LeBron Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 Ja koliko znam Ademi je potpisao direktno za OFK, ne za nas. A Charles je nas odavno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 Vladan MilojeviÄ je odgovrio i na pitanje kolege Miljana vezano za odluku novog trenera Baraka Bahara da iz tima skloni one koji su to od prvog dana buÄenja Crvene zvezde: Milana Borjana, Marka GobeljiÄa i Slavoljuba SrniÄa. Ā ā Vi kada gledate posao, to je surovo, drugaÄije su malo emocije. Zvezda se opredelila za taj model. Nemaju ti igraÄi za Å”ta da žale, ostaÄe deo Crvene zvezde. Ja sam i privatno dobar sa njima. Nekada se negde zatvori krug i treba poÅ”tovati, doÅ”ao je trener sa novim idejama, mi možemo da budemo emotivni, aliā¦ Rezultat je na kraju presudan da li ste uspeli ili niste. Da li je trebalo ili ne? Naravno da je trebalo. Nikad se ne zna kada je tajming. Ako vi svaku odluku preispitate, to nije dobro, morate da stanete iza trenera. Zvezda je stala iza toga i trener je rekao Å”ta želi. KljuÄevi su kod njega i izvolite, mi stojimo iza tebe. Ako kažete nemojte ovo, ono, ulazite u kompromise. Svi ti momci koje ste nabrojali treba da budu ponosni na to Å”to su uradili u Zvezdi, ali Zvezda je iznad svih nas i nema potrebe da se stavlja liÄni interes iznad kluba ā rekao je Vladan MilojeviÄ... 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnÄ Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 A niko ne zna da li ima prenos Graficara na ZvezdaTV kanalu ? Da znam da li da igram tekmu na kladionici ššš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 1 hour ago, Nele said: A niko ne zna da li ima prenos Graficara na ZvezdaTV kanalu ? Da znam da li da igram tekmu na kladionici ššš BiÄe prenosa svake utakmice druge lige na zvaniÄnom YouTube kanalu takmicenja.Ā 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 ŠŠµŠ» ŃŠµ Š·Š½Š° ŠŗŠ°Š“ ŠŠ°ŃŠ°Šø ŠæŠ¾ŃŠøŃŠµ Š“Š° ŠøŠ³ŃŠ°? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 Pitaju zaÅ”to su skolnjeni gobeljiÄ i srniÄ? Bože ima li te da uvedeÅ” red meÄu novinare!Ā Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 ŠŠµŠæŠ° Š½Š°ŃŠ°Š²Š° Š·Š° ŃŃŃŃŠ°Ā š 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 6 hours ago, Nele said: A niko ne zna da li ima prenos Graficara na ZvezdaTV kanalu ? Da znam da li da igram tekmu na kladionici ššš Evo gledam prenos na Zvezda tv.Ā Metalac - Graficar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 11 minutes ago, suptil said: Evo gledam prenos na Zvezda tv.Ā Metalac - Graficar. Ā ima prenos na youtube (kladionica) Prve lige srbije Ā i Graficara i OFKe Ā 11 bonusa za Graficar u prvoj postavi Ā za OFK samo 3 bonusa Knezevic,Mituljikic i Prucev nisu ni na klupi OFK Startuje Ademi,sjajan gol povratnika Sase Markovica za sadaĀ Ā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 OFK-a je veÄ uÅ”la u ligu, sramota je uopÅ”te ovo gledati 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 Majstorski gol doskorasnjeg kadeta Andreja Petrovica 2006 u 15 minutu Gutesa 2002 je odbranio penal pre toga Ā Nezgodna je ekipa Metalac,igrali su skoro nereseno sa PartzanomĀ xexe Ā Sta je sa Andrijom Maksimovic 2007,igrao je sve prijateljske nema ga na klupi... Ā Zasto je Zvezda povukla Bubnja 2005 i Nikolasevica 2005 iz Graficara, prosle godine su bili odlicni za Grafose.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnÄ Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 50 minutes ago, Perkos2 said: OFK-a je veÄ uÅ”la u ligu, sramota je uopÅ”te ovo gledati Tesko, dosta boljih ekipa ima pa i Sloboda je bolja. Nisam gledao pazljivo ali onaj crveni na pocetku je cist bio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 (edited) Novi gol Andreja Petrovica 2006 na seniorskom debiju dva golaĀ Ā Nije lose za prvu profesionalnu utakmicu Ā Nedjic jedini nas trener koji zna da igra sa mladim igracima jedini koji ima hrabrost da ubacuju mlade igrace Ā I Kahvic 2004 je dao gol za OFKu OFK preiskusna ekipa,imaju dosta superligaskih igraca,ali i igraca sa zavidnom internacionalnom karijerom Ā Uci ce oni na silu u Super liguĀ 'madjijski'Ā Edited August 5, 2023 by vlaDixXx 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 Uh postade i bucko dobar trenerš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 (edited) Molim vas da meÄeve drugih ekipa komentariÅ”ete na odgovarajuÄem topiku. Edited August 5, 2023 by Don Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted August 5, 2023 Share Posted August 5, 2023 1 hour ago, vlaDixXx said: Majstorski gol doskorasnjeg kadeta Andreja Petrovica 2006 u 15 minutu Gutesa 2002 je odbranio penal pre toga Ā Nezgodna je ekipa Metalac,igrali su skoro nereseno sa PartzanomĀ xexe Ā Sta je sa Andrijom Maksimovic 2007,igrao je sve prijateljske nema ga na klupi... Ā Zasto je Zvezda povukla Bubnja 2005 i Nikolasevica 2005 iz Graficara, prosle godine su bili odlicni za Grafose.... Maksimovic joÅ” nije prijavljen za prvu ligu, danas odigrao za omladince GrafiÄara. Ne znam Å”ta je razlog za to. Nikolasevic neÄe da produži ugovor, napustice klub.Ā Prucev, Knezevic i Mitujlikic nisu (joÅ”) na dvojnoj registraciji kod OFK-a, kao sto Lekovic, Sljivic i NedeljkoviÄ nisu kod GrafiÄara. Tu Äe kasnije biti konaÄna odluka ko ce gde.Ā Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnÄ Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 Kakve su ovo gluposti sto izlaze da smo navodno u pregovorima sa mancesterom za ovog nekog njihovog golmana? Reko bi klasicni bocni udari i pokusaj da se narusi atmosfera u srpskom bajernu.Ā Link to comment Share on other sites More sharing options...
ÄoÄo Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 (edited) 39 minutes ago, Nele said: Kakve su ovo gluposti sto izlaze da smo navodno u pregovorima sa mancesterom za ovog nekog njihovog golmana? Reko bi klasicni bocni udari i pokusaj da se narusi atmosfera u srpskom bajernu.Ā Ja bih rekao dobar potez ako se stvarno dovede. Mlad je golman sa ogromnim kvalitetom. Mi takvog rezervnog golmana trenutno nemamo ( PopoviÄ u godinama, VasiljeviÄ daleko od golmana za velika dela). Omri je sjajan ali treba neko mlad pored njega da stasava. Svakako neÄe Omri dugo kod nas da ostane naroÄito ako nastavi sa ovakvim partijama.Ā Moram da se osvrnem na jednu mnogo bitnu stvar i da istu pohvalim. Od kad je Marin postavljen za skauta a zatim i za direktora skauting službe a Mrkela sklonjen na stranu mi imamo ozbiljan rad na tom planu. Pre godinu, dve bio je interviju sa njim kada je govorio kako se dolazi do igraÄa i koliko dugo traje taj proces. Pojedini igraÄi se prate dugi niz godina i sa njima se bude u kontaktu isto toliko, bilo da je realno ili ne da se dovede. Äeka se strpljivo taj trenutak. Eto na pravom primeru svega toga je dovoÄenje Olajinke, Krasoa i StameniÄa bez obeÅ”teÄenja. Ozbiljan skauting trenutno imamo. Potencijalni igraÄi su uvek tu na spisku. U Å”ahovskom žargonu nekoliko koraka gledamo u napred. VeÄ sad imamo u planu igraÄe za buduÄi period i isto tako smo sa istima u kontaktu. Upravo ovaj mali iz ManÄestera Äe za koju godinu biti ozbiljan golman i mi ga trebamo dovesti. Svaka Äast Marinu jer za poslednje dve godine, nakon desetina godina gde smo imali viÅ”e promaÅ”aja nego pogodaka sada se taj srazmer preokrenuo u naÅ”u korist.Ā Edited August 6, 2023 by ÄoÄo 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 Maksimovica nisu registrovali, jer je 07 i mora da prodje neki poseban lekarski da bi igrao. Bice ok, vec u sledecem kolu bi trebalo da igra. Ā Nikolasevic nije vise u Zvezdi, a Nedjic nije racunao na Bubnja pa su ga vratili Milijasu. Ā Solidna ekipica, dva lepa gola Petrovica koji je zanimljiv igracic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ÄoÄo Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 (edited) Joj MatiÄ napuÅ”ta Romu i pregovara sa Renom. Daj ga vamo TerziÄu da nam legne ko budali Å”amar. PriÄa se da odlazi iz Rome i da prihvata manju platu od ove Å”to ima sad (4m godiÅ”nje). Daj Äoveku ugovor do kraja karijere i ima joÅ” zagarantovano igranje u LÅ . Kad ako ne sad a nama baÅ” sad treba takav. š Edited August 6, 2023 by ÄoÄo Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 14 minutes ago, ÄoÄo said: Joj MatiÄ napuÅ”ta Romu i pregovara sa Renom. Daj ga vamo TerziÄu da nam legne ko budali Å”amar. PriÄa se da odlazi iz Rome i da prihvata manju platu od ove Å”to ima sad (4m godiÅ”nje). Daj Äoveku ugovor do kraja karijere i ima joÅ” zagarantovano igranje u LÅ . Kad ako ne sad a nama baÅ” sad treba takav. š Ā Äiji su mu beÅ”e ono navijaÄi ostavljali poruke na zidovima stadiona Jedinstva ? Ako je pametan napuÅ”iÄe q... TerziÄa na sam pomen transfera ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ÄoÄo Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 2 minutes ago, mare80 said: Ā Äiji su mu beÅ”e ono navijaÄi ostavljali poruke na zidovima stadiona Jedinstva ? Ako je pametan napuÅ”iÄe q... TerziÄa na sam pomen transfera ... Jao da. Ja zaboravio na to. š¤¦ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 Ova danas utakmica je roÄena za neko iznenaÄenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 (edited) 7 minutes ago, Perkos2 said: Ova danas utakmica je roÄena za neko iznenaÄenje Uvek moze da se saplete ako pristup ne valja od starta, ali ipak mislim da Bahar nece dozvoliti opustanje u domacim mecevima na startu sezone. Na kraju, o tome i sam govori. Edited August 6, 2023 by Manoly Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnÄ Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 Nemoj danas cekam pobedu i da dajemo 3 gola za 250 evra š Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts