Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?šŸ†


Kooineeperk

Recommended Posts

Mozda ce za Evropu iĀ  praviti razliku ali za domace njive definitivno deluju preplacenoĀ  svi do jednog. Jedan seljacki lakat Gobelje i Srnalda vredi vise protiv onakvih tipova od mahanja rucicama kompletnog napada i veznog reda. Ljudi su verovatno navikli da igraju fudbal a ovde toga nema. To moze da shvati jedino neko ko je igrao ovu ligu. Zato su nam Deki i Miloje bogovi taktike i zato se ni don Fabio u ovom mulju ne bi snasao.

Drugo, ne vidim da smo nesto odmakli i nakon letnje cistke u odnosu fudbaleri/antifudbaleri. I sada kao i tad imamo bar dvojica koji se bore sa loptom, koje ni majka rodjena ne bi pustila u startnih 11. razlika je sto su nam sada, isti preplaceni i igraju na pozicijama koje ne mozemo da sakrijemo.Ā 

Ā 

Ne ide da se krivi trener(mada ako je stvarno on trazio onu bukvu sa brojem 9 treba ga pesaka vratiti odakle je dosao) iako se vidi da jos uvek ne zna gde je dosao, ali slepcina koja ga je dovela pre svega treba da ga uputi da se ovde ne igra aktivno vise od pola sata, i da protivnicki igraciĀ  vise lice na bugarske kosace i drvosece (bar 90posto njih) a svojĀ  nazovi uticajĀ  u ligi bi trebalo da iskoristi da mu tim ima koliko toliko normalne uslove za igru. Ono juce i ono na krovu je svojevrsna opstrukcija igre na sta treba baciti akcenat u svakoj prilici i pretiti odlaganje svaki put kadĀ  nema uslova za igru. Prozivaju se cele prosle Nis i Radnik kako su palanacki klubovi a vi u prestonici imate vec dva kluba koja imaju gore terene od Masinca sa Delijskov Visa.Ā 

Ā 

Sve u svemu, na JNA ce bitiĀ  isto to samo na jednom visem nivou.Ā 

Link to comment
Share on other sites

Ne treba sad ići u krajnost. Glazer je dosta dobar golman, ali jednostavno nema neku visinu, raspon ruku i dohvat. Zato i ne može da skida one jače Å”uteve koji idu visoko. Jbg, nije čovjek Kurtoa od 2m i 215cm raspon ruku, ali nije ni Zvezda Real. Tako da je Glazer sasvim dobar izbor za nas.Ā 

Ā 

Stamenić je top igrač. Mi odavno nijesmo veznog igrača koji igra kvalitetno u oba pravca.Ā 

Ā 

Problem ovog tima je odbrana i ludačko forsiranje Lučića. Na neki način ste i vi učestovali u hajpovanju Lučića. Kao wow, Lučič zna da dribla. Zna da zalomi, ali zato ne umije da Å”utne loptu a igra napadača. Nije da kažeÅ” ni brz. Klasičan JSL igrač za Čukarički i TSC.Ā 

Ā 

PromaÅ”ena je priča i sa Kangom. Ne treba nam baÅ” niÅ”ta kad smo doveli Hvanga. Jedino Å”to radi od početka sezone je da gubi lopte i da otvara Å”anse protivnicima.Ā 

Ā 

Mislim da i dalje može da se igra sa Bojsima za treće mjesto. Derbi će biti izuzetan bitan. Jeste da nam je odbrana epski krÅ” za LÅ , ali valjda mogu Dragović, Degenek i Mijailović da ispariraju "majstorima" sa druge strane brda.

Edited by Wake in Fright
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

17 minutes ago, Venger said:

Glazer se za sada pokazao kao prosecan golman. Svi ga nahvalise, a decko brani, onako, u najbolju ruku osrednje. Mislim da se ne bi provalila razlika da brani Popovic ili Vasiljevic umesto njega.

Mnogo je jaka ova priča gde se prvih mesec dana hvale sva pojačanja, a kad krene malo loÅ”ije niko ne valja, pa će za mesec dana opet da se dižu u nebesa. Ovaj deo za Popovića i Vasiljevića ne bih da komentariÅ”em, kapiram da je neka sprdnja. šŸ˜‚

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Niko se ne hvali ili pljuje. Cinjenica je da nije pokazao mnogo toga. Ako izuzemo gol Cuke koji niko ne bi odbranio, imao je cist kiks koji nisu iskoristili. Protiv Vozdovca tri gola (isto dobri sutevi) dal je mogao nesto ili ne nisam strucan. Protiv Mladosti onaj gol glavom isto.Ā 

Niko ne kaze da je los golman, vec da nije pokazao mnogo toga za sad, sto ne znaci da nece.Ā 

Ā 

Btw: Krstovic opet strelac, ovog puta sa bele tacke.Ā 

Edited by Igor_
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

38 minutes ago, Stanko1997 said:

Mnogo je jaka ova priča gde se prvih mesec dana hvale sva pojačanja, a kad krene malo loÅ”ije niko ne valja, pa će za mesec dana opet da se dižu u nebesa. Ovaj deo za Popovića i Vasiljevića ne bih da komentariÅ”em, kapiram da je neka sprdnja. šŸ˜‚

Ā 

Niti sam ga hvalio,niti ga pljujem. Nedavno sam i napisao da cekam jace utakmice da ocenim kvalitet pojacanja. Ne znam gde se do sada toliko istakao Glazer da bih ga pohvalio? Za sada brani, onako, prosecno, nije imao neku blistavu partiju da kazem da je apgrejd u odnosu na Borjana.

Edited by Venger
Link to comment
Share on other sites

Mnogo smo i Serifa zajahali. Svojevremeno sam naleteo na neki pregled 50 Ronaldovih neverovatnih promasaja. Jbg, svima se desi, posebno na oranici od terena. Ima dobre fizikalije, treba sacekati jos malo, mada mi jeste sumnjiv od pocetka. Pre tri godine su simpatizeri 1 Gorice jedva cekali da mu vide ledja, koje su sanse da je u medjuvremenu ekstremno napredovao?

Link to comment
Share on other sites

ŠŸŠ¾Š·Š“рŠ°Š², ŠµŠ²Š¾ Šø јŠ° Š“Š° Š“Š°Š¼ сŠ²Š¾Ń˜ Š¼Š°Š»Šø Š“Š¾ŠæрŠøŠ½Š¾Ń фŠ¾Ń€ŃƒŠ¼Ńƒ. Š”ŃƒŠ³Š¾ ŠæрŠ°Ń‚ŠøŠ¼ фŠ¾Ń€ŃƒŠ¼, ŠæŠ° ŠµŠ²Š¾ Šø ŠæрŠ²Šø Šæут Š½ŠµŃˆŃ‚Š¾ Š“Š° ŠŗŠ¾Š¼ŠµŠ½Ń‚Š°Ń€ŠøшŠµŠ¼ .

Š’ŠµŠ»ŠøŠŗŠ¾ рŠ°Š·Š¾Ń‡Š°Ń€ŠµŃšŠµ јŠµŃŃƒ тŠø ŠæŠ¾Ń€Š°Š·Šø Š¾Š“ Š’Š¾Š¶Š“Š¾Š²Ń†Š° Šø Š§ŃƒŠŗŠ°Ń€ŠøчŠŗŠ¾Š³, Š°Š»Šø ŠæŠ¾ Š¼ŠµŠ½Šø Š¾ŠæŠµŃ‚ Š±Š¾Ń™Šµ сŠ°Š“Š° у стŠ°Ń€Ń‚Ńƒ Š½ŠµŠ³Š¾ ŠŗŠ°ŃŠ½ŠøјŠµ Š½Š° ŠŗрŠ°Ń˜Ńƒ сŠµŠ·Š¾Š½Šµ ŠŗŠ°Š¾ Š¾Š½Š“Š° ŠæрŠ¾Ń‚ŠøŠ² Š’Š¾Š¶Š“Š¾Š²Ń†Š°.

ŠØтŠ¾ сŠµ тŠøчŠµ ŠæŠ¾Ń˜Š°Ń‡Š°ŃšŠ°, Š·Š° сŠ°Š“Š° Š”тŠ°Š¼ŠµŠ½Šøћ тŠ¾Šæ ŠæŠ¾Ń˜Š°Ń‡Š°ŃšŠµ, Š“Š¾Š±Ń€Š¾ сŠµ ŠæŠ¾ŃŃ‚Š°Š²Ń™Š°, јŠ°Šŗ, јŠ°Šŗ Š½Š° Š»Š¾ŠæтŠø, Š½Šµ ŠŗŠ¾Š¼ŠæŠ»ŠøŠŗујŠµ ŠæрŠµŃ‚ŠµŃ€Š°Š½Š¾ , стŠ°Š»Š½Š¾ трŠ°Š¶Šø Šø Š³Š»ŠµŠ“Š° Š½Š°ŠæрŠµŠ“ , Šµ сŠ°Š“Š° у ŠæŠ¾ŃŠ»ŠµŠ“њŠµ 2-3 утŠ°ŠŗŠ¼ŠøцŠµ сŠ»Š°Š±ŠøјŠµ су ŠŗрŠµŃ‚ŃšŠµ сŠ°ŠøŠ³Ń€Š°Ń‡Š° Š±ŠµŠ· Š»Š¾ŠæтŠµ ŠæŠ° Š¾Š½Š“Š° Š¾Š½ Š½Šµ Š¼Š¾Š¶Šµ Š“Š° ŠæŠ¾ŠŗŠ°Š¶Šµ сŠ²Š¾Ń˜Šµ ŠŗŠ°Ń€Š°ŠŗтŠµŃ€ŠøстŠøŠŗŠµ тŠ¾Š³ ŠæŠ°ŃŠ° Šø Š³ŃƒŃ€Š°ŃšŠ° Š»Š¾ŠæтŠµ Š½Š°ŠæрŠµŠ“.
ŠšŃ€Š°ŃŠ¾Š° Š½Šµ Š·Š½Š°Š¼ ŠŗŠ°ŠŗŠ¾ сŠ¼Š¾ Š“Š¾Š²ŠµŠ»Šø, јŠµŃ€ ŠøŠ³Ń€Š°Ń‡ јŠµ сŠ° Š²ŠµŠ»ŠøŠŗŠøŠ¼ фуŠ“Š±Š°Š»ŃŠŗŠøŠ¼ IQ ŠæŠ¾Š³Š¾Ń‚Š¾Š²Š¾ Š½Š° Š¼Š°Š»Š¾Ń’ ŠæрŠ¾ŃŃ‚Š¾Ń€Ńƒ, Š½ŠµŠŗŠ°Š“Š° ŠøŠ·Š³Š»ŠµŠ“Š° јŠ°ŠŗŠ¾ Š½ŠµŠ·Š°ŠøŠ½Ń‚ŠµŃ€ŠµŃŠ¾Š²Š°Š½Š¾ Š°Š»Šø јŠµŠ“Š½ŠøŠ¼ ŠæŠ°ŃŠ¾Š¼ ŠøŠ·Š±Š°Ń†Šø цŠµŠ»Ńƒ Š¾Š“Š±Ń€Š°Š½Ńƒ Šø Š½Š°ŠæрŠ°Š²Šø шŠ°Š½ŃŃƒ .
ŠžŠ»Š°ŃšŠøŠŗŠ° Š·Š° сŠ°Š“Š° Š½ŠøтŠø сŠ¼Ń€Š“Šø Š½ŠøтŠø Š¼ŠøрŠøшŠµ, рŠ°Š“Šø Šø Š½Š°ŠæрŠµŠ“ Šø Š½Š°Š·Š°Š“, Š°Š»Šø ŠæрŠ¾Š±Š»ŠµŠ¼ јŠµ штŠ¾ Š¼Šø Š¾Š“ њŠµŠ³Š° Š¾Ń‡ŠµŠŗујŠµŠ¼Š¾ 10+ Š³Š¾Š»Š¾Š²Š° Šø Š°ŃŠøстŠµŠ½Ń†ŠøјŠ° Š° Š¾Š½ јŠµ Š·Š° сŠ°Š“Š° Š»Š¾Ńˆ у рŠµŠ°Š»ŠøŠ·Š°Ń†ŠøјŠø Š°Š»Šø Š“Š¾Š±Ń€Š¾, Š“уŠ³Š° јŠµ сŠµŠ·Š¾Š½Š°.
Š„Š²Š°Š½Š³ ŠøŠ³Ń€Š°Ń‡ сŠ²ŠµŃ‚сŠŗŠµ ŠŗŠ»Š°ŃŠµ Š²ŠøŠ“ŠµŠ»Š¾ сŠµ у јучŠµ у ŠæŠ°Ń€ сŠøтуŠ°Ń†ŠøјŠ° Š·Š° Š¾Š½Š¾ ŠŗрŠ°Ń‚ŠŗŠ¾ Š²Ń€ŠµŠ¼Šµ Š°Š»Šø Š²ŠµŃ€ŃƒŃ˜ŠµŠ¼ Š“Š° ћŠµ Š¼Ńƒ трŠµŠ±Š°Ń‚Šø јŠ¾Ńˆ јŠµŠ“Š½Š¾ 10Š°Šŗ Š“Š°Š½Š° Š“Š° уђŠµ у рŠøтŠ°Š¼ Šø уŠæŠ¾Š·Š½Š° ŠµŠŗŠøŠæу.
ŠØŠµŃ€Šøф ух Š¼Š¾Š¶Š“Š° тŠµŠ¶Š°Šŗ ŠæрŠ¾Š¼Š°ŃˆŠ°Ń˜ уŠæрŠ°Š²Šµ, Š‘Š°Ń…Š°Ń€Š°, Š¢ŠµŃ€Š·ŠøћŠµŠ²Šµ ŠŗŠ¾Š¼Š±ŠøŠ½Š°Ń†ŠøјŠµ, ŠŗрŠµŃ›Šµ сŠµ Š¾Š½, Š²Ń€Š°Ń›Š° сŠµ, Š°Š»Šø Š¾Š½Š°Ń˜ ŠæрŠ¾Š¼Š°ŃˆŠ°Ń˜ Š¾Š“ јучŠµ уххх , Š½ŠøјŠµ ŠæрŠ¾Š±Š»ŠµŠ¼ тŠ¾Š»ŠøŠŗŠ¾ Š½Šø тŠ°Ń˜ ŠæрŠ¾Š¼Š°ŃˆŠ°Ń˜ ŠŗŠ¾Š»ŠøŠŗŠ¾ њŠµŠ³Š¾Š²Š° рŠµŠ°ŠŗцŠøјŠ° , Š¼Š¾Ń˜Šµ Š½ŠµŠŗŠ¾ Š·Š°ŠæŠ°Š¶Š°ŃšŠµ ŠŗŠ°Š¾ Š“Š° Š½ŠøјŠµ Š±ŠøŠ¾ сŠ²ŠµŃŃ‚Š°Š½ Š“Š° јŠµ Š½ŠøјŠµ Š·Š°Ń…Š²Š°Ń‚ŠøŠ¾ ŠøŠ»Šø Š“Š° Š½ŠøјŠµ Š·Š½Š°Š¾ Š³Š“Šµ јŠµ Š»Š¾ŠæтŠ° ŠæŠ¾ŃŠ»Šµ ŠæрŠ¾Š¼Š°ŃˆŠ°Ń˜Š°.

ŠœŠ¾Ń€Š°Š¼Š¾ ŠøŠ· Š¾Š²Šøх ŠæŠ¾Ń€Š°Š·Š° ŠøŠ·Š²ŃƒŃ›Šø ŠæŠ¾ŃƒŠŗŠµ, ŠæрŠµŠ³ŃƒŃ€Š°Ń‚Šø Š½ŠµŠŗŠ°ŠŗŠ¾ ŠœŠ°Š½Ń‡ŠµŃŃ‚ŠµŃ€ Šø Š¾Š½Š“Š° Š“Š° сŠµ Š½Š°ŠæрŠ°Š²Šø сŠµŃ€ŠøјŠ° Š±ŠµŠ· ŠæŠ¾Ń€Š°Š·Š° у Š½Š°ŃˆŠ¾Ń˜ Š»ŠøŠ³Šø !


Sent from my 2304FPN6DG using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, KingOfTheBongo said:

Nisu iz TSC-a, nego su preneli miÅ”ljenje trenera TSC-a. To Å”to su naslovi takvi kakvi su, neka bude. Čudi me samo kako nisi preneo vest kada su iz Kragujevca se pobunili protiv pomeranja meča sa Partizanom u minut do 12 i poÅ”to su pustili ulaznice u prodaju.

Ā 

Edit. U stvari ne čudi me, jasno je kakve su ti namere.

Edited by Don Juan
  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Don Juan said:

Nisu iz TSC-a, nego su preneli miÅ”ljenje trenera TSC-a. To Å”to su naslovi takvi kakvi su, neka bude. Čudi me samo kako nisi preneo vest kada su iz Kragujevca se pobunili protiv pomeranja meča sa Partizanom u minut do 12 i poÅ”to su pustili ulaznice u prodaju.

Ā 

Edit. U stvari ne čudi me, jasno je kakve su ti namere.

Nisam preneo vest o odlaganju u Kragujevcu zato sto je tu vest vec preneo neko pre mene i sto ovde ima dovoljno onih koji prenose te vesti, a ima vrlo malo onih sto prenose ove druge vesti, a i oni sti bi preneli nece jer ce odmah skociti gomila takvih kao ti da nesto objasnjava pravda i filozofira.Tako da znamo kakve su i tvoje namere bez obzira sto ih malo finije uvijas u ambalazu...ziv bio

p.s.:Inace ne podrzavam ni odlaganje u Kragujevcu niti bilo koje odlaganje bilo kog kluba.Ima samo jedna mala razlika ovo odlaganje je direktno pred veciti derbi, pa zakljuci sam znam da ces lepo objasniti...

Edited by KingOfTheBongo
  • Ha-ha 3
Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, mare80 said:

Ode titula u Bačku Topolu ....šŸ˜‚

Ne radujmo se preterano. Njima nije strano da okrenu. Protiv IMT su gubili takodje 2-0 na poluvremenu, i tako sve do 70 min, pa onda dobili golom u nadoknadi, t.j dva gola u nadoknadi od toga jedan penal. (Bio)

Edited by No name
Link to comment
Share on other sites

On 9/3/2023 at 10:26 PM, fasper said:

Kao sto rekoh danas. Prelako se otpisuju grobari. Kao nije bitna sinocnja utakmica sa Pazarom. Sve se crta da se ponovi sezona Stanojevic gde ih jurimo celo prvenstvo a oni onako raspali ne mogu nigde da kiksnu.

Sve se crta za novu Stanojevic sezonu.

Link to comment
Share on other sites

Just now, Manoly said:

U svoje dvoriste da gledamo, kod nas smrdi.

Komsiluk se provlaci, pa se provlaci, bice i penala kad zatreba, kao.i u nasem slucaju cesto. Losi su jako, ali reci da smo onoliko bolji - sad ne moze da se kaze a derbi je tu, iza coska.

Poenta. Ako može bez komentarisanja tuđih mečeva ovde.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...