Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?🏆

Recommended Posts

Posted

Napokon jedan mec bez Micka, bez Stamenica i Korejca.

Raduje Kangvin povratak, Mijatovic pokazuje talenat, Kraso od prvog minuta, tu je Kosta, svidja mi se to.

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Evo imamo Mijatovića kap napadača uz Olajinku i Krasoa što je sasvim dovoljno. Za tih 4m za Šerifa što je dato mogla su dva dobra beka da se dovedu. 

Edited by Čočo
  • Like 1
Posted

Molim desnog beka Radnika da se pomeri i pusti Mitrovica da ga predribla (probije) po strani, jer je ovo tuga na sta lici " pulen" zvezdana terzica,koji kaže  da  je on igrac za Barselonu .

• Like 1
Posted (edited)

Mucimo se i sa radnikom...ccc

Ko im uvalio Ndaje . Alal mu vera! 

Mrkela mora da bude najuren.. Ovo sto rade sa dovodjenjem igraca za ogromne pare , neko treba da odgovara!
Koliko promasenih transfera u zadnjih 7 godina!

Edited by MishaZvezda1983
Posted

Ponovo losa realizacija tu je trebao Serif da pomogne ali je promasena investicija.

Da imamo jednog egzekutora drugacija slika bi bila u svim utakmicama do sada jer nasim pojacanjima u spicu trba u proseku 15 sansi da bi postigli gol.

Posted
3 minutes ago, Crni said:

Sta je ovo nezadovoljstvo?

Nezadovoljstvo je jer ova ekipa mora da da najmanje 3 po meču da bi bila blizu pobede. Ne sećam se da sam ikad grickao nokte i zanoktice dok gledam Zvezdu i strepim i čekam kad će nam protivnici dati jedan ili dva gola iz isto toliko šansi. 

Posted

Da me ubijes ali ne znam reci zasto smo ranije ovakve utakmice resavali vec u prvom poluvremenu sa nista boljom igrom od ovoga. Jedino sto smo defanzivno bili bolji, ali ofanzivno smo cesto bili jalovi pa ipak davali bez problema 3 komada vec do poluvremena. 

A ovaj mali Mijatovic nam je najbolji spic kojeg imamo.

• Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...