Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?🏆


Kooineeperk

Recommended Posts

4 hours ago, Redstar0356 said:

Krah koji ce uslediti i vec poprima ozbiljno maha. Ali eto, pravicemo se ludi. 

 

Fudbalski krah postoji samo u fantazijama. Forma je prolazna, klasa je večna. Svaki tim ima nekad krizu, ovaj tim je suviše dobar da bi se mučio sa jsl timovima u dužem vremenskom periodu. 

 

4 hours ago, Pero_Cameron said:

Bahar je u sezoni pre dve godine u kvalifikacijama za LŠ lagano ispao od Kairata(kog je Stankela petardirao) u prvom kolu, sa maltene istim timom kojim je sezonu posle počistio Olimpijakos, Apolon i nas izbacio. 

 

Tako da neki kontinuitet i strpljenje je zaista potrebno. 

 

 

Nije baš isti tim, nisu imali Pierota tada, on je došao kasnije. A on im je ključ čitave igre, maltene.

Edited by Ljubitelj baklave
Link to comment
Share on other sites

Znaci:

 

- Zvezda dobija 100 hiljada plus 5270 dolara kamate posto je Al Feiha samo platila 799990 umesto 800000 dolara kao obestecenje za Pavkova

- Ado mora da plati 1.224.693 evra Serifu (minus 35000 zbog neisplacenih zarada) posto je raskidao ugovor bez opravdanog razloga. Navedeno je u presudi da Spartak iz Suboticu snosi solidarnu (ne zakonom obaveznu) odgovornost za isplatu

- Zvezda mora da plati 377.600 evra plus 40.860 kamate Zivkovicu tj. morala jer je presuda bila u Aprilu posto nisu uplaceni 377.600 evra (dogovorena suma u sporaznum raskidu) na vreme

Link to comment
Share on other sites

Quote

Pred Crvenom zvezdom je težak i gust raspored u predstojećem periodu, i biće im potreban Osman Bukari. Međutim, loše vesti stižu za Crvenu zvezdu iz Gane. Naime, tamošnji fudbalski savez je objavio da je krilni fudbaler Crvene zvezde otpao sa spiska reprezentativca za predstojeće prijateljske mečeve protiv Amerike i Meksika.

Nije navedeno o čemu je reč, i koliko bi Osman Bukari mogao da pauzira, samo je konstatovano da pored Zvezdinog igrača selekciji Gane neće moći da pomognu Danijel Amarti, Aleksandar Điku i Tarki Lampti.

 

Link to comment
Share on other sites

Quote

Fudbalski savez Gane saopštio je da Osman Bukari neće zbog povrede igrati na prijateljskim utakmicama protiv Meksika i SAD, a prema saznanjima Sport kluba stradala mu je zadnja loža i neizvesno je da li će biti spreman za utakmicu sa Lajpcigom u trećem kolu Lige šampiona.

Sve lepše od lepšeg

Link to comment
Share on other sites

Odlicna je to stvar, slusao sam bas jednog decka koji radi u graficaru na nekom tviter spejsu i vthunske uslove imaju klinci. Koliko sam skapirao sve im je u sklopu tog internata i u skole idu zajedno, casovi stranih jezika, ishrana itd… Pohvale stvarno za pokretanje toga upravi.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

 

image.png.684e9be9a4d5cd92308acc06bce46d93.png

 

Prvo vidim ovaj naslov a onda procitam tekst;

 

Quote

"Imao sam dogovor sa tim klubom. Kupili su mi avionsku kartu. Međutim, pre nego što sam se čekirao i ukrcao u avion dobio sam poziv od agenta. Rekao mi je da propustim avion, jer su se neke stvari u pregovorima sa tim klubom promenile. Bilo me je sramota. Rekao sam sebi da će sve biti u redu, jer je za nekoliko sati bio još jedan let za grad mog budućeg kluba. Međutim, problem nije rešen. Na kraju sam propustio oba leta, a transfer pijaca je završena u većini evropskih zemalja (1. septembar)", rekao je Hvang.

Quote

Osetio je iskrenost u pozivu Crvene zvezde da dođe u Beograd, i to pogotovo posle informacije da bi on mogao da bude najplaćeniji fudbaler u srpskom fudbalu.

"Zvezda je znala da sam pregovarao sa klubovima iz liga petice. Kada se prelazni rok završio, oni su krenuli u akciju. Zapazio sam odmah veliku iskrenost rukovodstva Crvene zvezde. Oni su za mene dali rekordnu sumu kada je u pitanju srpski fudbal. To je dokaz ozbiljne vere. Uzdajući se u iskrenost rukovodstva kluba odlučio sam da postanem Zvezdin igrač. Da, sada vi očekujete da kažem kako je to iznuđena odluka, jer nisam imao izbora. Reći ću nešto drugo: mesto gde sada igram je prestižan klub u istočnoj Evropi, verovatno najveći. Osvojio je Ligu šampiona 1991. godine. Moje srce je bilo ganuto, jer su mi pomogli kada sam bio očajan", zaključio je on.

 

 

I oni sklope ovakav naslov... Misleading. :D

 

https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2023&mm=10&dd=12&nav_id=2413724

Edited by Don Dusko
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...