Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?🏆


Kooineeperk

Recommended Posts

Ali izjava poltrona Rodica koji kaze da se nada da ce mu klub naci zamenu.  

Šta ima njega da bude briga ko mu je zamena i ko ce igrati ukoliko je on pod kartonima ili povredom. To je posao trenera , sportskog direktora. 

 

Ako je prva opcija onda treba da igra uvek ako nije povredjen i suspendovan. 

Očigledno da hoce da prima pare i da ne igra. Uspelo mu je to pod Baharom da igra samo LŠ , i svaku 5 u ligi. 

Klasicna ljiga, koja je odradila prljav posao, i sad je nagradjen da opet bude prva opcija.

Umesto da se izbaci iz kluba naglavačke,  on je nagradjen. 

Ovo samo kod nas ima. Posle prve pobede u ligi , eto njega pod tribinom da slavi.

 

 

 

 

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Milijas je te sezone zasluzio zvizduke jer je dosao nespreman, a projektocan je bio za glavnog igraca. Dusa mu je bila u nosu posle 20 minuta, igrao je uzasno. Medjutim njegova reakcija posle toga je bila bas onakva kakva i treba da bude od jednog profesionalnog i dobro placenog sportiste. Nije kukao i plakao ispred severa, nego se uozbiljio, spremio i kasnije bio najbolji igrac i doneo titulu posle 6 godina. Muka mi je kad se setim Srnica i Gobeljica i skandiranja u znak podrske. Dobili zvizduke jer su igrali ocajno duze vreme, a odmah suze, podrska, kao da im se ne znam sta desilo. 

  • Like 9
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Ukoliko je to sa Sremčevićem tačno a Kahvić je već sada spreman za 'ozbiljan' fudbal,ne samo u našoj ligi, onda je prodaja Mijatovića vrlo verovatna...Postoji još jedan igrač koji već sada može da se izbori za mesto u timu(u rotaciji) ali se čini da je nekako zabpravljen.To je štoper Andrej Đurić koji je posle Domžala, gde je pokazao svoj kvalitet.poslat letos na novu pozajmicu...

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, Misa said:

To je štoper Andrej Đurić koji je posle Domžala, gde je pokazao svoj kvalitet.poslat letos na novu pozajmicu...

 

Imamo Djurića u Trnavi i Lekovića u Viljarealu B sa tim da je Leković debitovao i za prvi tim u kupu Španije ...

Pošto je po nekim natpisima u medijima Degenek dobio odrešene ruke u pronalaženju nove sredine a i Dragović će otići ako ne sada onda skoro sigurno na kraju sezone ne bi bilo loše da ovi naši bilmezi ne prodaju ovu dvojicu za šaku kikirikija kako inače imaju obićaj da rade ....

Link to comment
Share on other sites

Ja stvarno ne razumem ove transfere. Nama mali Mijatovic koji je bomba igrač sa 18 g, koji je postizao golove 8 ako se ne varam, odlicno igrao Ligu šampiona, prica se o cifri od 5-6 miliona. 

Dok na primer Partizan prodaje mladog stopera ( Ilic) , koji ima potencijal, ali koji nije odigrao ništa spektakularno ovu polusezonu, nije igrao ni Evropu i tu ide za 5-6 miliona i procente.

 

Ili su ovi iz zvezde glupi i nemaju pojma da unovce igre i da iskoriste to sto je momak igrao LS protiv šampiona evrope i ostalih timova, ili su ovi iz partizana dobri pregovaraci, i cene svog igrača.

 

Isto tako i Saldanja koji nema nikakav CW, došao iz Azerbejdžana, pre toga po Japanu,  gde se nigde nije proslavio, odigrao ovde polusezonu u jsl, nije igrao u Evropi, i cifra se vrti oko 6.miliona.

 

Dok sa druge strane ovi iz zvezde očigledno ne mogu Bukarija da uvale nikom i da iskoriste njegove dobre igre u LS, gde je na 6 utakmica,  postigao 2 gola i imao 2 asistencije. 

 

Po ovom očigledno da su ovi iz zvezde nesposobni. 

Edited by No name
  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

22 minutes ago, L' Imperatore said:

 

Jeste. Mada ruku na srce, više je bila NBA asistencija. Odradio je tu Fofana sav posao

 

Jes tacno, video sam (mada zvuci kao da pratim preko Flashscore)

 

Cista asistencija u Fantaziju, molim lepo

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

13 minutes ago, Guru said:

Nije Krasso asistirao nego Kessie, pomešao ih komentator.

 

Tačno. Što reče Pantelia, ispada kao da gledamo preko flashscora. 😄

 

I meni se na snimku učinilo da nije Krasso, ali rekoh verovatno sam slabo vidio. Samo što ja nisam skapirao ni to da je Kessie, več sam mislio da je Bamba

Link to comment
Share on other sites

Kraso je jedan od najpismenijih nasih igrača, zasto je sklonjen ostaje misterija. Na pripremama,  pa i na utakmicama Lige šampiona i u ligi kad god je igrao videlo se da jednim potezom moze da napravi prevagu na terenu.

 

Ono sto je od tima uradio Bahar neka mu sluzi na čast. Tumbao pozicije,  rotirao igrače, menjao formacije, nije imao prvih 11, ma horor. Takvi su mu bili i rezultati na kraju. 

 

Moram priznati i reci da u Partizanu mnogo bolje rade od nas sto se tice stranaca.

Oni kupe npr Saldanju i njega forsiraju do kraja. Isto talo kada su kupili Leonarda, mnogi su mu se smejali na prvim utakmicama, ali su oni istrpeli igraca, verovali u njega i to se vratilo. 

 

Dok mi recimo nakrcamo 30 igrača, hocemo svima da damo šansu, pa zato cim jednu utakmicu igrač odigra loše odmah ga brže bolje menjamo, zakucamo na klupu i njega nema narednih 5-6 meceva, onda ga opet ubacimo i odmah ocekujemo 5 golova.

 

Za sve je potreban kintinuitet i vreme. Neko se brze neko sporije prilagodi, ali mora se istrpeti igrač.

Ovo sto smo uradili pod baharom je horor.

Jedan igrač igra jednu utakmicu pa ga nema narednih 5-, jer moraju i drugi da igraju, kao da je sve ovo rekreativno i hajde da se svi izigraju. 

 

Na sta bi licio MAN-CITY,  kada bi Haland  igrao svaku 10 u utakmucu. Da li bi to bio MAN-CITY?. Naravno da ne. Tamo se zna prva opcija, zna se prva rezerva, klupa. Samo ovde se u sred sezone razigrava 35 igrača, umesto da se to radi na pripremama, da se svima da sansa da se dokazu, a onda kada pocnu zvanicne utakmuce da se spisak skrati na 18-19 igrača.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

On 1/9/2024 at 7:48 PM, Константин said:


Какав несмислен упис, само је требало да наведеш да ли се наслов слаже са садржајем 79% или 56%:classic_laugh:

Уствари поента читаве приче је питање за тебе и сличне, да ли је за тебе Милан Родић ђубре које је продао дерби? Да или не?

Derbi je prodat? Ovde je dilema da li je to uradio imenovani ili da li se desilo?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...