Čočo Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 (edited) Inače, šta ti je ozbiljan stručni štab. Brat Adam već na zadatku. 😊 Edited July 9, 2023 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 @Čočo ako ne okacis na drustvene mreze, nisi bio🤣🤣🤣🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 (edited) 2 minutes ago, Miki28 said: @Čočo ako ne okacis na drustvene mreze, nisi bio🤣🤣🤣🤣 Ovo je pripremna utakmica. Ali i kao takva siguran sam da niko iz prošle godine nije ni radio skauting. Nego uzme Milojević iz iskustva pomoćnog trenera pa baci pogled na po koji meč. Tj. nisam ni siguran ko mu je zapravo bio zadužen prošle godine za skauting. Verovatno Vujadin. 😅 Edited July 9, 2023 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 1 minute ago, Čočo said: Ovo je pripremna utakmica. Ali i kao takva siguran sam da niko iz prošle godine nije ni radio skauting. Nego uzme Milojević iz iskustva pomoćnog trenera pa baci pogled na po koji meč. Tj. nisam ni siguran ko mu je zapravo bio zadužen prošle godine za skauting. Verovatno Vujadin. 😅 Ma da. Znas da postoji opcija i da se hvale novi bez da se pljuju stari? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 2 minutes ago, Čočo said: Ovo je pripremna utakmica. Ali i kao takva siguran sam da niko iz prošle godine nije ni radio skauting. Nego uzme Milojević iz iskustva pomoćnog trenera pa baci pogled na po koji meč. Tj. nisam ni siguran ko mu je zapravo bio zadužen prošle godine za skauting. Verovatno Vujadin. 😅 Vladan Perasevic i Zoze Kosta su bili analiticari prosle sezone. Perasevic je ostao kao pomocnik Adamu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 1 minute ago, Miki28 said: Ma da. Znas da postoji opcija i da se hvale novi bez da se pljuju stari? Zbog tih starih mi se ogadio fudbal i posle 20 godina nisam gledao ni na Tvu tako da ne postoji ta opcija. 2 minutes ago, Milko Miller said: Vladan Perasevic i Zoze Kosta su bili analiticari prosle sezone. Perasevic je ostao kao pomocnik Adamu. Baš tako. Pomoćnik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 3 minutes ago, Milko Miller said: Vladan Perasevic i Zoze Kosta su bili analiticari prosle sezone. Perasevic je ostao kao pomocnik Adamu. Al Perasevic ne objavljuje na drustvene mreze jel?😀 @Čočo let it go. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 (edited) 4 minutes ago, Miki28 said: Al Perasevic ne objavljuje na drustvene mreze jel?😀 @Čočo let it go. Pa ne objavljuje. Varka za protivnike. Ali i za navijače, malo i za igrače. Svoje, naravno. 😅 Edited July 9, 2023 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 (edited) Gledam ovaj Fener bogati su al slabo im ide loptanje za te pare. Al to su turci vole bahanalije. Zvezda mora da crpi snagu iz omladinske sa ponekim strancem sve ostalo je prevara. Latte lat brat izvini ne trebas nam. Edited July 9, 2023 by Nikola Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 41 minutes ago, Miki28 said: Al Perasevic ne objavljuje na drustvene mreze jel?😀 @Čočo let it go. Stavio i on, ali na instagramu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 Nije mi jasna jedna stvar. Zar nije bila priča da na turniru posle 0:0 idu penali? Malopre ih nije bilo. Ili sam ja loše razumeo ili su bili u fazonu što da gube vreme kad se zna već ko osvaja? 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 (edited) Inače, ovaj Adam je bio neki komadant u izraelskim specijalnim jedinicama. Zanimljivo. I jos jedna trivia: Deki Stankovic je godinu dana stariji od Baraka. Ja ga jebem, ne izgleda mi to bas tako. Pregršt zanimljivih informacija podijelih.. Edited July 9, 2023 by Mendez . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 1 hour ago, Čočo said: Inače, šta ti je ozbiljan stručni štab. Brat Adam već na zadatku. 😊 Tko je Adam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 7 minutes ago, Čočo said: Nije mi jasna jedna stvar. Zar nije bila priča da na turniru posle 0:0 idu penali? Malopre ih nije bilo. Ili sam ja loše razumeo ili su bili u fazonu što da gube vreme kad se zna već ko osvaja? 😂 Dobio zenit sa penaltika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 Just now, Nikola said: Dobio zenit sa penaltika Nisam video u prenosu a ni na rezultatima ne piše. Hvala. 1 minute ago, Laki21 said: Tko je Adam? Radi skautiranje u stručnom štabu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 Just now, Čočo said: Nisam video u prenosu a ni na rezultatima ne piše. Hvala. Ništa strasno, ni Arena nije znala da ima penala. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubitelj baklave Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 (edited) Arena nije prenosila penal seriju, da bi se na vreme ukljucila u GAME 3 Lakers vs Denver Sta ti je profesionalizam Edited July 9, 2023 by Ljubitelj baklave 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 9 minutes ago, Čočo said: Nisam video u prenosu a ni na rezultatima ne piše. Hvala. Radi skautiranje u stručnom štabu. Fala vi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 Kakvo je trenutno stanje? Mi i Zenit 2-0, Nefči 0-2 i Fenerbahče 0-1? 1 minute ago, Stanko1997 said: Kakvo je trenutno stanje? Mi i Zenit 2-0, Nefči 0-2 i Fenerbahče 0-1? Tačnije Zenit 2-1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 Zvezda 6 bodova Zenit 5 bodova Fener 4 boda Nefci 0 Mada nisam siguran da su igrali fener i nefci 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick_theking Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 2 minutes ago, drperce said: Zvezda 6 bodova Zenit 5 bodova Fener 4 boda Nefci 0 Mada nisam siguran da su igrali fener i nefci Pa odakle im onda 4 boda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 2 minutes ago, drperce said: Zvezda 6 bodova Zenit 5 bodova Fener 4 boda Nefci 0 Mada nisam siguran da su igrali fener i nefci Pa odakle feneru 4 boda ako nisu igrali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 1 minute ago, drperce said: Zvezda 6 bodova Zenit 5 bodova Fener 4 boda Nefci 0 Mada nisam siguran da su igrali fener i nefci Nisu igrali, igraju tri dana posle našeg meča sa Fenerbahčeom. Znači dovoljan nam X protiv njih. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 Feneru je danas bio prvi mec. Zenitu poslednji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 9, 2023 Share Posted July 9, 2023 Znači: 1. Crvena zvezda 6 (2 odigrana) 2. Zenit 4 (3 odigrana) 3. Fenerbahče 1 (1 odigran) 4. Neftči 0 (2 odigrana) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts