Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?🏆

Recommended Posts

Posted

Po ucinku u LS Bukari ispada taj tandem sa prvim spicem. Covek se nadvao golova plus asistira. Ali za okoi ono sto razgaljuje srce navijaca Kraso mora da ima mesta u 11. 

Posted

Bas me razocarao Bahar sa ovim izborom Kange… Ja sve vreme mislim Kangva kad ono 😕 

Sve i da bude najbolji danas opet mi se ne svidja izbor on u prvenstvu treba da probalazi postavu za evropu a Kanga sigurno nece igrati utakmice LS

Posted
Just now, Nele said:

Bas me razocarao Bahar sa ovim izborom Kange… Ja sve vreme mislim Kangva kad ono 😕 

Bice veselo kad Kanga po dzombama Cika Dace doda loptu u noge nekom veznjaku Radnickog na 35 metra od naseg gola...

• Like 2
Posted

Jednostavno nije moguce razviti pas igru po ovakvom terenu. Ja ne mogu da verujem da im godinama prolazi da imaju dozvolu da se igra na ovim dzombama, gde samo mozes da izvrneš zglob i nista više.

Posted

Jel moguce da je Bahar stvarno stavio Lucic da drzi celu levu stranu? Decko najsporiji igrac u timu.

Izasli smo kao da je Siti preko puta nas, blok i cekamo kontre. 

Posted

Nema ovde gola tri dana da se igra. Jedino neka njihova greska. Mi dva normalna dupla pasa ne mozemo da povezemo. A sa ovim veznim redom defanzivna tranzicija nam je nula. Svaki kontranapad sansa za gol.

Posted
Just now, fasper said:

Nema ovde gola tri dana da se igra. Jedino neka njihova greska. Mi dva normalna dupla pasa ne mozemo da povezemo. A sa ovim veznim redom defanzivna tranzicija nam je nula. Svaki kontranapad sansa za gol.

Ne pomaze ni to sto ovaj Gluscevic kog su u Zvezdi oterali kao netalentovanog deluje kao Ronaldo pored Micka. 

Posted

Dobro je da su u zvezdi na vreme mislili na grejnubsezonu pa su pripremili kvalitetnu bukovinu. Jbt sta mi dovodimo

Posted

Mi bi i derbi izgubili. Štoperima nije lako, vezni red ne postoji u defanzivi. Zašto smo ovako pali, 'bem li ga. Zbrka ko na vašaru.

• Like 1
Posted
On 10/4/2023 at 11:41 PM, fasper said:

Jebes Ligu sampiona, ovaj strucnjak gubi titulu ove godine. Zapamtite moje reci. Vec za vikend ide kiks u Kragujevcu.

Da ima bar malo morala podneo bi ostavku jos veceras. Bruka i sramota kako mu ekipa izgleda posle 3-4 meseca rada.

Od pocetka se videlo. Samo se ljudi prave slepi i veci zvezdasi od nekih drugih.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Markoss said:

Ovog Micka koji treci put ovako prima gol na ovaj bezobrazni blok treba isutirati iz kluba. 

Stoji da je los, ali nije on jedini krivac.

Kriv je onaj koji ga forsira tu, izmislja, menja postave iz kola u kolo bez ikakve logike i potpuno je pogubio konce u timu koji nema zivota.

Micko je samo na pogresnom mestu u pogresno vreme.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...