Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?🏆


Kooineeperk

Recommended Posts

On 2/6/2024 at 5:26 PM, Мџе said:

Fudbal je postao toksičan za gledanje i mimo našeg kluba. Iako nije pravljen da bude romantika već zabava, opet uplivom svih ovih biznis likova sa BI i politike izgubio je tu romantičnu i identifikacijku notu.
 

Na povrh svega to što imamo krimosa za direktora. Stvarno treba imati jak želudac da se sve ovo prati kao navijač. Kao ovlaš simpatizer je puno lakše.
 

Imam uzastopnu sezonsku dugi niz godina. Šansa da je obnovim je minimalna jer ne verujem da ću ići ovog proleća na stadion. 

Ja sam to shvatio prošle godine i nisam obnovio sezonske koje sam dugo godina imao. Klinci su išli pojedinačno na par utakmica, ali mene Marakana neće videti dok su ova govna tu.

  • Like 2
  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, Small Owl said:

Bez obzira na besplqtan ulaz, vise ljudi nego sam ocekivao. Ovo sve uzevsi u obzir koliko se trude da ogade ljudima fudbal.

Ovo je baš, mizeran broj koji pokazuje šta su uradili klubu. Ne vidim kako je na zapadu ali ovo što vidim je prava slika. Nema više od 10 000 sa besplatnim ulazom. Već sledeće će biti 5 000. 

Edited by Čočo
Link to comment
Share on other sites

Realno, da nije Šljivića, tim bez šmeka i talenta.. Klasičan Miloje, Šerif i Olanjinka apgrejdovani Pavkov i Milić, Bukari upgrejdovani Radonjić, Nikolić nije čak ni upgrejdovani Stojković a i Spajić me još nije ubedio da je upgrejdovani Vujadin. Mićko - Srna to je tu negde, Kanga i Rodić samo stariji metar godina..
I tako.. Ova domaća boranija ne mora ni da se gleda, to samo Bahar nije mogao da reši.
Da vidimo derbi, tu se ni onomad nije proslavio Miloje..

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, No name said:

Zivo me zanima ko ce ispasti iz tima kada se vrati Hvang, Kraso i Ivanic...Tri objektivno najkvalitetnija igrača...Po meni sva trojica moraju biti u startnoj.

Mijailović, Šljivić i Endijaj. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...