suptil Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 Po ucinku u LS Bukari ispada taj tandem sa prvim spicem. Covek se nadvao golova plus asistira. Ali za okoi ono sto razgaljuje srce navijaca Kraso mora da ima mesta u 11. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 Bas me razocarao Bahar sa ovim izborom Kange… Ja sve vreme mislim Kangva kad ono 😕 Sve i da bude najbolji danas opet mi se ne svidja izbor on u prvenstvu treba da probalazi postavu za evropu a Kanga sigurno nece igrati utakmice LS Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 Just now, Nele said: Bas me razocarao Bahar sa ovim izborom Kange… Ja sve vreme mislim Kangva kad ono 😕 Bice veselo kad Kanga po dzombama Cika Dace doda loptu u noge nekom veznjaku Radnickog na 35 metra od naseg gola... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 Opet Kanga ispao kod ove sanse Radnickog. Izgubio duel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 Jednostavno nije moguce razviti pas igru po ovakvom terenu. Ja ne mogu da verujem da im godinama prolazi da imaju dozvolu da se igra na ovim dzombama, gde samo mozes da izvrneš zglob i nista više. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 Bole oci… Mitrovic je Maldini za Lucica u defanzivi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 Jel moguce da je Bahar stvarno stavio Lucic da drzi celu levu stranu? Decko najsporiji igrac u timu. Izasli smo kao da je Siti preko puta nas, blok i cekamo kontre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fasper Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 Nema ovde gola tri dana da se igra. Jedino neka njihova greska. Mi dva normalna dupla pasa ne mozemo da povezemo. A sa ovim veznim redom defanzivna tranzicija nam je nula. Svaki kontranapad sansa za gol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 Just now, fasper said: Nema ovde gola tri dana da se igra. Jedino neka njihova greska. Mi dva normalna dupla pasa ne mozemo da povezemo. A sa ovim veznim redom defanzivna tranzicija nam je nula. Svaki kontranapad sansa za gol. Ne pomaze ni to sto ovaj Gluscevic kog su u Zvezdi oterali kao netalentovanog deluje kao Ronaldo pored Micka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 (edited) Odličan je sudija Simović. Za zonsku ligu. Edited October 8, 2023 by Stanko1997 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 (edited) E ovo treba umeti, sa dva metra pogodi golmana u drugom pokušaju. Edited October 8, 2023 by Volter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 Dobro je da su u zvezdi na vreme mislili na grejnubsezonu pa su pripremili kvalitetnu bukovinu. Jbt sta mi dovodimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 Cim napadnemo sa vise od jednim igracem po boku mi stvorimo odlicnu sansu, sad kad se ubacio lepo Ivanic a u proslom kolu kod gola Hwang. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cromodora Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 Ima negde neki stream? Sent from my A063 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
fasper Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 Ovo je fizicki teze da promasis nego da pogodis. Nerealno kako covek dominira od kad je dosao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 (edited) Manekeni. Micko krater. Edited October 8, 2023 by suptil Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 Ne da će da izgube titulu nego će biti aprijatno na kraju sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fasper Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 Ode titula. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 Ovog Micka koji treci put ovako prima gol na ovaj bezobrazni blok treba isutirati iz kluba. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 Mi bi i derbi izgubili. Štoperima nije lako, vezni red ne postoji u defanzivi. Zašto smo ovako pali, 'bem li ga. Zbrka ko na vašaru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fasper Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 On 10/4/2023 at 11:41 PM, fasper said: Jebes Ligu sampiona, ovaj strucnjak gubi titulu ove godine. Zapamtite moje reci. Vec za vikend ide kiks u Kragujevcu. Da ima bar malo morala podneo bi ostavku jos veceras. Bruka i sramota kako mu ekipa izgleda posle 3-4 meseca rada. Od pocetka se videlo. Samo se ljudi prave slepi i veci zvezdasi od nekih drugih. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 1 minute ago, fasper said: Ode titula. Nadaj se samo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_pantelic Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 Ja stvarno ne mogu vise da gledam ovo ludilo. Mi nismo ni za domacu ligu. Da li moramo od svih seljackih klubova da gubimo na pocetku. Svaka sansa je gol... STRASNO 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirage93 Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 1 minute ago, Markoss said: Ovog Micka koji treci put ovako prima gol na ovaj bezobrazni blok treba isutirati iz kluba. Stoji da je los, ali nije on jedini krivac. Kriv je onaj koji ga forsira tu, izmislja, menja postave iz kola u kolo bez ikakve logike i potpuno je pogubio konce u timu koji nema zivota. Micko je samo na pogresnom mestu u pogresno vreme. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 Mijailovic je uzasan igrac. Zasto on uopste i bistvuje u CZ? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts