Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?🏆

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Don Juan said:

Tako je sudija pokazao.

Komedija ako je tako. Video da je faul a nije video da je unutra 1 metar. 

Posted

Ali kako igra Stamenic... ima ga na svakom delu terena, ne znam da li je izgubio jedan duel.

Da li se samo meni čini, ili je igrac Vojvodine igrao rukom kod pokušaja driblinga/centaršuta Mitrovica?

• Like 1
Posted
Just now, Cavani said:

Komedija ako je tako. Video da je faul a nije video da je unutra 1 metar. 

Nemam pojma, možda jw video, možda mu je pomoćni signalizirao, ali i komentator je prvo mislio da je slobodnjak.

Ladno Lučić skinuo loptu Ivaniću sa glave 😆

Posted
1 minute ago, Don Juan said:

Nemam pojma, možda jw video, možda mu je pomoćni signalizirao, ali i komentator je prvo mislio da je slobodnjak.

Ladno Lučić skinuo loptu Ivaniću sa glave 😆

Pokazao je odmah na 11.

Posted

Bukari se sali sa njima, alal Carevicu za odbranu. 

Izgleda da je trener malo prekorio igrace Zvezde na odmoru zbog manjka ozbiljnosti. Voleo bih da Kangva oproba sut sa distance.

Posted
1 minute ago, Nele said:

Lucic ce da bude opasan dzoker sa klupe ove sezone. U pocetku mi se nije svidjao sad ga obozavam.

Ja sam Cuku gledao prosle god samo zbog njega, moze na mnnogo nacina da ugrozi protivnika.

Jbte ovaj Stamenic kao Patrik Vijera.

• Like 1
Posted

Stamenic ce po meni biti top ubod ovog tima. Takvi likovi na CM od po 190 cm visine su prava retkost.

Mitrovic danas uzas. U prvom delu nevidljiv a sad glumi ronalda.

• Like 2
Posted
1 minute ago, John Terry said:

Stamenic ce po meni biti top ubod ovog tima. Takvi likovi na CM od po 190 cm visine su prava retkost.

Mitrovic danas uzas. U prvom delu nevidljiv a sad glumi ronalda.

U blagom je padu nakon vrhunskih partija na pripremama, srecom na svim pozicijama imamo alternativu.

Bukari-Lucic! Fantazija!

Posted
Just now, Crni said:

U blagom je padu nakon vrhunskih partija na pripremama, srecom na svim pozicijama imamo alternativu.

Ponasanje me brine, ne forma.

Lucic bogotac.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...