L' Imperatore Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 Lol, da. Vratiti Milojevića 😄 Dajte ljudi, uozbiljite se 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tunji Awojobi Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 5 minutes ago, NMX said: Ali ovaj mentol na RTSu oko Djigine ruke "koliko nije bilo srece u ovom trenutku" Pa kad bude srece kad ovako dignes ruku u 16 jebem mu majku bre?!? Lik medju 3 nasa i ovaj rucicama lagano ko da je na sinhronom plivanju... mrsh Jeste bilo nesrećno. Prešla mu je lopta preko noge, niđe veze šut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 4, 2023 Author Share Posted October 4, 2023 5 minutes ago, No name said: Uvedi Krasoa covece... Ako ce da igra kao u Mancesteru - neka hvala. Neka primi poruku jos jednog sedenja na klupi u LS. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruda Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 1 minute ago, L' Imperatore said: Lol, da. Vratiti Milojevića 😄 Dajte ljudi, uozbiljite se To je kao da kažeš vrati Radonjića u košarci. 😂😂 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 3 minutes ago, Dzistrou said: Izraelski Sale Janković da spakuje kofere. Lalat je još uvek bez posla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 Izgubicemo ovo,nece lopta u gol Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 Ako izgubimo, a sve su sanse da hocemo, nulica u grupi ne gine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 1 minute ago, Nini3112 said: Izgubicemo ovo,nece lopta u gol Normalno da ćemo da izgubimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 4 minutes ago, L' Imperatore said: Lol, da. Vratiti Milojevića 😄 Dajte ljudi, uozbiljite se Ne znam sto se podcenjuje najbolji trener Zvezde poslednjih 30 godina. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 1 minute ago, Nini3112 said: Izgubicemo ovo,nece lopta u gol Nemar, nista drugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 2 minutes ago, Bruda said: To je kao da kažeš vrati Radonjića u košarci. 😂😂 😂 da, to je isto... 4 minutes ago, Kooineeperk said: Ako ce da igra kao u Mancesteru - neka hvala. Neka primi poruku jos jednog sedenja na klupi u LS. Treba videti sad šta je bitnije. Slanje poruka ili iščupati ovde bod kako znamo i umemo. Ja sam za ovo drugo, a za to nam trebaju igrači kao Kraso. Pa čak i Kanga, čiji ja nisam fan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venger Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 Samo se vi smejte, zavrsicemo LS bez boda i cetvrti u Ling Longu sa ovim vasim vrlim strucnjakom. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 Nema tog kvaliteta, niti na klupi, niti medj igracima, iako je pompezno najavljivan veliki uspeh i istorijski rezultat. Mi cemo problem imati u domacoj liginu svakom mecu, ovde nema sta da trazimo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 1 minute ago, Cavani said: Ne znam sto se podcenjuje najbolji trener Zvezde poslednjih 30 godina. Pobrko sam. Ja sam mislio na ovoga koga je Bahar nasledio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 4, 2023 Author Share Posted October 4, 2023 1 minute ago, L' Imperatore said: Treba videti sad šta je bitnije. Slanje poruka ili iščupati ovde bod kako znamo i umemo. Ja sam za ovo drugo, a za to nam trebaju igrači kao Kraso. Pa čak i Kanga, čiji ja nisam fan Koji Kraso, ovaj sto igracu u trku daje loptu u petu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 Ono kad ugasimo nade posle 2 kola... Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 1 minute ago, Kooineeperk said: Koji Kraso, ovaj sto igracu u trku daje loptu u petu? Pa dobro, ako je kriterijum da ne sme da se napravi greška, ko onda ostaje na terenu uopšte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 Bukari: 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 Mitrovic ,Stamwnic i Rodic biki za napokje na polivremenu. Zakasnio i epilog se vidi. Ja bih ga najurio jis veceras. Majstor se izgubio .Mit zna sta igra nit sa kim to da igra Jadno izgledamo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 Hvang 🤢 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 4, 2023 Author Share Posted October 4, 2023 Just now, L' Imperatore said: Pa dobro, ako je kriterijum da ne sme da se napravi greška, ko onda ostaje na terenu uopšte? Ma samo kazem da nije glavom na terenu vec neko vreme. Veci deo tima nam je tako... Evo gle sad, nebu pod oblake. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 Ne vredi, nemamo ni srece ni znanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 Al najjace od Baraka je sto je sad ubacio Magika da mu vadi bulju iz procepa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 Ovo je bio mozda i najvazniji mec u ovoj polusezoni a mi cemo ga izgleda izgubiti. Vec neko vreme se vidi da mnogo toga ne stima. Lose je sve ovo, bas sam razocaran razvojem sezone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 Pogubio je konce Izraelac, nažalost. I biće samo gore... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts