srlepajce Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 Zanimljiva grupa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 Moze moze, bice zanimljivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 Daj sad da nam City gostuje 6-to kolo kad već bude imao 15 bodova 😄 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 Meni sasvim okej grupa,Lajpcig i Jang Bojse mozemo da sibamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 Jedine lepse grupe od nase su ova gde su Fejnord, Atletiko i Seltik i ova gde su Barsa, Porto i Antverpen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 Just now, Nini3112 said: Meni sasvim okej grupa,Lajpcig i Jang Bojse mozemo da sibamo Mislim da nisi gledao Lajpcig😀 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 Realno grupa f je bas preteska, ostale tu i tamo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 Odlično ste prošli, iz 2. ste izbegli sve aždaje, tu se ciljali Porto i Lajpcig. Young Boys iz 4. svakako najpoželjniji uz Antwerp i Galatu, koja iako igrački jača štuca i ima mnogo novih igrača. Svakako dobar žreb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 Grupa za oko, navijače i pune tribine. Sa Bojsima za LE a sa Lajpcigom da se grizemo pa šta bude. Man. City za dušu. Ja zadovoljan. Svakako mi je najbitnije bilo da iz 4.imamo rivala sa kojim možemo da igramo tako da sve ostalo nam je bonus. Znači i za oko i za dušu. 💪🔴⚪ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 ^ Da, jedino bi bio zadovoljniji sa ovom gde su Barsa, Porto i Antverp. Generalno dobra grupa sa Sitijem se svakako ne takmicimo, od YB smo bolji a i Lajpcigu mogu da se otkinu bodovi na Mari. I sad bar znamp da ce Siti da odbrani titulu 😁 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 Meni je super, iz prvog sesira nije mogao jaci, iz drugog je ipak solidno, dok iz cetvrtog najbolji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 Na Haalanda ce biti 10.5 granica na golove u grupnoj fazi. 🤦♂️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СамоТи3 Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 Лајпциг уништио Бајерн у суперкупу 3:0. Они су неатрактиван противник за избегавање. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 Teško da je moglo gore od Sitija i Lajpciga, dva kluba bez tradicije, a lagano nam mogu 5 komada spakovati. Sa druge strane, Jang Bojs vjerovatno najbolja opcija iz četvrtog šešira, ovaj put se mora uzeti treće mjesto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 Zvezda-Lajpcig na Marakani, rezultat 4:3 za nas. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 City uzima grupu sa pola gasa..u ovoj konkurenciji će Pep žestoko da rotira i čuva nosioce igre..mada su im i rezervisti aždaje za nas. Kao što Zvezda iznad Svega napisa: bilo bi dobro da jednu sa njim igramo na samom kraju.. Lajpcig je zeznut..napadački su već podmazani. Više sam želeo Dortmund. Možemo nešto da im štrpnemo kući. Sa Švajcarcima realno za treće mesto. To je posve realno. Dobra grupa..prvak Evrope,a prilika za progres postoji. Ovo će verovatno biti najefikasnija grupa u Ligi šampiona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 7 minutes ago, Miki28 said: Mislim da nisi gledao Lajpcig😀 U padu je Lajpcig, ali su i dalje izraziti favoriti. Od klubova iz prva dva šešira najtanji mi je Fejnord. Mislim da ni Porto nije prolazan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 Al se usrao don terza kad je video prva dva rivala, džaba mu pare, poltronstvo i bahatost nikad neće naučiti da vodi veliki evropski klub 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 Just now, СамоТи3 said: Лајпциг уништио Бајерн у суперкупу 3:0. Они су неатрактиван противник за избегавање. Mladi, brzi sa jakim presingom i non stop trce. Nocna mora. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 Nema sta definicija idealne grupe. Igras sa najjacom ekipom na svetu, protiv najboljeg napadaca i trenera, steta sto su ova goveda prodala Eraka, pa smo mogli da gledamo nase dete protiv Halanda, ovako ce mocni Degenek da dominira. RBL ekipa koja igra ultra ofanzivan fudbal, ono bolja i skuplja verzija naseg tima. Naravno bicemo naguzeni sigurno makar u 1. utakmici, ali dobro tu je razlika u klasi ocigledna. I Mladi momci ekipa naseg esalona protiv koje igramo direktno za prolece u LE, oni su fino golgeterski otvorili sezonu, daju golove ali su i primili na skoro svakoj utakmici (samo im Makabi nije dao gol, tu ce Bahar da se sveti + neki 5ligasi). Tako da ovaj bednik Terzic mora da dovuce levog beka, steta za Ristica, spica i stopera pa da igramo na prolece protiv nekog Rangersa da im se osvetimo... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 Bitan je sad i raspored. Voleo bih prva tekma da bude Lajpcig kuci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 Dace nam Siti 15 golova u dvomecu, ali idemo u LE, a verujem da mozemo i Lajpcigu pripretiti na Rajku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 1 minute ago, Profesor said: U padu je Lajpcig, ali su i dalje izraziti favoriti. Od klubova iz prva dva šešira najtanji mi je Fejnord. Mislim da ni Porto nije prolazan. Ne bih rekao da su u padu. Imaju bas jaku i brzu ekipu. Ozbiljan ali bas ozbiljan protivnik koji ne staje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 Није нешто Јанг Бојс шта је све могло да западне. Рецимо мени је Галатасарај јачи а да не помињем Ланс или Сосиједад који су могли да падну. Једино можда Антверпен би био таква некаква слична опција као Бојси. Сити ће лагано, већ су и играли са Лајпцигом и обрисали патос са њима. Лајпциг је доста јачи и не може једноставно екипа која игра српску лигу да игра са њима. Њихов фудбал и агресивност сигурно неће одговарати Звезди. Мени је ту бод из двомеча за Звезду премија. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 Najbitnije je sad da Terza kad je video da nema sad šibicarenja jer sledi bruka, da odreši kesu i dovede se štoper, vezni i napadač. Tim redosledom. Pa možemo da pričamo o željama i svemu ostalom. Inače i sa Bojsima ima da bude na kuku i lele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts