Wingwalker Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Dal realno da niko odavde nema ortaka, rodjaka ili bar komšiku u "Novak-u"...do sada su i predjelo rešili? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 17 minutes ago, Wingwalker said: Ali neće Čoki da popusti za Tea. Tačno će ako padne kompromis svesti na minimum šanse da Duško na poziciji pleja izmisli kompatibilnog iskusnog nosioca sa prodorom i odbranom...pa nek je i ispod 185cm. Ako zagusti reci Dušku da mi se javi, za njega usluga bez pare i dinara ... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 8, 2023 Author Share Posted July 8, 2023 59 minutes ago, Sector said: 50 stranica do sutra PS. Otkazaću izlazak za večeras, jebeš provod Najbolja odluka brt. U slučaju da se uspavam: Spoiler 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Sto rece neki brat sinoc na fejsu, vise verujem da me “napaljena Marija ceka na 2,5 km od mene” nego da dolazi Mirota. 10 25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 5 minutes ago, Wingwalker said: Dal realno da niko odavde nema ortaka, rodjaka ili bar komšiku u "Novak-u"...do sada su i predjelo rešili? Mamite me da upalim auto i upadnem tamo k'o indijanac ili bolje .. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 45 minutes ago, Borky said: Sto sad mora biti u 21 i 10 a ne u 21:00 ili 21:30? Uvek sve mora biti komplikovano i umotano velom tajne. Jesu li se nazdrali i potpisali nesto vec jednom? I mi smo gladni, majku mu. Dokle vise? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzakala Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Sta jedu zna li se? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 8, 2023 Author Share Posted July 8, 2023 Just now, dzakala said: Sta jedu zna li se? Sigurno nešto na vodi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 1 minute ago, dzakala said: Sta jedu zna li se? Hleb naš nasušni. Izaću sam. 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gilmour Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Zvezda da ima 3.5 miliona da ponudi jednom igraču dovela bi do sada još nekog osim Davidoffca. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 3 minutes ago, dzakala said: Sta jedu zna li se? Ne znam sta oni jedu, ali ako Zvezda ili Partizan potpisu Mirotu, jesce narod Srbije pastetu i leba. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Just now, Crni said: Ne znam sta oni jedu, ali ako Zvezda ili Partizan potpisu Mirotu, jesce narod Srbije pastetu i leba. To ti je vec zavrseno 🤣 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 17 minutes ago, Čvarkov said: Najbolja odluka brt. U slučaju da se uspavam: Hide contents Dobro kaze @DameTime da mi u tri smene radimo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 1 hour ago, Sector said: 50 stranica do sutra PS. Otkazaću izlazak za večeras, jebeš provod Just now, Don Dusko said: Dobro kaze @DameTime da mi u tri smene radimo. Ja uglavnom dobro kažem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 1 minute ago, DameTime said: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Sutra je nedelja, ako Mirota bude u crkvi u koju je dolazio Džoni, saleteću ga da se meni ispovedi prvo, onda svešteniku, pa tek onda da se pričesti. Taki su ovde običaji. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 1 minute ago, Don Dusko said: Dobro kaze @DameTime da mi u tri smene radimo. Ma robija, a svi misle da volimo prelazni rok ... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 1 hour ago, Čvarkov said: Je l' prekucan br šasije? 1 hour ago, Čvarkov said: Sve ok. To je auto popa Ilije. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzakala Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Strasni smo forumasi, niko da se iscima do Novaka, makar da uhavti fotku sa kim sedi covek...😂😂😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 17 minutes ago, Gilmour said: Zvezda da ima 3.5 miliona da ponudi jednom igraču dovela bi do sada još nekog osim Davidoffca. Prosle god zaratili sa Realom i Baskonijom red je ove sa bracom i Barsom Gde ces vise Covicevski 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Ajde mi, ali šta je s tim novinarima. Paparci danima jure onu raspalu Anu Nikolić, a niko da snimi ko ulazi u restoran. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 8, 2023 Author Share Posted July 8, 2023 Kad Laza i Mirota zavrte piknpop... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gilmour Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 Ajde mi, ali šta je s tim novinarima. Paparci danima jure onu raspalu Anu Nikolić, a niko da snimi ko ulazi u restoran.Pogrešne stranice pratiš i čitaš ukoliko ovo znaš. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 200 strana bracooo 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 8, 2023 Share Posted July 8, 2023 2 minutes ago, Webad said: 200 strana bracooo 😁 Iiiiiiiii...nista😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts