Čočo Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 3 minutes ago, Stanko1997 said: I Mocart javlja da je dogovor blizu. Pozajmica sa pravom otkupa, samo što oni hoće da otkup bude obavezan. I da otkup bude 6m. Davaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 (edited) 5 minutes ago, Stanko1997 said: I Mocart javlja da je dogovor blizu. Pozajmica sa pravom otkupa, samo što oni hoće da otkup bude obavezan. To ima logike. Obavezan otkup. Mi cemo verovatno play off za LS sledece godine tako da nam je spic obaveza. Samo sto Mozzart kaze da nije klasican spic a meni se dize kosa na glavi kad procitam takvu ili slicnu formulaciju. Edited August 29, 2023 by suptil 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 1 minute ago, suptil said: To ima logike. Obavezan otkup. Mi cemo verovatno play off za LS sledece godine tako da nam je spic obaveza. Samo sto Mozzart kaze da nije klasican spic a meni se dize kosa na glavi kad procitam takvu ili slicnu formulaciju. Mozzart lupeta. Čovek je špic ali je u karijeri igrao po potrebi sve u napadu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 Što se tiče tvitera ovaj tviteraš je do sad imao najpouzdanije info u vezi transfera a i ostalih vesti vezanih za FK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Achtung! Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 2 minutes ago, Урош19 said: Što se tiče tvitera ovaj tviteraš je do sad imao najpouzdanije info u vezi transfera a i ostalih vesti vezanih za FK. Potvrdjujem info da je Pongracic udario Pavkova 2 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 6 minutes ago, Урош19 said: Što se tiče tvitera ovaj tviteraš je do sad imao najpouzdanije info u vezi transfera a i ostalih vesti vezanih za FK. Kada ga već okači,pogledah hajlajtse Pruceva u meču protiv Olimpije ... Dosta dobro to izgleda ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 11 minutes ago, Achtung! said: Potvrdjujem info da je Pongracic udario Pavkova Hahaha, kad linkujem njegov profil izbaci jedno 10 tvitova pa mi ovako bilo lakše da se ne bi skrolovalo puno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tunji Awojobi Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 Mislim da će Vilson u Marsej, mada bi tamo vrv bio rezerva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 (edited) 4 minutes ago, Tunji Awojobi said: Mislim da će Vilson u Marsej, mada bi tamo vrv bio rezerva. Ako gurnemo ruku u dzep a to ne radimo cesto eto njega kod nas. Edited August 29, 2023 by suptil Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 Ma nema nista od Isidora, bajata informacija, za njega smo se raspitivali pre mesec i kusur dana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 6 minutes ago, suptil said: Ako gurnemo ruku u dzep a to ne radimo cesto eto njega kod nas. More priki radimo mi to cesto al grdne pare potrosismo na mediokritete. Hvala Bogu pa se Marin pojavi odnekud, ko zna na sta bi tim sad licio i ko bi ga vodio. U svakom slucaju, pozajmica ima smisla, narednog leta mozemo da platimo to obestecenje jer ce biti para i od UEFA a ocekujem i rekordne izlazne transfere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 Dok ga ne vidim na klupskom zvaničnom profilu ne verujem da će ikada doći. A ako dođe, odoh da zapalim sveću i zahvalim Bogu. A onda da nađem Marina i da ga odvedem u koju god kafanu poželi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 37 minutes ago, Tunji Awojobi said: Mislim da će Vilson u Marsej, mada bi tamo vrv bio rezerva. Nisu se s Lokomotivom dogovorili za kes,propao dogovor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 Haifa je truba ekipa, tek se sad vidi sta im je Bahar znacio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 Ništa od Pao-a, i para. Braga uništava srpski fudbal i rezutatski i finansijski. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bax Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 Sreća pa smo izbegli ovaj metak zvani Šporar. Bio bi masovni harakiri kod nas da lik maši sve ovo u našem dresu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 7 minutes ago, Bax said: Sreća pa smo izbegli ovaj metak zvani Šporar. Bio bi masovni harakiri kod nas da lik maši sve ovo u našem dresu. Da nije Šporara Pao ne bi ni igrao ovo. Sudiš igraču na osnovu dve tekme. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 Da de nadamo da zavrsava oregovore sa nama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 29, 2023 Author Share Posted August 29, 2023 Meni je kod Vilsona dobar pokazatelj statistika. Daje golove, iako nije uvek cisti spic. Uz to mlad, prosao kroz mladje kategorije francuske repke... sigurno ima tu kvaliteta. Ono sto me brine jeste njegovo zdravstveno stanje. Istorija povreda i sto nije prosao lekarske preglede u januaru u Lionu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 28 minutes ago, Nini3112 said: Da de nadamo da zavrsava oregovore sa nama... Ovaj decko je dosta pouzdan, tako da je gotov izgleda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 18 minutes ago, Nele said: Ovaj decko je dosta pouzdan, tako da je gotov izgleda Znam da jeste ali mi je cudan komentar njegov na svom postu,da su zainteresovani i drugi klubovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted August 30, 2023 Share Posted August 30, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted August 30, 2023 Share Posted August 30, 2023 Ako se vec otvaramo za Wilsona, nek terza iskopa i 5m za Drkusica i jaki smo kao zemlja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tunji Awojobi Posted August 30, 2023 Share Posted August 30, 2023 Vilson ima par opcija: Zvezda, Marsej i neki manji francuski klubovi. Uglavnom, znaće se sve uskoro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts