Igor_ Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 1 minute ago, Poseidon said: Možda se Duško ošišao Hahahahha motaj kablove. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 1 minute ago, Poseidon said: Možda se Duško ošišao Naglasak je na odgrizanju repa. Ko je doticni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojan Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 Mislim da je Miletov komentar vise sarkasticna fora na zagonetke i rebuse 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 (edited) Ko drugom jamu kopa, dvije sreće grabi Edited June 30, 2023 by Sector 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poseidon Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 4 minutes ago, drakon1 said: Naglasak je na odgrizanju repa. Ko je doticni? Pitaj Mileta gde se šiša, ne znam te pikanterije i ko kakve tehnike koristi.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fasper Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 Atomski zdesna je naredba pred atomski udar. Znaci da ocekujemo neku atomsku bombu u narednim danima. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 (edited) možda je Gobeljić rešio da bude košarkaš☹️ Edited June 30, 2023 by Perkos2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 Da mora uz zejtin i pumpa za bicikl...šta bi vi?Faku, Bjelica, Ivanović...iliKalina, Teo, Dobrić... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojan Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 5 minutes ago, Sector said: Ko drugom jamu kopa, dvije sreće grabi ja vise preferiram ko prvi devojci, sam u nju pada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 Ja sam siguran da je sledeća vest produženje Mitrovica, a posle ćemo da vidimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 5 minutes ago, Sector said: Ko drugom jamu kopa, dvije sreće grabi Ne nego je fizički radnik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 Najgore od svega je što sve ove kumove pompezne najave će biti domaće osnove koje dovodimo prvo a onda prelazimo na ove što ne znaju,, u boj krenite junaci svi". DeDa je potpisao, sad sledi produžavanje ugovora i dolasci Tea, Bjelice, Simonovića... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 43 minutes ago, NMX said: Zato, pošto je loženje u srži svakog cigana, neka taj atomski zdesna bude.... KAMPACO. dobric svakako nije, on ima samo levi ulaz. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 Just now, Čočo said: Najgore od svega je što sve ove kumove pompezne najave će biti domaće osnove koje dovodimo prvo a onda prelazimo na ove što ne znaju,, u boj krenite junaci svi". DeDa je potpisao, sad sledi produžavanje ugovora i dolasci Tea, Bjelice, Simonovića... Što napisa neko juče, komšije produžile kapitena, red je i mi da produžimo kapitena 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 4 minutes ago, Wingwalker said: Da mora uz zejtin i pumpa za bicikl...šta bi vi? Faku, Bjelica, Ivanović...ili Kalina, Teo, Dobrić... Faku, Bjelica Kalina kad vec moze da se bira Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 1 minute ago, uini said: dobric svakako nije, on ima samo levi ulaz. On kad ide u desno ko da je krenuo u minsko polje 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 Just now, uini said: dobric svakako nije, on ima samo levi ulaz. Kod atomskog s`desna bacas se u suprotnu stranu sa licem prema zemlji tako da moze da bude i Dobric. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 22 minutes ago, Kankkunen said: Kad se kum javi to znači da u klubu nešto rade ... dovoljno. Rade, zahebavaju 'kuma', jer im se moze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 2 minutes ago, djura.net said: Rade, zahebavaju 'kuma', jer im se moze. Koji Rade? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 2 minutes ago, Kronostime said: Kod atomskog s`desna bacas se u suprotnu stranu sa licem prema zemlji tako da moze da bude i Dobric. ajde, u suprotnu stranu? kobe rek'o. daklem, igrac atomski ulazi s'desna, kano nuklearka a ja se bacam levo, kao sto si lepo primetio. daklem, ne moze dobric, jer ne ume s'desna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 Just now, uini said: ajde, u suprotnu stranu? kobe rek'o. daklem, igrac atomski ulazi s'desna, kano nuklearka a ja se bacam levo, kao sto si lepo primetio. daklem, ne moze dobric, jer ne ume s'desna. To jedino ume Gudurić ali on produžio sa Fenerom. 😅 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 Just now, uini said: ajde, u suprotnu stranu? kobe rek'o. daklem, igrac atomski ulazi s'desna, kano nuklearka a ja se bacam levo, kao sto si lepo primetio. daklem, ne moze dobric, jer ne ume s'desna. To jedino ako Lilard dolazi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 (edited) Ako smo dotle dogurali da Kum upotrebi "atomski" kao tizer za potpis Lazića, Dobrića ili malog Simketa daj da se odma samoizranjavamo šrafcigerima. Nadam se da Žoržo takvu dramatičnu komparaciju ne bi utrošio ni za Bjelicu, Tea, Polonaru, Ponitku, Hangu... Tako da smo mukice spale na izbor jednog iz trilinga: Faku, Mirota, Kalina. Odatle bi dao i Milanu ''pick'n'roll'' Dozetu da bira... Edited June 30, 2023 by Wingwalker 5 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 2 minutes ago, Wingwalker said: Ako smo dotle dogurali da Kum upotrebi "atomski" kao tizer za potpis Laziça, Dobrića ili malog Simketa daj da se odma samoizranjavamo šrafcigerima. Keep the faith... Koga saobracajci kazne i od geometra zazire. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 Džaba mozgate, stavljaj šlem na glavu i pod astal. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts