BojanaCZV Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Da je odlozena, prvi bi srlepajce podelio twit 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Just now, Čvarkov said: Da li je stvarno odložena odluka oko učesnika el za 12. jul? Ne mogu da pohvatam zbog lažnih vesti i zajebancija. Hvala. Biće oko 14:00 ... treba ljudi prvo da jedu leba, ne mogu gladni. 2 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 29, 2023 Author Share Posted June 29, 2023 Hvala. Prvo da pitam pa onda da opljunem el kako odlažu odluku da bi nam konkurenti pokupili sva dogovorena pojačanja. Svakako ima još vremena za pljuvanje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 (edited) 6 minutes ago, Kankkunen said: Biće oko 14:00 ... treba ljudi prvo da jedu leba, ne mogu gladni. Najeo bih ja njih. Edited June 29, 2023 by bodo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 8 minutes ago, Laki21 said: Ja još nisam primetio da ovde postuje neko malouman. Ako pominjem Danstona na OVOJ temi, valjda najprostijom mogućom logikom može da se zaključi zašto sam to učinio? Posle 8 godina u Efesu, slobodan je jedan od najboljih defanzivaca na poziciji centra u Evropi i nemoguće je zaključiti nakon što sam to ovde napisao da bih ga veoma rado video u Zvezdi? To je toliko teško za shvatiti? I da ne zaboravim, brisanje posta koji NI NA KOJI NAČIN nije provokativan, neprostojan, nije trol niti bilo šta slično je ekstremno nepristojno i jedino što pokazuje je nedostatak kućnog vaspitanja onog ko ga je obrisao. Ja bi na ovo da dodam...kada se brišu takvi postovi red bi bio da se pošalje neko objašnjenje na PM. Tako će i ova komunikacija da se odvija '''ispod šanka'' i admini neće na istu, pošto je javna, reagovati impulsivno i dodatno zakuvati i produžiti kloužr. Meni je brisan sličan post i nisam znao od gužve da li sam ga uopšte poslao, a nisam mogao ni da naslutim razlog brisanja. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandar Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 10 minutes ago, BojanaCZV said: Da je odlozena, prvi bi srlepajce podelio twit 😁 Ja se iz nekih svojih razloga nadam da je ta sednica odložena. Ako jeste videćemo Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Ne znam što se srdite na Evroligu. Mi učešće nismo zaslužili, ako nam ga poklone, hvala im, ako ne nikom ništa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Ево је. 23 12 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 1 minute ago, John Terry said: Ne znam što se srdite na Evroligu. Mi učešće nismo zaslužili, ako nam ga poklone, hvala im, ako ne nikom ništa. A po cemu nismo, i ko je to vise zasluzio? 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 1 minute ago, John Terry said: Ne znam što se srdite na Evroligu. Mi učešće nismo zaslužili, ako nam ga poklone, hvala im, ako ne nikom ništa. A kako se to zaslužuje? 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 1 minute ago, John Terry said: Ne znam što se srdite na Evroligu. Mi učešće nismo zaslužili, ako nam ga poklone, hvala im, ako ne nikom ništa. nema poklona, mora da se plati a tu je čović težak kao crna zemlja Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Evooo jeeeeee! ❤️ Ajde breee 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 1 minute ago, Сандро Лаки Ђентиле said: Ево је. Rasko, moze sad ono tvoje... 9 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Aj sad moze da ozvanice Davidovca i Bjelicu😂 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 2 minutes ago, John Terry said: Ne znam što se srdite na Evroligu. Mi učešće nismo zaslužili, ako nam ga poklone, hvala im, ako ne nikom ništa. Evroliga je inače takmičenje gde se ide po zasluzi, ae ne zajebavaj leba ti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 2 minutes ago, John Terry said: Ne znam što se srdite na Evroligu. Mi učešće nismo zaslužili, ako nam ga poklone, hvala im, ako ne nikom ništa. Ако би ишли тим принципом из евролиге треба да лете Валенсија, Басконија, Асвел, Бајерн, Алба можда и још неки. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 1 minute ago, Kooineeperk said: A po cemu nismo, i ko je to vise zasluzio? E to je dobro pitanje. To učešće se zaslužuje po nekim kriterijumima koje do sada nisam uspeo da provalim. Stavila nas evroliga na suprotne strane, da ne doleti neki novčić ili upaljač slučajno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Panters wildcards novo ime. :D 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Srećna svima koji slave! 🔴⚪ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poseidon Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Ajd' sad zvanično Facu, Laprovittola, Davies, DeDa ... 😁😁😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holivud Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 (edited) 3 minutes ago, John Terry said: To učešće se zaslužuje po nekim kriterijumima koje do sada nisam uspeo da provalim. Kako onda znaš da nismo zaslužili? :D Edited June 29, 2023 by Holivud 1 1 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 3 minutes ago, Kankkunen said: A kako se to zaslužuje? Just now, Holivud said: Kako onda znaš da nismo zaslužili? 😄 Imam svoje kriterijume. Nismo osvojili regionalnu ligu. 1 minute ago, Poseidon said: Ajd' sad zvanično Facu, Laprovittola, Davies, DeDa ... 😁😁😁 Sad će potpišemo Kampazza, a uz njega će proguraju Bjelicu, Bobija i Tea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikeAir Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Holand,Martin otisli,igramo EL,ajde jos do kraja dana da nas napuste Raduljica i Bentil i neka igre pocnu 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 3 minutes ago, Don Dusko said: Panters wildcards novo ime. 😄 Kao i svi ostali bez licence. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts