Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?🏆


Kooineeperk

Recommended Posts

Dvojicu igraca je promenio u odbrani u odnosu na utakmicu sa Radnickim.

Mi nemamo definisan tim, svaki put rotira i kad igraju i kad ne igraju dobro,  unosi konfuziju, nema uigranosti.

5 -6 igrača je promenio u odnosu na radnicki gde smo dobili 5-0.

Sta reci ...

Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, Nele said:

I Dragovic i Katai isto 

Katai kaska. Covek ne trci. Ni jednom nije ubrzao, promenio pravac kretanja. Sve lagano,  kao u terminu.

Malo pre daje toliko slabu lootu Hvangu da covek polomi nogu.

Nikako da shvati da taj fudbal sto in igra vise ne prolazi, vec mora da se TRCI, otvara prostor saigracu, isto tako brani prostor u odbrani, i da nije fudbal samo kada ima loptu u nogama. 

 

Terzic i Covic su mi ogadili i jedan i drugi sport. Ne mogu da ih smislim obojicu.

Da ima neke pravde obojica bi zavrsili u zatvoru sa dugogodisnjim robijama, naravno bez sudjenja jer za to nema potrebe.  Cim ih vidis znas da su krivi, da su  lopovi, manipulatori, i bas zato direktno u zatvor. 

Edited by No name
  • Like 6
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Taman sednem da jednu utakmicu bez nerviranja pogledam, kad ono mozda i najbednijih 45 minuta sezone. Bukari igra neku svoju privatnu utakmicu, Olajinka trom, smotan i u svadji s loptom, Mitrovic beskorisno tele, Spajic u 30. godini zreo za penziju, Dragovicu je svega preko glave, Nikolic ne bi u ovoj Mladosti imao mesta, Mijailovic seoski igrac, Katai rekreativac sa termina, Lucic i njegov repertoar od dva i po poteza procitani i zatvoreni, Hvang se utopio u sivilo. Tiha jeza.

Link to comment
Share on other sites

Sada sam siguran da neko ovde namerno sprda navijace Zvezde, jer ovo nije normalno sto gledamo. Ljudi bukvalno pesace po terenu, izmesana postava, NIKAD zajedno ni u prijateljskoj nisu igrali, Mitrovic desni bek??? Nikada u zivotu covek to nije igrao. Nikolic levi bek, da ne govorimo da Nikolic i Mitrovic nemaju mesta cak ni za prvih 18, Spajic iz naftalina izvucen, Djiga citavu jesen igra, a mi opet uigravamo experimente , a 10x je receno i poruceno iz uprave , iz saopstenja Delija i sta sve ne, da je liga prioritet i da nema mesta vise experimentima. 

 

Ali opet, kad izadju dole na teren, sve i da ih vodi forumaska komisija, ti fudbalercici moraju da imaju neki ponos, ali kurton malo morgen, igraju kao babetine najgore, niti zelje niti nicega, to je dobrim delom do njih samih, odvratna skupina , ODVRATNA skupina fudbalercica na jednom mestu, tj ODVRATNO ponasanje.

 

Imamo tim da se posprda sa ovakvim rivalima, ali ovo je jezivo na sta ovaj tim lici citavu jesen. Fudbaleri su bezobrazni, ne mogu oni samo da se kriju iza struke, ako oni nemaju ponosa i obraza, nek se stide dupeta !!!!

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Proslu utakmicu pocnu Hvan ,Stamenic ,Kraso, Nedeljkovic, i to zalici na nesto, i odmah prevara sa klupe napravi rokadu, i ubaci,  Mitrovica,  Mijailovica, Nikolica, Olanjinku, dakle u svakom delu tima napravi pometnju, i haos.

Toliko je bahar postao odvratan da nemam reči. 

 

Najveci mu je uspeh sto dve utakmice za redom nije primio gol,  ali i taj rekord mu je srušen jer je mladost dala gol iz prvog šuta.

 

Ovaj Olajinka ne vlada sopstvenim nogama.  Covek je posvadjan sa istim.

 

Edited by No name
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...