Miki28 Teoljub Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 1 hour ago, kum žoržo said: Dobro jutro nevernici. 8 minutes ago, Azazelkg said: Da je napisano ćirilicom pa da se suzi izbor, ovako... Može da bude bilo ko 🤔 Sta je suprotno od nevernik?😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaka blazic Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 sad kad bude teo zvanicno 😏 3 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 1 hour ago, kum žoržo said: Dobro jutro nevernici. Nes me prevariti.Ateista sam. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 4, 2023 Author Share Posted July 4, 2023 (edited) @Teo se smeje na kumov post. Tjt. Edited July 4, 2023 by Čvarkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Teodosic kapiram da sigurno potpisuje. Ono sto je za njega sigurno, to je da voli basket, reprezentaciju i rad sa klincima. Na tom nekom nivou se radujem potpisu, posto negde verujem da bi dao sve od sebe da radi i sa malim Topicem. A mesto pleja nam je, glede reprezentacije, vrlo vrlo upitno i potrebno. Sa druge strane, Teodosic vuce taj flow oko sezonskih. Sustinski, meni bi taj potpis bio skroz OK, ukoliko bi bio projektovan za drugog pleja i malo i za Topa. 24 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 5 minutes ago, BojanaCZV said: Teodosic kapiram da sigurno potpisuje. Ono sto je za njega sigurno, to je da voli basket, reprezentaciju i rad sa klincima. Na tom nekom nivou se radujem potpisu, posto negde verujem da bi dao sve od sebe da radi i sa malim Topicem. A mesto pleja nam je, glede reprezentacije, vrlo vrlo upitno i potrebno. Sa druge strane, Teodosic vuce taj flow oko sezonskih. Sustinski, meni bi taj potpis bio skroz OK, ukoliko bi bio projektovan za drugog pleja i malo i za Topa. Voli samo Spoiler 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 ^auu kakav biser Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Niko nema novca za Mirotića, čak ni Olimpijakos. Svi se vrte oko te neke ponude od 2.5 do 3 miliona evra. Mirotić je u Barsi trebalo da dobije oko 11 miliona za ovu i sledeću sezonu, tako da se svi valjda nadaju da će da se dogovori sa Barsom da mu isplate razliku između te cifre i ove koje mu nudimo mi, Partizan ili Olimpijakos. Ali ne može ništa da se radi dok se ne dogovori sa Barsom tako da je ovo još na dugačkom štapu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Kampaco ----> Mirotic Reko sam sta sam reko 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan9 Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Ако се некоме даје 3 милиона Миротићу или Кампацу, бирам Миротића. Za 3 miliona nije dilema Mirotić ili Kampaco, nego Mirotić ili Panter (6 miliona za 2 godine je poslednja poznata ponuda). Kampaco mora imati više od 3 miliona. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 2 minutes ago, ivan9 said: 46 minutes ago, Bogoljub Gagic said: Ако се некоме даје 3 милиона Миротићу или Кампацу, бирам Миротића. Za 3 miliona nije dilema Mirotić ili Kampaco, nego Mirotić ili Panter (6 miliona za 2 godine je poslednja poznata ponuda). Kampaco mora imati više od 3 miliona. Не знам по чему би то Кампацо требао бити најплаћенији играч у европи? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan9 Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Po doprinosu ekipi. On ili Mirotić. Naravno KampacoČini saigrače boljim, podiže plafon ekipeA polako sa tim najplaćeniji. Vidiš da su sulude cene. Sad za pola miliona dobiješ Mitrovića koji ne može da skoči. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Јако је допринео и у финалу сада са 30/30/50 шутем треба и то умети. Миротић је одласком Васе и Везенкова у нба најбољи играч евролиге. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 (edited) Mirotic je mnogo bolji igrac od Vezenkova. Vezenkov je jednostavno imao fantastičnu sezonu. I od Kampaca je Mirotić dosta bolji. Lika je Barsa dovela u Evropu u trenutku kada je komotno imao mesto u NBA. Zato i ne treba da im oprašta ugovoreni novac. Mislim da pitaš 100 trenera koga bi uzeli od te dvojice, u 101 slučaju bi odgovor bio Mirotić. Kampaco je igrač dosta sporadičnog šuta, ali to u normalnim rosterima ne bi bio problem. Da smo imali nekog pouzdanog umesto Dobrića, tamo gde su komšije imale Nanelija i Papapetrua, opet bi bio Kalemegdan. Ali mi smo imali roster bez pozicije 3, i sa jako tankim pozicijama 4 i 5. Edited July 4, 2023 by John Terry 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Kum je aludrao skoro sigurno na Mirotićevu sliku sa onim sveštenikom. Meni se tako čini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan9 Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Hehehehe Mirotić I finala [emoji16]Grešiš, Kampaco nije taj koji bi utakmicu trebao da reši svojim poenimaNije njegova krivica što u timu retko ko može da ubaci preko 25% trojke a i ziceri im prave problem. Ali domaća osnova....Kada imaš jednog vrsnog igrača lako je se na njega koncentrisati 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 (edited) 1 minute ago, ivan9 said: Hehehehe Mirotić I finala Grešiš, Kampaco nije taj koji bi utakmicu trebao da reši svojim poenima Nije njegova krivica što u timu retko ko može da ubaci preko 25% trojke a i ziceri im prave problem. Ali domaća osnova.... Kada imaš jednog vrsnog igrača lako je se na njega koncentrisati Slažem se. Zato sam i dodao onu jednu rečenicu. Ali opet mislim, a to se i u praksi pokazalo, da je Mirotić cenjeniji igrač. Nije to bez razloga. Mada ti si odgovorio Bogoljubu 🙂 Ali ok, ista je tema... Edited July 4, 2023 by John Terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Bespotrebno je polemisati o Kampacu, pogotovo o Miroticu, a o obojici u zvezdi je pravi science fiction. Teo ako dodje ne verujem da ce biti drugi plej. Pravi se tim po Covicevoj meri, bice busanja u grudi u cuvenim saopstenjima kako smo jelte jedini preostali stub srpstva 😂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Миротић је у последњем играном финалу почистио Реал Мадрид. А то што на Кампацу није да реши поенима га не оправдава што бацања шутира као Шек, а на зицерима као Лазаревић. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 1 hour ago, Bogoljub Gagic said: Ако се некоме даје 3 милиона Миротићу или Кампацу, бирам Миротића. Ima dovoljno za obojicu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Spoiler Gledate na sopstvenu odgovornost 😋 Šalu na stranu, ode ovo sve u pm... 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 (edited) 4 minutes ago, ZiS said: Hide contents Gledate na sopstvenu odgovornost 😋 Šalu na stranu, ode ovo sve u pm... Kad je bal, nek' je bal. Poslednji tango... Edited July 4, 2023 by drakon1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Verovatno je Teo... a mož da bude i moša ako budu Dobrić ili Džoni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 37 minutes ago, John Terry said: Niko nema novca za Mirotića, čak ni Olimpijakos. Svi se vrte oko te neke ponude od 2.5 do 3 miliona evra. Mirotić je u Barsi trebalo da dobije oko 11 miliona za ovu i sledeću sezonu, tako da se svi valjda nadaju da će da se dogovori sa Barsom da mu isplate razliku između te cifre i ove koje mu nudimo mi, Partizan ili Olimpijakos. Ali ne može ništa da se radi dok se ne dogovori sa Barsom tako da je ovo još na dugačkom štapu. Cista logika kaze da nece u Partizan. Na toj poziciji je Ledej koji je mnogo placen i vidjen za prvu cetvorku. Ne vidim zasto bi neko upucao veliki deo para u jednu poziciju, pri tome tu vec imas drugu najbolju opciju u Evropi. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 3 minutes ago, VISOKOLETAC said: Cista logika kaze da nece u Partizan. Na toj poziciji je Ledej koji je mnogo placen i vidjen za prvu cetvorku. Ne vidim zasto bi neko upucao veliki deo para u jednu poziciju, pri tome tu vec imas drugu najbolju opciju u Evropi. Slažem se... skroz sam smetnuo s uma da su produžili prljave gaće. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts