Zadovoljan potpisom bas... Sledeci da bude Nikola do tad se odjavljujem,nemam mreze hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 7 minutes ago, Dropkick Murphys said: @Guru samo brzo, pitaju me za mišljenje, pa da prenesem 4 Mirotić, Davidovac 5 Petrušev, Simonović, Mitrović Napiši Amin ako odobravaš. Ako se lomiš, stavićemo i Kalinu na 3. Too soft! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Tresla se gora rodio se mis 🙃 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 4 minutes ago, DameTime said: @Clash Treba vam jedna live tema samo za Čočino stanje, da se prati iz sata u sat 😄 Ma ovo nije humano. Ni Bipodis ne pomaže. 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Nisam gledao Simonovica otkad je otisao iz Meze, pa jel bi mogo neko ukratko da kaze, wta wmo dobili š njim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Iz Cikaga moji, znas ti dobro koji... Ajd, Marko... Nek je sa srecom 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 (edited) 12 minutes ago, Dropkick Murphys said: @Guru samo brzo, pitaju me za mišljenje, pa da prenesem 4 Mirotić, Davidovac 5 Petrušev, Dunston, Simonović, Mitrović Napiši Amin ako odobravaš. Ako se lomiš, stavićemo i Kalinu na 3. Moze i Pontika, ne mora Klajburn 😉 Edited July 8, 2023 by Duh koji lebdi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 10 minutes ago, Čočo said: Ne svidja mi se samo što mi ni jedno pojačanje nismo završili do sada a nismo ni blizu a pitanje je i da li smo tražili. Jer Simonović Jr. je pre dva dana iskrsao i potpisali ga za dva dana. Da je neko drugi tražen do sada bi bio završen kao što je i Simonović završen. Znači u velikoj smo buli i pravo je pitanje šta se zapravo čeka. Nisam razumeo šta si hteo da kažeš. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts